Şimdi Ara

Apple, 2019 model tüm iPhone'larda OLED ekran kullanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı üç iPhone modelinden ikisinin OLED ekrana sahip olacağı, diğerinin ise LCD ekran ile geleceği söyleniyor. Ancak 2019 model iPhone'larda aynı durum geçerli olmayacak. Apple gelecek yıl çıkaracağı üç telefonda da OLED ekran paneline yer verecek.
     
    Güney Koreli ETNews, Cupertinolu teknoloji devinin 2019 yılında piyasaya süreceği iPhone serisini planlamaya başladığını ve ekran teknolojisi olarak OLED'i seçtiğini bildiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan bir isimsiz kaynak şunları söyledi:
     
    "Apple, 2019'da tüm yeni iPhone modellerinde OLED panel kullanmaya karar verdi. Ancak üçten fazla yeni model çıkarılacaksa LCD ekranlı model korunabilir"
     

    Apple'ın OLED ekran tedarikçisi Samsung

    Apple şu anda iPhone X'da kullanılan OLED panelleri üreten Samsung ile çalışıyor. İki şirket arasındaki iş birliği 2019'da muhtemelen daha da derinleşecek. Öte yandan Apple'ın, Samsung'a olan bağımlılığını azaltmak için LG ile de görüşmeler yaptığı öne sürüldü.
     
    LG, Apple Watch için OLED ekran tedarik ediyor ve şirketin bu yılki iPhone modelleri için ikinci bir tedarikçi olacağına yönelik söylentiler var. Ancak ortada bu spekülasyonları doğrulayacak herhangi bir somut bilgi yok.







  • Bende Note 8 kardeşime dün Iphone x aldık,arada dağlar kadar fark var,Note 8 gözlerime dha bir güzel geldi valla :) o kadar para verilmez ama aldığım Note 8 aldığımdan beri neredeyse %40 değer kaybetti,ama X neredeyse çıktığı günden beri aşağı yukarı aynı fiyatta,avantajı bu olsa gerek,yoksa benim gözümde beş para etmez :)

  • Ne fark edecek? Ha Samsung olmuş ha lg aynı bokun laciverti. Apple ekran üretemedikten sonra anlamı yok. Ayrıca lg ips de beyazı mavi veriyor. Oled için de bu böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve bir kişi de çıkıp sormayacak:

    "bugüne kadar en pahalı telefonları sen sattın, peki rakiplerin oled kullanırken neden sen de zahmet edip kullanmadın?"

    diye...

    çünkü şüphesiz ki apple her zaman en doğrusunu yapar, en iyisini bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 29 Mayıs 2018; 14:1:33 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Hep alıcı açısından bakıyoruz birde satıcı açısından bakalım. 200 dolara ürettiği telefon ile 400 dolara ürettiği telefonun satışları arasında hiç fark olmayacaksa neden 400 dolarlığı piyasaya sürsün ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 29 Mayıs 2018; 14:29:32 >
  • Liquimetal alaşım çerçeve, graphite piller, mikroled ekranlar, ultrasonik haptic tuşlar, pieze kristal earpiece olmadan yeni bir telefon almanın manası yok.

    Android en alt kısımdaki sanal tuşlar demode, doğrusu apple'ın yaptığı gibi gesturelar ile gezinmek.

    Apple iOS'ta çok regresyon'a gitti. iOS çinli telefon çakma iOS'larına döndü.

    Son zamanlarda tek işlevsel özellik ekleyebilmiş telefon HTC U12+. Gerisi hikaye.

  • 2015 yilinda da 2018 haberleri oled ve tam tasarim ile cikicak haberleri vardi yill olmuş 2019 teknoloji ilerliyo artik oled ekran li tvler piyasada şimdi oled ekranli cihazlari görmemek hayal kirikliği olurdu pek sevindirici değil bildigin normal bi haber olarak görürüyoruz asil muhim olan batarya olarak iyleştirme sağlayip sağlamamasi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsunga rakip, samsunga bağımlı bir dünya markası

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    Hep alıcı açısından bakıyoruz birde satıcı açısından bakalım. 200 dolara ürettiği telefon ile 400 dolara ürettiği telefonun satışları arasında hiç fark olmayacaksa neden 400 dolarlığı piyasaya sürsün ki.
    benim eleştirdiğim tüketici zaten... birisi de çıkıp kral çıplak demezse kral da çıplak çıplak dolaşmaya devam eder. ne güzel serin serin...
  • Oled iyidir ama bu saatten sonra firmalar MicroLED'e geçerse daha iyi olacak. Telefon boyutunda üretimi ve pixel boyutları sıkıntı oluyor sanırsam şimdilik.
    Yanma probleminin aşılması açısından önemli, yoksa daha yıllar boyu LCD'ye mahkum kalacak teknoloji.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Kocakaya

    Bende Note 8 kardeşime dün Iphone x aldık,arada dağlar kadar fark var,Note 8 gözlerime dha bir güzel geldi valla :) o kadar para verilmez ama aldığım Note 8 aldığımdan beri neredeyse %40 değer kaybetti,ama X neredeyse çıktığı günden beri aşağı yukarı aynı fiyatta,avantajı bu olsa gerek,yoksa benim gözümde beş para etmez :)
    Valla ben de geçen gün Note 8 siparişimi verdim. Apple devri bitti. Tüm cihazlara sahip biri olarak kesinlikle iPhone hiç bir halt etmeyen - inovasyon konusunda sınıfta kalan - kullanıcı dostu olmaktan uzak bir cihaz .
  • Farklı birşey kullanmasına gerek yok adını değişmesin yeter ...

  • Hani LCD'ye dönüyordu?

  • Samsung yakinda microled teknolojisine geciş yapar gibime geliyor:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Mayıs 2018; 21:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Kocakaya kullanıcısına yanıt
    6s plus kullanirken, geln guncellemelerle kagniya donen bir telefona sahip olmayi kendime yediremeyip s plusi satip note 8e gectim yaklasik 2 ay once.



    Oh be dedim. Gelen guncellemeler sistemi yavaslatmiyor, kullanimi etkilemiyor ama illaki bir seyler yapiyordur tabi. Note 8 basligina bakarsaniz, arkadaslae guncelleme gelmis derler, indiririz, yav bu telefon sanki biraz hizlandi denir, gecer gider. Pil muhabbetinden baska bir mesaj goremezsiniz. Cunku cihazda kronik sorun yok.



    Velhasil note 8, sorunsuz,stabil isini gayet iyi yapan bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylentilerden başka haber yapan kalmadı. söylenti neymiş olabilirmiş olmayabilirmiş çok önemli meseleler bunlar karnımız böyle doyacak. eski teknolojiyi satarlar arkasında bükülebilir ekranlı modelleri sürerler devrim yaptık derler. başka nasıl satacaklar nasıl kandıracaklar nasıl paramızı yok edecekler. dolar artıyormuş yok artmasın düşsün. medya işin bokunu çıkardı nereden nereye geldik gençleri tüketim manyağı yaptılar yok oled olacakmış işlemcisi şöyle olacakmış vay vay vay üzüldüğüm şey cep telefonu deyince aklına teknoloji gelen teknoloji deyincede aklına cep telefonu gelen gençlik oluyor.
  • Yapma ya ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre Kocakaya kullanıcısına yanıt
    En büyük sorunlardan birisi bu, dünya para ver daha raftayken 500-1000 düşüyor, 2. elde ölü fiyatına gidiyor. iPhone da stratejim her sene satıp üzerine 1000-2000 koyup yenisini almak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keske 6s deki ekrana donseler. Hayatimda gordugum en guzel renkler bu cihazda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.