Şimdi Ara

Reddit'e gece modu seçeneği geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Gece geç saatlerde özellikle parlak renk şemasına sahip web sitelerinde gezinmek oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu sebeptendir ki artık birçok web sitesi ve uygulama, kullanıcılarına gece modu özelliğini sunmaya başladı. Bunlara en son katılan ise sosyal haber sitesi Reddit.

     


     

    Kullanıcılar tarafından uzun süredir istenen bir özellik olan "gece modu" şimdilik Reddit'in yeni tasarımında aktif duruma getirilebiliyor. Yani bu özelliği kullanabilmek için Reddit'in beta durumdaki yeni tasarımına geçmeniz gerekli.


    Reddit gece modu nasıl etkinleştirilir:


    1- Reddit ana sayfasında kullanıcı isminizin yanındaki "tercihler" seçeneğine tıklayın.

     

    2- Ardından sayfanın en altına inin ve buradaki "beta seçenekleri" kısmındaki "Use the redesign as my default experience" seçeneğini işaretleyin ve "tercihlerimi kaydet" butonuna tıklayın. (bu seçenek bazı durumlarda "reddit'in beta özelliklerini test etmek istiyorum" seçeneği işaretlenip kaydedildiğinde ortaya çıkıyor)

     

    3- Ana sayfaya geldiğinizde Reddit'in yeni tasarımını göreceksiniz. Artık kullanıcı adınıza tıklayarak açılan menüden "Night Mode" seçeneğini aktif duruma getirerek gece moduna geçiş yapabilirsiniz.
     




  • imgur.com engeli de kalksa da biseye benzese bari
    Bu lanet sitenin neden engellendigi hakkinda bilgisi olan var mi?
    Her bisey engelli lanet olasi

  • Pornografik fotoğraflar içerdiğinden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanımhaber'de olmayan bir özellik ancak haber yapılmış :)

  • Bazı subredditlerin gece modu bulunmaktaydı aslında :/ Toptan bu hale getirmeleri güzel olmuş sanırım ama denemeden yorumlamak da zor :/ Hepsi standart bir tema ile mi alıyor sorusu oluşturuyor ya da o özelliği sunmayanlara mı sağlıyor acaba :/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.