Şimdi Ara

Huawei katlanabilir ekranlı telefon çalışmalarını yoğunlaştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticileri arasında son dönemde katlanabilir ekranlı telefon çalışmaları konusunda yoğun bir rekabet yaşandığı gözlemleniyor. Samsung, Huawei ve LG ilk örnekleri piyasaya sürebilmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.


     


    Rekabet yoğun


     


    Samsung’un Galaxy X adında katlanabilir ekrana sahip bir akıllı telefonu gelecek yılın ortalarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Huawei de benzer dönemde katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon piyasaya sürmek niyetinde.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni Acer Swift 5 ince ekran çerçeveleri ile dikkat çekiyor

    Güney Kore’den gelen bilgilere göre Huawei ve BOE firmaları 8 inçlik katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. BOE hatırlanacağı üzere OLED konusunda önemli yatırımları olan ve Apple’dan ihale almaya çalışan Çinli bir ekran üreticisi. Firmanın 7.56 inçlik katlanabilir bir tablet ve 5.99 inçlik bir akıllı telefon prototipi bir süre önce sergilenmişti. BOE ayrıca LG ile de katlanabilir ekranlı telefonlar geliştiriyor.


     


    Huawei patronu ZTE AXon M gibi çift ekranlı ve ortadan katlanan bir prototip denediklerini ancak memnun kalmadıklarını belirtmişti. Firma bu bakımdan katlanabilir ekran istiyor. BOE’nin AMOLED ekranı 100 bin katlamaya kadar dayanıklı bir yapıda. Muhtemelen 7.56 inçlik katlanabilir tablet ekranı üzerinden gidilecek ve katlandığında telefon olan bir ürün ortaya çıkacak.


     


    Bu yıl katlanabilir ekranlar konusunda herhangi bir hareketlilik beklenmiyor. Gelecek yıl BOE’nin ortağı olduğu üreticilerden en az 4 tane katlanabilir akıllı telefon geleceği ifade ediliyor. Huawei ve LG kaç tane paylaşacak şimdilik belirsiz. Samsung’u da eklersek toplam 5 tane katlanabilir ekranlı akıllı telefon görebiliriz.


     







  • bırakın şu ekranla uğraşmayı yoğun kullanımda 3 gün giden batarya yapın artık.

  • Aç kapadan film kopar..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben çözümü söyliyim notebooklara sim kartı yuvası takın olsun bitsin zaten telefon telefonluktan çıktı servis tepsisi gibi oldu donanımda birçok notebook la yarışır sizde yorulmayın bizde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.