Şimdi Ara

....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 1 Nisan 2012; 3:03:47 >

• Forumda daha önce de bu konuyla ilgili tartışmalar yapılmıştı. Dediklerinize katılıyorum. Bence Turkcell'in küçük çocuklarla reklam yapması Reklam Özdenetim Kurulu'nun etik ilkelerine aykırıdır.
  • neden mi apacık ortada,stratejisi zaten ilk başka turkcelin kuklası(yani amblemi) kimi cezbediyor cocukları,ee boyle olunca büyüyünce turkcell li olmaları,yani bir sekilde beyinlerini yıkamaları,valla ben boyle düşünüyorum...
  • E yuh artık... Düşmanlığın bu kadarına da pes doğrusu...

Avea da çizgi karakter kullanıyor bu sanki küçüklükten insanların avea özentisi olması amacı gütmiyor mu...

Doğru dürüst çekmeyen bir hattı övmek zevk meselesi elbette ama kedi erişemediği ciğere pis der misali bu kadar düşmanlıkta ne kadar mantıklı...

Ben hiçbirinin taraftarı değilim ve öğretmen olmama rağmen vodafone ve turkcell kullanıyorum... Ve en azından doğru dürüst konuşabiliyorum, ülkenin müşteri hizmetleri en kötü kurumlarından birinin sahip olduğu avea da ise bu o kadar kolay değil...

Mazallah bir yerde kalsan ve avea hattın varsa öldün demektir...

• Bir yuh ta benden yani..

Stratejidir bunaamı karışaıacaksın satcell..

Türkcell küçük çocuklarla daha şirin hat görüntüsü veriyor ve ben oldukça beeğniyorum :)

Tebrikler Türkcell
  • Avea neden dansöz oynatıyor derler adama
  • ehehe..Evet o hepten komedi idi

Ayrıca neden avea doğuya felan gidip çekiyo çekiyo dedirtip insanları ve bir bölgeyi komik duruma sokuyor..

Amann satcell ,bırak bunlarıda sana 10 milyar versek Türkcell reklamlarında oynamayı kabul edermisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sattıgını dusunduruyorsanız reklamların burda kotu yorum yapacagınıza reklam şirketini tebrik edin.
  • sikayetvar.com a yazın arkadaşlar
  • Rtük şikayet hattını sürekli yayınlatıyor.
    Donanımhaber forum rtük görevini mi üstleniyorki satcell burada topic açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

ehehe..Evet o hepten komedi idi

Ayrıca neden avea doğuya felan gidip çekiyo çekiyo dedirtip insanları ve bir bölgeyi komik duruma sokuyor..

Amann satcell ,bırak bunlarıda sana 10 milyar versek Türkcell reklamlarında oynamayı kabul edermisin

bırak 10 milyarı 100 kontöre bile oynarım ben
  • DAha neler için konu açılacak
  • saçma sapan konuşmayın arkdaşlar

reklamlarda çocukları oynatmakla çizgifilm karakteri oynatmak aynı şeylermi?

insanların duygularıyla oynayıp çocukları kukla gibi kullanıp ağlatarak duygu sömürüsü yaparak onların üzerlerinden gelir sağlamak para kazanmak nekadar doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

insanların duygularıyla oynayıp çocukları kukla gibi kullanıp ağlatarak duygu sömürüsü yaparak onların üzerlerinden gelir sağlamak para kazanmak nekadar doğru

Tcell reklamında ağlayan çocuk mu var ?
  • Heh bende bu konuyu bekliyordum forum.memurlar.netten sonra
  • Ben Turkcell'in bunda sizin düşündüğünüz tarzda birşey planlayarak gerçekleştirdiğini sanmıyorum. Tamam Turkcell düşmanı olabilirsiniz ki apaçık ortada zaten, başka nedenlerden ötürü olun diyorum. Yoksa bence gayet güzel reklamlar ben beğenerek izliyorum şahsen. Avea'da gençleri oynatmasın o halde. Gençleri 10 dakikası 2 kontöre konuşturmasın o halde? Herşeyden birşeyler çıakrtılabilir. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik MobilÖğrenci paketleri. Gençleri telefonla daha fazla haşır neşir olmaya yöneltmiyor mu avea. Telefon saatlerce konuşabilmek için mi sayın çok ince düşünebilen abiler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Ben Turkcell'in bunda sizin düşündüğünüz tarzda birşey planlayarak gerçekleştirdiğini sanmıyorum. Tamam Turkcell düşmanı olabilirsiniz ki apaçık ortada zaten, başka nedenlerden ötürü olun diyorum. Yoksa bence gayet güzel reklamlar ben beğenerek izliyorum şahsen. Avea'da gençleri oynatmasın o halde. Gençleri 10 dakikası 2 kontöre konuşturmasın o halde? Herşeyden birşeyler çıakrtılabilir. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik MobilÖğrenci paketleri. Gençleri telefonla daha fazla haşır neşir olmaya yöneltmiyor mu avea. Telefon saatlerce konuşabilmek için mi sayın çok ince düşünebilen abiler?

Bu da doğru bir tespit. Avea 10 dakikası 2 kontör tarifesini en geç bir iki yıl içinde bitirecektir. Böyle bir tarifenin oluşturduğu şebeke yoğunluğu abone sayısı arttıkça Avea'nın bu tarifeye kısıtlamalar getirmesine yol açacaktır. Bu arada cep telefonuyla konuşmak, insanların hayat tarzı haline gelecek ve giderek daha fazla para ödemeyi göze alacaklardır. Gerçekten operatör için aslında "ekonomik" olmayan tarifeleri abone toplamak için kullanmak da etik değildir.

Öte yandan,

http://www.rok.org.tr

sayfasındaki etik ilkeler arasında çocuklarla ilgili maddelere bakarsanız Turkcell'in yaptığı reklamların da etik olmaktan uzakta olduğu fikrine kapılabilirsiniz. Yani en azından ben herhangi bir şirkete daha yakın hissetmiyorum kendimi kaldı ki Avea hattım bile yok (Vodafone ve Turkcell müşterisiyim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 4 Nisan 2007; 14:14:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.