Şimdi Ara

God of War'un Satışları 5 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Sony Interactive Entertainment geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile God of War'un çıkış yaptığı ilk üç gününde (20-22 Nisan) dünya genelinde 3.1 milyon adet sattığını ve böylelikle en hızlı satan PlayStation 4 özel oyunu olmayı başardığını duyurmuştu.

Şimdi ise oyunun satışlarının 5 milyonu aştığı açıklandı.

Yatırımcılar toplantısı esnasında konuşan Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su John (Tsuyoshi) Kodera ilk ayını geride bırakan God of War'un satışlarının 5 milyonu aştığını doğruladı.

irwebcasting.com (06:00) 

• Ps4 fanboyları karşı atağa geçmişler. Benim eleştiri almamın tek nedeni Sony'nin özellikle bizim ülkemizdeki politikalarını eleştirmemden ötürüdür. Microsoft ise tam aksine Gamepass+Ea Access'le oldukça iyi bir iş çıkarmıştır. Bunu göremeyenler ağor fanboydur benim gözümde. Bana halen daha kardeşlik ve indirimlerden bahsediyorlar yahu sen bugün 300 tl'ye 1500-2000'e razı olursan yarın sana 350-400 tl'den 3000 tl'den satabilirler. Sanki ben bilmiyorum Xbox' ın oyun kısırlığını exc. oyunlarının azlığını.
    Nvidia bu kekler sayesine parayı kırdı zaten, veriyor ellerine her sene gtx bilmem kaçı , iki seneye bir 2500-3000 tl sırf ekran kartına gömüyorlar bunlarda iki ağaç gölgesi fazla görünce pc master race oluyor. Sorsan konsol pahalı oyunları pahalı, adam 3 yıldır psn de her 2 haftaya bir olan indirimlerden bihaber tabi, şimdi de 1 aydır falan hafta sonu indirimleri başlattı Sony. Bunları takip etmez, kardeşlik sistemini bilmez, sonra vay efendim oyunlar pahalı diye konsol almadım ayakları. Madem konsol sevmiyorsun birader niye her ps4 exclusive oyununun altında ağlıyorsun? Çünkü kıskanıyor, bakıyor oyuna 95 metacritic almış, bakiyor 1000 tl lik konsolun grafiklerine birde en az 5-6 bine mal olan sistemine bakıyor, deliriyor tabi, ben o kadar para döküp bu grafiklerde oyun göremezsem, bu kadar kaliteli exclusive oyun oynayamazsam bende deliririm.
    Şu pc ciklere he deyip geçin 1 ayda arka arkaya God of War ve Detroit çıkınca kafayı yediler. Daha dur millet RDR 2, Spider Man, The Last of Us 2, Death Stranding oynarken bunlar daha da kuduracak. Bir de yav he he 500 tl ye konsol kiralayıp alırsın 1 haftada oynarsın bu oyunları hee he hep aynı terane
  • 1 aya 5 milyon çok büyük bir basari.Hak ediyor herşeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 5 milyon satmış ancak BSC ye göre çıkış tarihi henüz açıklanmadı diyor.:))

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi bu oyun bence ps4 un en iyisiydi hatta tum zamanlarin en iyi oyunlarindan oldu bence daha fazlasini hakediyor. Bunu belki last of us 2 degistirir.
  • Hak ediyor her?eyi ke?ke ps4üm olsaydıda alsaydım ?u oyunu
  • Oyun muhteşem arkadaş. Daha başlardayım ve özelliklerim kısıtlı ama aşırı keyif alıyorum. Böyle olsa bile saatlerce oynarım. Oynarken muhteşem hissediyorum. Grafikler de harika standart Ps4'te. Pro ile bu oyun akar gider.

Ps4 aldığım için mutlu oluyorum bu oyunları gördükçe. Daha gelecek bir sürü oyun da var.

Her Ps4 sahibi alıp oynasın bu oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xboxcular ağlıyor

• Böyle bir oyun nasıl hala 20 m olmadığını bir türlü anlamıyorum tamam konsolda ikinci el var oynayan veriyor arkadaşına yada satıyor vs ama yinede böyle bir oyuna 5 m çok az ya , böyle bir oyun bir kaç ayda 50 m olmazsa kimse yüksek kaliteye odaklanmazki xbox gibi online içerikli şeylere odaklanır , sonucunda bizde böyle oyunları 10 yılda bir görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 25 Mayıs 2018; 12:13:19 >
  • Oyun gerçekten harika 5m iyi başarı daha fazlasınıda hakediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chris92

xboxcular ağlıyor

Fan boy değilse niye ağlasın? gider denildiği kadar iyi bulursa kiralar oynar 1 haftada paşalar gibi.. kurtulun artık la şu kafadan :) Geçti o devirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: chris92

xboxcular ağlıyor

ben pc ciyim ama bende ağlıyorum :(

• Ps4'ün satışları 70 milyonu geçmiş ve God of War V satış rakamı 5 milyon. Demek ki bu da exc oyun kavramının insanlar konsol satın alırken çok büyük bir kriter olmadığı anlaşılıyor. Ps4 ilk çıkış yaptığı reklamların karşılığını alıyor eğer Microsoft o dönem o hataları yapmasaydı şu an daha farklı bir rekabet izliyorduk kimbilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aya 5 milyondan fazla satması çok büyük bir basarı.Coğu multiplatform oyunlar bile kısa sürede bu kadar satamıyor

• Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    O arkadaşta düşünemeyecek kapasitede değil, son zamanlarda ilginç bir şekilde ps4 düşmanlığı yapıyor sadece forumda. Niye anlamadım bir türlü.
  • oyunu oynamadım sadece oynayanların videolarını izledim bence güzel bir oyuna benzemiyor ayrıntılı bir şekilde nedenlerini yazmayacağım sadece şunu söylemem yeter sanırım baltayı fırlat geri gelsin bumerang misali ,,fan boylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Ps4'ün satışları 70 milyonu geçmiş ve God of War V satış rakamı 5 milyon. Demek ki bu da exc oyun kavramının insanlar konsol satın alırken çok büyük bir kriter olmadığı anlaşılıyor. Ps4 ilk çıkış yaptığı reklamların karşılığını alıyor eğer Microsoft o dönem o hataları yapmasaydı şu an daha farklı bir rekabet izliyorduk kimbilir.

Xbox başkanı bile God of War'ı tebrik ediyor bir kere de ağlama. Oyun Dünyasında kısa sürede 5-10 milyon satış müthiş başarı sayılıyor.

5x60 = 300 milyon dolar/avro (1.350+ milyar TL). Ve satmaya devam ediyor.

Oyun Playstation-xbox tarihinde rekor kırmış. PS4 konsol tarihine geçti. Xbox bu nesilde ne başardı söyle.

http://www.playstationlifestyle.net/2018/05/23/god-of-war-sales-greatest-exclusive-launch/

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

oyunu oynamadım sadece oynayanların videolarını izledim bence güzel bir oyuna benzemiyor ayrıntılı bir şekilde nedenlerini yazmayacağım sadece şunu söylemem yeter sanırım baltayı fırlat geri gelsin bumerang misali ,,fan boylar

Ben onu tüm god of war serisi için diyordum ölümsüz zate tuşa bas sinematik giriyor falan taki ps4 alıp tecrübe edene kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 25 Mayıs 2018; 14:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Ps4'ün satışları 70 milyonu geçmiş ve God of War V satış rakamı 5 milyon. Demek ki bu da exc oyun kavramının insanlar konsol satın alırken çok büyük bir kriter olmadığı anlaşılıyor. Ps4 ilk çıkış yaptığı reklamların karşılığını alıyor eğer Microsoft o dönem o hataları yapmasaydı şu an daha farklı bir rekabet izliyorduk kimbilir.
    Sen millete ps fanboy diyorsunda aç şu yorumlarını baştan oku, sen fanboyun tillahı olmuşsun haberin yok. Her ps4 haberinin altında microsoftta microsoft diye niye zırlıyorsun sen kardeş? Hayır belliki ps4 ve oyunlarının başarısı seni kudurtuyor ama yapacak bişey yok hazmetmeyi dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

O arkadaşta düşünemeyecek kapasitede değil, son zamanlarda ilginç bir şekilde ps4 düşmanlığı yapıyor sadece forumda. Niye anlamadım bir türlü.
    Alamıyor çünkü ondan yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Sen millete ps fanboy diyorsunda aç şu yorumlarını baştan oku, sen fanboyun tillahı olmuşsun haberin yok. Her ps4 haberinin altında microsoftta microsoft diye niye zırlıyorsun sen kardeş? Hayır belliki ps4 ve oyunlarının başarısı seni kudurtuyor ama yapacak bişey yok hazmetmeyi dene.

Alıntıları Göster
    Uğraşma hocam konsol oyunlarına para harcayanlara baba parası demişti ciddiye alınmaz he de geç

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.