|
Bildirim
|
ben pc ciyim ama bende ağlıyorum :(
|
1 aya 5 milyondan fazla satması çok büyük bir basarı.Coğu multiplatform oyunlar bile kısa sürede bu kadar satamıyor
|
O arkadaşta düşünemeyecek kapasitede değil, son zamanlarda ilginç bir şekilde ps4 düşmanlığı yapıyor sadece forumda. Niye anlamadım bir türlü.
|
Sen millete ps fanboy diyorsunda aç şu yorumlarını baştan oku, sen fanboyun tillahı olmuşsun haberin yok. Her ps4 haberinin altında microsoftta microsoft diye niye zırlıyorsun sen kardeş? Hayır belliki ps4 ve oyunlarının başarısı seni kudurtuyor ama yapacak bişey yok hazmetmeyi dene.
|
Ps4 fanboyları karşı atağa geçmişler. Benim eleştiri almamın tek nedeni Sony'nin özellikle bizim ülkemizdeki politikalarını eleştirmemden ötürüdür. Microsoft ise tam aksine Gamepass+Ea Access'le oldukça iyi bir iş çıkarmıştır. Bunu göremeyenler ağor fanboydur benim gözümde. Bana halen daha kardeşlik ve indirimlerden bahsediyorlar yahu sen bugün 300 tl'ye 1500-2000'e razı olursan yarın sana 350-400 tl'den 3000 tl'den satabilirler. Sanki ben bilmiyorum Xbox' ın oyun kısırlığını exc. oyunlarının azlığını.
|
Çoluk çocuk doluşmuş buraya yorumlarını okumuyorum zaten de nasıl bir Ps4 fanboyluğudur. Kaale alsam alıntı yaparım önce tartışabilecek birikime sahip olun da sobra tartışmaya başlarsınız. Eleştirmiyorsunuz anladıkta bari eleştirenlere engel olmayın bu nasıl bir fanboyluktur.
|
Nvidia bu kekler sayesine parayı kırdı zaten, veriyor ellerine her sene gtx bilmem kaçı , iki seneye bir 2500-3000 tl sırf ekran kartına gömüyorlar bunlarda iki ağaç gölgesi fazla görünce pc master race oluyor. Sorsan konsol pahalı oyunları pahalı, adam 3 yıldır psn de her 2 haftaya bir olan indirimlerden bihaber tabi, şimdi de 1 aydır falan hafta sonu indirimleri başlattı Sony. Bunları takip etmez, kardeşlik sistemini bilmez, sonra vay efendim oyunlar pahalı diye konsol almadım ayakları. Madem konsol sevmiyorsun birader niye her ps4 exclusive oyununun altında ağlıyorsun? Çünkü kıskanıyor, bakıyor oyuna 95 metacritic almış, bakiyor 1000 tl lik konsolun grafiklerine birde en az 5-6 bine mal olan sistemine bakıyor, deliriyor tabi, ben o kadar para döküp bu grafiklerde oyun göremezsem, bu kadar kaliteli exclusive oyun oynayamazsam bende deliririm.
|
Şu pc ciklere he deyip geçin 1 ayda arka arkaya God of War ve Detroit çıkınca kafayı yediler. Daha dur millet RDR 2, Spider Man, The Last of Us 2, Death Stranding oynarken bunlar daha da kuduracak. Bir de yav he he 500 tl ye konsol kiralayıp alırsın 1 haftada oynarsın bu oyunları hee he hep aynı terane
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 25 Mayıs 2018; 12:13:19 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 25 Mayıs 2018; 14:42:33 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |