Şimdi Ara

Battlefield V Türkçe Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    Battlefield V'in resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte oyun ön siparişe açıldı ve Origin.com Battlefield V sayfası üzerinde belirtilene göre, Battlefield V Türkçe dil desteğine sahip olmayacak.

Battlefield V desteklenen diller kısmında oyunun Arapça, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince olacağı yazıyor.

Battlefield V 19 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

• BF 1'de Osmanlı var diye Türkçe yaptılar söylentileri doğruymuş
  • BfV Türkçe olacak mı değil, "Dolar 5 TL olacak mı??" diye düşünün.

Bu ülkede oyun lüks+ oldu
  • Yazık valla göstermelik türkçe yapıyorlar oyunu.A Way Out'dada türkçe dil yoktu.Bf1 ülkemizde ne kadar sattı çok merak ediyorum.Ya hep türkçe yap yada hiç yapma...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

BF 1'de Osmanlı var diye Türkçe yaptılar söylentileri doğruymuş
    Biz tamam ama oyunda Rusça'da yok. Bakalım rus arkadaşlar ne tepki verecek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 24 Mayıs 2018; 0:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF 1'in Türkçe dil olmasının sebebi Osmanlı'da geçmesi.

• Şu forumda konu açın, soru sorun, biraz gürültü çıkartın. Ne demek Türkçe yokmuş, öğrenin.
    https://forums.battlefield.com/en-us/categories/battlefield-v-general-discussion

• Belki lokalizasyon çalışmaları tamamlanmadığı için duyurmamış da olabilirler, neticede olmayan bir şeyi duyurup yaşanan bir aksilikten ötürü rafa kalkan bir proje yüzünden prestij kaybına uğramak istemezler. Gizlilik sözleşmeleri de bunun için yapılıyor. Adamlar ciddi bir iş yapıyorlar.

• Şaşırdık mı? Hayır. Bilmem kaç liraya satılırsa alan üç beş kişi olur tabi, satışlar az görünür. Lâle devri bitti. Artık oyun üretmedikçe dilimizin standart olması imkansız.

• Anlamadığım sosyal medya , resmi battlefield sitesi,Trailer felan Türkçe..(Fragmanın da altyazı olarak Türkçe seçilebiliyor.) Şunu oyuna da ekleyin tam olsun.

• Türkçeyi geçtim Rusça bile yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: inciteen

Biz tamam ama oyunda Rusça'da yok. Bakalım rus arkadaşlar ne tepki verecek :D

Bunlar herhalde hangi ülke varsa oyunda ona göre ekliyorlar :) Battlefront da yoktu Rus dili.. BF4 de vardı.(Rus Haritası var.) BF3 de yoktu diye biliyorum..BF1 de vardı.(Rus DLC geldi sonra.) 2.Dünya savaşın da olsaydık ekleyeceklerdi herhalde Türkçe dil :)

• Saçma

• iyi de Oyundaki ülkelere göre olsa Rusça niye yok , 2.dünya savaşının en büyük rollerinden birini rusya üstleniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu

iyi de Oyundaki ülkelere göre olsa Rusça niye yok , 2.dünya savaşının en büyük rollerinden birini rusya üstleniyor.

Oyunda Rusya ile ilgili bir durum olmayabilir.Farklı cepheleri işleyebilirler.Ruslarla ilgili bir durum olsa kesin eklerlerdi Rus dilini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Mayıs 2018; 2:35:14 >
  • Sırf Türkçe olmayacağı için, oyunu ön sipariş ile alacaktım ama vazgeçtim.
  • Yav battlefield de Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur, 5-6 saatlik single olur, insanlar multi akacak zaten. Sanki derin hikayeli oyunda dil yok diye üzülmeye değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayız olur biter aga

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç şaşırmadım. BF1'in Türkçe olduğunu duyunca sırf Osmanlı var diye Türkçe seslendirmeye ihtiyaçları var demiştim. Yanılmadım. Neyse sıkıntı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Yav battlefield de Türkçe olsa ne olur olmasa ne olur, 5-6 saatlik single olur, insanlar multi akacak zaten. Sanki derin hikayeli oyunda dil yok diye üzülmeye değmez.
    Şair burada dil olayini kavrayamamis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.