Şimdi Ara

LG V35 önümüzdeki ay dört orta sınıf telefonla birlikte gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi olarak lanse ettiği LG G7 ThinQ modelini tanıtmıştı. Görünüşe bakılırsa şirket yeni akıllı telefonlarını sahneye çıkarmaya devam edecek. Güney Kore'den gelen yeni bir rapor, şirketin Haziran ayında LG V35 modelinin yanı sıra dört yeni telefon daha çıkaracağını iddia ediyor.

     

    Ayrıca Bkz.HTC U12+ kamera performansyla DxOMark listesine tepeden giriş yaptı
    ETNews'in haberine göre LG önümüzdeki ay Güney Kore'de V35 ile birlikte Q7, Q7 Plus, X5 (2018) ve X2 (2018) modellerini piyasaya sürecek. Yeni cihazların daha geniş bir müşteri kitlesine hitap edebilmek adına her bütçeye uygun fiyatlarla geleceğini belirtelim. LG V35 belli ki pazarın orta ve alt segmentideki müşterilere sunulacak bu telefonlar arasındaki premium seçenek olacak.

     


    LG V35, Güney Kore dışında da satılabilir


    Yayınlanan rapor 6 GB RAM, 3.300 mAh pil ve şirketin ilk ThinQ cihazıyla birlikte sunduğu yapay zeka özellikleriyle donatılacak olan LG V35'in, geçtiğimiz haftalarda tanıtılan LG G7 ThinQ modeline benzer özelliklere sahip olacağını gösteriyor. V35'in Güney Kore dışında satılıp satılmayacağı henüz belli değil ancak akıllı telefonun diğer ülkelerde piyasaya sürülebileceğini gösteren bazı kanıtlar var.

     

    LG, orta sınıf Q7 ve Q7 Plus modellerini zaten kısa süre önce duyurmuştu. Akıllı telefonlar Haziran ayında piyasada olacak. Önümüzdeki ay çıkması beklenen X5 ve X2 (2018) modellerinin ise yeni uygun fiyatlı seçenekler olması bekleniyor. LG'nin şu ana kadar bu konuda resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.







  • Adamlar tek telefonla da kalmıyor. Dıdının dıdısı da geliyor ardından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her bütçeye uygun hayalet ekranlı telefonlar lg'de!

  • Çıksın da bir hele ak koyun kara koyun belli olur nasılsa..
  • Ve hâlâ yapay zeka diyorlar utanmadan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım ekran ve anakart pil performansı halletmişlerdir sonra tek sorun kalıyor fiyat,fiyatlar samsunga yakın olursa bir işe yaramaz ayrıca oled gibi bir teknoloji var ellerinde ama kullanmıyorlar kendi tlf larında çinli firmalar bile oled ekran kullanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.