Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 ile geleceği onaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek olan Samsung Galaxy Note 9, Bixby 2.0 ile gelecek. Samsung Research'e bağlı Yapay Zeka (AI) Merkezi'nin tepe yöneticisi Grey G. Lee, Kore Herald'la yaptığı röportajda şirketin bir sonraki telefonunun gelişmiş bir dijital asistan deneyimi sunacağını doğruladı.

     

    Ayrıca Bkz.Google'ın Wear OS işletim sistemine Türkçe dil destekli alternatif geldi: AsteroidOS
    Bixby'nin yeni versiyonu, güncellenmiş doğal dil işleme yeteneği, geliştirilmiş gürültü direnci ve daha hızlı tepki süresi ile geliyor. Lee'ye göre bu yeni teknolojiyi ilk kullanan telefon Galaxy Note 9 olacak. Bixby'nin yeni sürümünün, daha sonraki bir tarihte diğer Samsung akıllı telefonlara gelip gelmeyeceği ise onaylanmadı.

     


    Samsung Galaxy Note 9 için geri sayım başladı


    Samsung, Ağustos ayının ikinci yarısında lanse edilmesi beklenen Galaxy Note 9'u duyurmaya hazırlanıyor. Piyasadaki üst sınıf akıllı telefonların arasına katılacak olan cihazda yeni bir yapay zeka platformu olan Bixby 2.0 da yer alacak. Şirket bu yıl toplamda yaklaşık 14 milyon ürününü Bixby platformuyla birbirine bağlamayı planlıyor. Güney Koreli devin diğer hedefi ise 2020 yılına kadar tüm ürünlerini birbirine bağlamak.







  • bixby 1. versiyonda olanlar taş mı yesin apple firmasını genel anlamda sevmem ama adamlar böyle bi ayrım yapmıyor

  • Çok da umrumuzdaydı sanki

  • Sırf telefon satmak için telefona özel program yapıyorlar. - puan

  • skylet geldi aklıma oda birbirine bağlıyodu :)
    Samsung Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 ile geleceği onaylandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 18 Mayıs 2018; 12:5:9 >
  • Kore liler Cinlilerden farki pek yok. Bixby ile puanlama ustelik Turkce ses destegi yok soz verilmisti gecen yilin sonlarina dogru sonra baska gelismeler yine hepsi resmi kaynaklardan kisilerde Samsung cephesinden ama sozlerini tutamadilar Bxby in basindaki adami sutladilar yenisini getirdiler...

    Ingilizce olarak kullanayim dedim. Bircok ozelligi aktiflemek icin puana ulasmak gerekiyor YUH ! ...


    Yap soyle puanlama ile ozellikleri aktifle en basta herkese kullanalim hayati kolaylastiralim. Madem kendi ekosistemini cihazlarini dayaticak Google in ekosistemi ve Google ile ortaklasa olan bircok marka urun de akilla ev cihazlar ile irtibat baglanti uyum icinde buna Samsung kendi cepinda ayri bir ekosistem yaratacaksa puanlama sistemi ile ozellikler kazanma acma aktifleme mantigini mantalitelerini kokten derhal degistirmeliler...

    Bixby tusu da cok sacma anlamsiz cihazimda oyle duruyor ...


    Google kendi cihazlarinda Pixel cihazlarinda bile oyle adanmis bir tus yok....

    Turkce dahil bircok dilde olmamasi da vahim.





  • huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Skynet olmasın ?
  • Quersian Q kullanıcısına yanıt
    olmasın
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Soylediklerinize tamamen katilmakla beraber, bircok ozelligi aktiflestirmek icin belli bir puana ulasmak gerekiyor kismini anlayamadim. Bildigim kadariyla XP'ler yeni ozellikleri aktif etmek icin kullanilmiyor. Ornek verebilir misiniz?

  • Türkçe dil desteği gelsin artık.

  • Bixby konusunda Samsunga çok kızıyorum, hatta bu bana göre cihaz almama sebebi bile olabilir. Yıllarca S voiceye Türkçe destek getirmediniz hadi dedik fazla bir fonksiyonu yok zaten olmasa da olur, daha sonra bixby çıkardınız yakın zamanda da Türkçe dil eklenecek haberi yapıldı ama aradan çok uzun zaman geçti, Şimdi ise Note 9 un Bixby 2.0 ile çıkacağı onaylanmış. İş bu noktada hala dil desteğinin gelmemiş olması tam anlamıyla karaktersizliktir, Türkiye tüketici kitlesini adam yerine koymamaktır!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Age of Bixby is close.

  • SVoice dan Bixby ye geçildi ve hala Türkçe desteği gelemediği için 47 senelik annemi MOM diye kaydetmek zorunda bırakıp, sesle arattıran Samsung utansın! Annem geldi 83 yaşına, bunlar hala Türkçe dil desteği getirecek. Bu gidişle hangi nesil görür bilmem ama kendimden de geçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.