Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Treyarch, Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4'ün resmi tanıtımını gerçekleştirdi.
     
       Call of Duty: Black Ops 4'te multiplayer, zombi ve battle royale modu bulunacak. Treyarch bir senaryo modunun olmayacağını doğruladı.
     
       Multiplayer modunda ilk göze çarpan şey bazı uzmanlar ya da karakter sınıfları dışında artık ayaklarımız yere basacak. Treyarch çift zıplama ve duvarda yürüme olaylarının bu oyunda olmayacağını doğruladı. Dikkat çeken başka bir özellik ise artık sağlık kendi kendine yenilenmeyecek, kontrolcüye atanmış bir tuşla kendinize can basacaksınız. Black Ops 4 her biri kendine özgü silahları, ekipmanları ve oynanış özellikleri olan Uzmanlara sahip olacak. Bunların dışında Pick 10 sistemi, yenilenmiş bir silah kontrolü sistemi, silah özelleştirme seçenekleri, oyuncu hareketleri ve daha fazlası bulunacak. 
     
       Multiplayer modu için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     
     
     
       Call of Duty: Black Ops 4 üç farklı zombi modu ile birlikte çıkış yapacak. Bu modlar IX, Voyage of Despair ve Blood of the Dead. Zombi modlarının zorluğu ayarlanabilecek ve oyuncular isterse tek başına botlar ile birlikte de oynayabilecek. Aşağıdaki fragmanlardan zombi modlarının karakterlerine ve temalarına göz atabilirsiniz. 
     
     
     
     
     
     
     
       Battle royale modu Blackout adıyla Call of Duty serisine de dahil oluyor. Henüz modun kaç oyuncu ile oynanacağını bilmiyoruz ancak haritanın klasik bir Call of Duty multiplayer haritasından 1,500 kat daha büyük olacağı söyleniyor. Zombiler dahil olmak üzere Black Ops serisinden tanıdık karakterler bu modda bulunacak ve kara, hava ve denizaltı araçları kullanılabilir olacak.
     
     
     
       Call of Duty: Black Ops 4 PC'de sadece Blizzard'ın Battle.net platformu üzerinden satışa sunulacak. PC versiyonu için serideki en büyük geliştirme ekibine sahip olduğunu belirten Treyarch PC versiyonunu Beenox ortaklığıyla geliştirdiğini duyurdu. PC versiyonu tamamen optimize edilmiş bir deneyim, serbest frame rate oranı, 4K çözünürlük, HDR, ultra geniş monitörler desteği ve spesifik donanımlara göre performans ve görsel kaliteyi kapsamlı bir şekilde özelleştirme imkanı sunacak. Ayrıca Treyarch ve Beenox sosyal sistemler, güvenlik ve sunucu stabilitesini arttırmak adına Blizzard'daki ekiple özel olarak çalışmış.
     
       Call of Duty: Black Ops 4 için özel bir beta gerçekleşecek ve bu betaya sadece oyunu ön sipariş veren kullanıcılar erişebilecek. Oyun PlayStation Store ile Xbox Games Store'da 229,00 TL ve Battle.net'te ise 59.99 EURO.

       Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.








  • İyice artık.. Neyse. La 15 yıl önce oynadığım MoH serisini tahtından indiren oyun nerede bu nerede..
  • Aşırı gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WAW mod tools unda 8 yıllık tecrübem ve 3 yıllık son harita yapma olayımdan sonra hep demişimdir. Bo1 den sonra bu iş Bitti! Treyarch iw nin mw2 den sonra boşluğunu iyi doldurmuştu ama çok b*kunu çıkardı serinin. Yazık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tamamen öldürdü kendini benim gözümde.. CoD 2,4 devam

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • uçan kaçan adamlar geri dönmüş..
  • Her sene aynı yorumları okuyorum, şu Türk oyuncusunda ha bire aynı şeyi yazmak gibi kötü bir alışkanlığı var. Ben BO3'e çok benzettim fakat yanında getirdiği yeni olayları görmezden gelinmeyecek kadar fazla, haksızlık etmeyin. Açıkladıkları ''blakout'' modu efsane olabilir.
  • Laa ben COD'u Hikaye oyunu olarak tanıdım, 3 yıl oynamadık neler olmuş seriye..Bune laa, Bunu oynayacağıma BF oynarım zaten..
  • gereksizinde gereksizi bir oyun olmuş arkadaş kos koca bir Call Of Duty markası var elinde sen neden milletin battle royale tarzını örnek alıpta oyun yapıyorsun yap şöyle adam gibi seneryolu adam gibi oynanışı olan sıkıcı olmayan multi playeri olan bir Call Of Duty bak kendi yoluna hayır merak ettim şimdi diğer oyunlar da battle royale tarzını tüketenler bu Call Of Duty e bakarmı acaba kime satmayı düşünüyorlar bu oyunu acaba yazık çok yazık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Her sene aynı yorumları okuyorum, şu Türk oyuncusunda ha bire aynı şeyi yazmak gibi kötü bir alışkanlığı var. Ben BO3'e çok benzettim fakat yanında getirdiği yeni olayları görmezden gelinmeyecek kadar fazla, haksızlık etmeyin. Açıkladıkları ''blakout'' modu efsane olabilir.


    Açıkladıkları Blackout modu dediğin şey Battle Royale modu ve nefret geldi artık adamlar senelerdir para için oyuncuların istediklerinin tersini yapıyor ses çıkarmadıkça yaptıkları şey normal hale gelecek ki zaten geldi kaç senedir rezil halde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu zombi muhabbeti nedir ya.Zombi görmek isteyen açar Resident Evil oynar.Call of Duty ve zombi modu = Çöp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.H.N

    WAW mod tools unda 8 yıllık tecrübem ve 3 yıllık son harita yapma olayımdan sonra hep demişimdir. Bo1 den sonra bu iş Bitti! Treyarch iw nin mw2 den sonra boşluğunu iyi doldurmuştu ama çok b*kunu çıkardı serinin. Yazık.
    Aynen öyle, biz BO1 8mbit netimizle dedi açıp 15 kişilik server'ımızda eğlendiğimiz kadar hiçbir şekilde eğlenmedik.Popomuzu sandalyeden kaldırmadan 24 saat MP oynadığımızı bilirim.Single'da ayrı senaryoyu çözmeye çalışıp, teoriler üretirdik.O konsoldaki şifreleri kendimiz bulmaya çalışırdık falan.Tamamen eğlence, gizem.Ayrıca zombi modunda da hatırı sayılır süre geçirmiştik bo1+waw'da (ki waw'da daha çok, malum custom map'ler falan).WaW'ın multisini de ayrıca oynardık tamamen ölene kadar.Hem de, hem orjinalden hem x-fire'dan, hem tunngle'dan hangi platformda adam varsa oraya damlardık.Eee tabi 7-8 sene öncesi bunlar...Şimdi ne campaign kaldı, ne kaliteli online topluluklar kaldı.Açıkçası ben yıllar önce bıraktım, kalan single oyunlarla kendi kendime takılıyorum.

    Edit : + şimdi artık kiminle oynadığına müdahele edemediğin için afedersin işin artık şeyi çıktı.Biz dedi server'ımızda bariz hile mi var? Banlist.txt'ye ekle, küfür mü ediyor? Ekle.Sile sile artık tertemiz oyuncular kalıyordu, ortam mükemmeldi.Şimdi CS:GO'ymuş falanmış filanmış istersen ultra mega epic prime aç gir 2 oyundan birinde hile.Nerede kaldı işin eğlencesi.Hani çıldırmaya mı giriyoruz, eğlenmeye mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 18 Mayıs 2018; 0:23:0 >




  • Cod dediğin senaryodur hikayedir. 23 mayıs'ta bf feci şov yapacak gibi duruyor bu haberden sonra

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çöp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Singleplayer ı olmayan oyunlar = ÇÖP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir leşşşş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost 2 yine yalan oldu.
  • Hikayesi olmayan COD da görmek varmış kaderde...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Angry joe da gömüyor suan oyunu. Türk oyuncusu ile alakalı degil yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Ops 3,5
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.