Şimdi Ara

Yeni iPhone'ların kutusundan çıkacak olan hızlı şarj adaptörünün görselleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Daha önce Apple’ın tedarik zincirinden gelen bilgiler, Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone modellerinin kutusundan 18 W USB-C adaptörünün ve USB-C uçlu Lightning kablosunun yer alacağını ortaya koymuştu. ChargerLab'dan gelen yeni bilgilerse 18 W'lık USB-C adaptörünün Avrupa versiyonunun 3D render görsellerini gözler önüne serdi. 
     
    iPhone X ve iPhone 8 Plus hızlı şarj desteğine sahip olmasına rağmen kutu içerisinde çıkan 5W USB güç adaptörüyle hızlı şarj olamıyor. Bu teknolojiden yararlanmak isteyen iPhone kullanıcıları ise 330 TL gibi bir meblağ ödeyerek 29 W USB-C güç adaptörü ve USB-C - Lightning kablosu almak zorunda.
     
    239 TL'ye satılan 29 W USB-C güç adaptörü tombul tasarımı yüzünden taşıması zor ve oldukça fazla yer kaplayan bir adaptör, oysaki yeni nesil iPhone'ların kutusundan çıkacak olan 18 W'lık şarj aleti daha kompakt yapıda olacak.







  • Apple Type c den type a ya çevirmek için bir 50 liraya adaptör satar oradan götürür parayı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi'nin yeni adaptör tasarımı belli oldu desene 🤪

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be milletin yıllarca beleş verdiği alet ipon verince haber oluyor ve buna sevinmemiz bekleniyor galiba.

  • xiaomi veriyor zaten yıllardır tasalanma sen :)
  • lefransuva L kullanıcısına yanıt
    e tamam işte yeni tasarımına kavuşmuş oldu apple sayesinde taklit ondan sorulur ne de olsa dimi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • taklit ondan sorulur derken appleı kastediyosun galiba:) malum çentik ekranı ilk essential phone çıkarmıştı. ayrıca samsung vb firmalar olmasa sizin gibi yarım elmacılar hala yüzde 65 oranlı 4 inç ekranlı odun gibi telefonlara bakıyor olurdunuz. gerçekten de taklit kimden sorulur çok açık:)
  • lefransuva L kullanıcısına yanıt
    Ah be dayıcım amma kastın xiaomi denen klon parçasını aklamak için keşke dediğin gibi orjinal özelliklere sahip bi firma olsaydı özellikleri iPhone'dan model isimlendirmelerini Samsungtan aşıran bi firmayı övücek kadar cidden ne yaşadın. Samsung'un ilk note modeli 2011'de çıkmışken süper özgün firmamız xiaomi ne hikmetse note diye model çıkarıyor + özellikleri iphoneden aşırma jfşshdşw nerden ne çalsam kardır dedi heralde başka bi açıklaması olamaz çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan aşırmak değil daha iyi yapabilmek Dünya'nın çoğu Windows kullanıyor fakat Windows çıkan ilk işletim sistemi değil
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    xiaominin daha iyi yaptığını iddia ediyosun yani aşırdığı firmalardan fjşabxşshdşa abi siz ne çekiyosunuz da giriyosunuz bu siteye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Offf adamim iphone kullanicilarina yarim elmaci diyerek harika bir seviyeye ulastin. Teknoloji de çağ atladik. Apple iflas ettigini açıkladı.

    Sakaysa komik degilse daha komik böyleleri.

    Adam hic utanmadan yuzu kizarmadan milyonlarca kullaniciyi nasil nitelendiriyor. Zaten herkes salak bi boyleleri akıllı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi benzer özellikleri daha uygun fiyata sunuyor sizin dediklerinizi Samsung için de söylüyorlardı yok kopyalıyorlar falan şimdi yaptıkları cihazlar apple dan çok daha iyi sırf bu yüzden iphone dan samsung a geçtim güvenli diye telefon satıyorlar başkası yüzüyle telefonu sizin telefonunuzu açabiliyor güzel güvenlik
  • ve bunu yeni iphone lansmanında ayakta alkışlayacaklardır.

  • hahaha xiaomi evet çerçevesiz ekran hariç ( mi mix) fazla şeyin öncüsü değil senin dediğin gibi çok yeni bi marka zaten ama bu xiaomiyi aşağılamaya sebep değil. ben zaten xiaominin her şeyin öncüsü olduğunu iddia etmedim yarım elmacıların dediği gibi. ama iphone da pek orjinal sayılmaz. bu böyledir. kapitalizm herkes birbirinden aşırır en iyi reklamın yapan (apple) daha öne çıkar. ama bu onun en iyisi olduğu anlamına gelemz. (hatta bana göre xiaomi büyüktür appeldır.) ve de bu alt tarafı bi iletişim aletine 6k tl bayılıp (herkes özgürdür bu konuda) bununla övünmeyi ya da apple her şeyin öncüsüdür demeyi haklı çıkarmaz.

    @Lirikal Militan ben apple kullanıcılarına demedim başka övünecek şeyi olmayıp telefonuyla övünenlere ve apple her şeyin en iyisidir en öncüsüdür diyip fanboyluk yapanları kastettim.

    bide evet birçok firma asus, huawei vs aşırdığı! firmalardan daha iyi yaptı çentiği. appledan çaldığını iddia ediyorsanız eğer. ama apple da essential phonedan aşırdığı halde iyi yaptı o da bi gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefransuva -- 18 Mayıs 2018; 0:17:50 >




  • lefransuva L kullanıcısına yanıt
    Konumuz xiaomi adı altında satılan içi apple'dan aşırılan özelliklerle donatılmış dışı buram buram çakma premium kokan( premiumluğu masadan yere düşene kadar hdakhdwkgd çünkü bi düştümü ekran gidiyo o kadar sağlam ki o kadar premium ki ) aletler olduğunu sanıyodum değiştirdiğinize göre konuyu savunacak bişeyiniz kalmadı 😿🤪 bu arada diğer firmaları bilemem ancak apple xiaominin öncüsüdür tek kanıtı da xiaomi cihazlarıdır 👊🏾

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hahaha yoo tartışalım sabaha kadar çentik esential phonedan peki.
    xiamode doğru a11 işlemci kullanılıyodu unutmuşum :) bide ios vardı galiba mi note 3te. evet ya gerçekten xiaomi appledan aşırmış her şeyini doğru. :hahahah
    bide düştümü ekran gidiyo demişin nerde gördün yani ornalasana yüz düşüşten kaçı kırıldı. aynısını iphone için denedin hiçbiri kırılmadı mı ?neye dayanarak xiaominin dayanıksız olduğunu söyledin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefransuva -- 18 Mayıs 2018; 0:28:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeverIand

    Xiaomi'nin yeni adaptör tasarımı belli oldu desene 🤪

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da tuz biber olsun:https://eksisozluk.com/entry/77079766
    edit kkısmı daha önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefransuva -- 18 Mayıs 2018; 0:46:23 >
  • La gardaş şunun telefon tarafını da tip c yap. Hatta anakartlarda falan da portların çoğu tip c olsun. Gerekirse bir süre dönüştürücü kullanırız ama bir süre sonra bütün cihazlar tip c olur. Herkes kurtulsun artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    La gardaş şunun telefon tarafını da tip c yap. Hatta anakartlarda falan da portların çoğu tip c olsun. Gerekirse bir süre dönüştürücü kullanırız ama bir süre sonra bütün cihazlar tip c olur. Herkes kurtulsun artık.
    Bir bitmediniz. Lightning gibi düzgün bir port varken type-c'ye mi geçeceklerdi birde. Yeter ki type-c'ye geçmesinler dünyada bir tek ben Lightning kablo kullanırım yinede kablosunu yanımda taşırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.