Şimdi Ara

Steve Wozniak:” Kripto paralar ve Blockchain, önümüzdeki on yılda tam potansiyel elde edecek.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    WeAreDevelopers World Congress 2018’de açılış konuşması yapan Steve “Woz” Wozniak, Blockchain’den “harika bir fikir” şeklinde bahsetti. Wozniak:” Blockchain, gerçekleşmesi gereken önemli bir IT devrimidir.” dedi.
     
    Blockchain'e karşı olan olumlu duruşunun, bu yeni teknolojinin, birçok alanda yararlı bir uygulama olmasından kaynaklandığını açıklayan Wozniak’a göre; kripto paralar ve Blockchain, önümüzdeki on yılda tam potansiyele ulaşacak.
    Apple’ın kurucu ortağı, konuşmasında, Twitter CEO’su Jack Dorsey’in mart ayında söylediği “Bitcoin, dünyanın tek para birimi olacak.” sözünü de hatırlattı.
     
    Geçtiğimiz yılın ekim ayında, Las Vegas’taki Money 20/20 konferansında da Bitcon’in altından ve dolardan daha iyi olduğunu söyleyen Wozniak, Bitcoin’in en büyük avantajının “sınırlı” miktarda bulunması olduğunu belirtti.
     
    Tüm bu söylemlerine rağmen, bir tanesi hariç, elindeki tüm Bitcoinleri satan “Woz”, bu durumu açıklarken “yatırımcı olmak istemediğini, sadece fiyatları izlemek istediğini” söyledi.
     







  • kolay para kazanma hesabiyla yapilan yatirim alis satislariyla buyuk dalgalanmalar yasansada bitcoinin kalici olacagina inaniyorum. zira bankalarin kontrolu disinda olan hizli bir odeme sistemine sanal dunyada gercek bir ihtiyac var. kaliciligi belirleyen bu gercek ihtiyac olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 17 Mayıs 2018; 17:28:46 >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    büyük dalgalanmalar toplam paranın az kişide ve yine büyük rakamların çok daha az kişide olmasından kaynaklanıyor. artan ilgi ile birlikte yeni alacak firmalar kişiler vs neyse değeri artıracak. 10 dolardan 1000 tane alan adam 19k yı görünce satar. piyasada düşer 8 e o adam tekrar alana kadar yeni yatırımcı ilgisini artırıp 20 ye çekerse fiyatı adamın elindeki btc azalır. balinalar azaldıkça ve şuandakinin 100 katı kişi sayısına ulaşıldığında dalgalanmalar azalır.

  • Woz'un kafası iyi çalışır ama ticaretten anlamaz

  • Viyana kenti 2.5 milyon nüfuslu kent

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklin olsa appledaki hisselerini satmazdin.para babalari bu bitcoini iyi kakaladi bize bu kadar basit arkadas

  • Demekki Woz efendi de yatırım yapmış bu işe.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.