Şimdi Ara

Üç kameralı ikinci telefon da Çin’den geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin P20 Pro ile sektöre ilk kez sunduğu üç kamera kombinasyonu ikinci kez karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Vkworld K1 akıllı telefonu üçlü arka kamera ile dikkatleri üzerine çekecek.


     


    Vkworld K1 özellikleri


     


    Ay sonunda piyasaya sürülmesi beklenen akıllı telefonda 5.2 inçlik Full HD ekran yer alıyor. 18:9 görüntü oranı veya çentik gibi son moda trendlere katılmayan telefonun bu nedenle alt üst çerçeveleri biraz kalın tutulmuş. Parmak izi okuyucu ise Home tuşuna entegre.


     


    Ayrıca Bkz.LG Q7 modelinde MediaTek izleri

    4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi sunan telefonda 4000mAh gibi boyutuna göre oldukça kapasiteli bir batarya yer alıyor. Kablosuz şarj için metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı tercih edilmiş.


     


    Piyasadaki rakiplerine göre oldukça küçük sayılabilecek olan Vkworld K1 modelinin üç kamerası hangi işlevleri yerine getiriyor belli değil ancak muhtemelen renkli-monokrom-telefoto veya renkli-geniş açı-telefoto şeklinde bir dizilim olabilir zira lens çerçeveleri 3 farklı renkte.


     


    Android 8.1 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan modelin işlemcisi bilinmiyor. Ay sonunda teknik detaylar ve telefonun satış fiyatı belli olacak.


     







  • Tasarım derli toplu..

  • Mediatek mt6750 işlemcili ne idüğü belirsiz bir marka. Boşuna 4000 Mah koymamışlar. Ve biraz da kalın. 3 kamerası var diye kim alır? Mi6 yahut Oneplus5 al daha iyi.

  • Üç kameralı ikinci telefon derken bilgisizce bir başlık olmuş Leagoo aylar önce protatipini görücüye çıkarmıştı!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uExclamation -- 15 Mayıs 2018; 2:38:40 >
  • teknolojiyi hala 2 kamera,3 kamera koyarak tamamlamaya çalışan firmalara yazık diyorum, ne yapacaklar 3-4-5 sonra telefonun arkasını tamamen kameramı yapacaklar, bir telefona 1 kamera yeterde artar bile,hala yapılan telefonlar ilkel hemde çok ilkel bu devirde.

  • şu Leagoo da çakma telefon tasarlamaktan başka neye yarar yahu.Leagoo'ya telefon markası denmez zaten kopyacı sadece.o sebepten daha önce yapmış bir telefon sayılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 15 Mayıs 2018; 9:37:57 >
  • Yahu şu 3.kamera ne işe yarıyor onu anlamadım. Hadi 2 kamerayı derinlik eklemek yada görüntü sabitleme için kullanıyorsunuz da 3. Kamera nedir? Yakında bu da bir yarışa dönüşür. Samsung da gidip 4 kameralı telefon tanıtır.

  • Çinli merceği bol bulunca...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.