Şimdi Ara

Asus ROG Maximus Formula 10. yıl kutlamaları İstanbul’dan başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus’un beğenilen ROG Maximus Formula anakart serisi 10 yılını geride bırakırken kutlama etkinlikleri de başladı. Asus’un 10 yılı mercek altına aldığı Kazanma Formülünüz kampanyasının ilk ayağı İstanbul’da gerçekleştirildi.


     


    10 yıl geride kaldı


     


    İlk kez 2008 yılında piyasaya sürülen ilk nesil Asus ROG Maximus Formula anakart, oyuncular için temelinde yatan hız aşırtma özellikleri ve özel ses kartı ile üst seviye performans sunuyordu.


     


    Ayrıca Bkz.ASRock Mini ITX Fatal1ty X470 Gaming-ITX/ac anakart satışa çıkıyor

    Her yeni modelde kendisini geliştiren anakart serisi, Intel’in arka arkaya yonga setleri çıkarması nedeniyle 2010 yılında üretime ara verdi. 2012 yılında bir nesil atlayarak yeniden piyasaya sürüldü. Yani 10 yılda toplam 9 anakart nesli görmüş olduk.


     


    Bugün Asus ROG Maximus X Formula anakartı artık gösteri kasalarına da girmeye başladı. On yıllık deneyim anakartta kendisini en iyi şekilde göstermeyi amaçlıyor.


     


    10 Mayıs tarihinde İstanbul Soho House’ta yapılan etkinliğe oyuncu toplulukları, basın mensupları ve eSpor takımları katıldı. Formula anakartlarının 10 yıllık gelişimi Evrimsel Formula adındaki sergide anlatılırken, Türkiye’nin önde gelen bilgisayar mağazalarının, Maximus X Formula’yı ön plana çıkararak hazırlamış olduğu 6 adet farklı sistem de, katılımcıların beğenisine sunuldu.


     


    Hazırlamış oldukları sistemle katılan mağazalar arasında İtopya, Sinerji Bilgisayar, Phoenix Oyun Bilgisayarları, QP Bilişim, incehesap.com ve Inventus yer aldı.


     

     
     







  • Boşa verecek para olsa, sırf görüntüsü için alır tablo gibi duvara asacak şekilde uzay montaj yapıp kullanırdım, ama mümkün değil bu fiyatlarla malesef.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 15 Mayıs 2018; 11:3:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etkinlikte yer alan sistemleri merak edenler alttaki videoya göz atabilirler. Ortam güzeldi.
    __________



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.