Şimdi Ara

Tim Draper: “Bitcoin, paranızı yatırabileceğiniz en güvenli liman.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CNBC’de katıldığı bir programda, Bitcoin ile ilgili açıklamalarda bulunan Draper, bu kripto para biriminin şu an, en güvenli yatırım aracı olduğunun altını çizdi. 
     
    Bitcoin hakkında yaptığı ılımlı yorumlarla tanınan Draper, bu hafta bunlara bir yenisini daha ekledi. Ünlü yatırımcı, Bitcoin’i tekrar tekrar tavsiye etti.
     
    CNBC’de; “Bitcoin, paranızı yatırabileceğiniz en iyi yatırım aracıdır.” ifadesini kullanan Draper:” Şu an, büyük bir değişim ve dönüşüm var. Tamamıyla dünya çapında olan bir para birimi hakkında konuşuyoruz. Merkezsiz, güvenilir, daha efektif ve daha kullanılabilir olması da diğer artı yönleri. Bankalara bağlı değil. İnsanların Filipinler’den Meksika’ya para göndermesini, hiçbir şarta bağlamadan, mümkün kılan bir para birimi bu Bitcoin. Bu sebeplerden dolayı, itibari paralardan çok daha değerli olduğu kanısındayım.” dedi.
     
     
     
    Draper’ın, Bitcoin ile ilgili düşüncelerini yanlış bulanlar da var. Bu dijital para birimi hakkında şüpheleri bulunanlar ve Bitcoin’e ilk çıktığından beri şüpheci yaklaşanlar, hala devletin destek verdiği itibari paraların büyük öneme sahip olduğunu söyleyip geleneksel bankacılığın devamını istiyorlar. Draper, bu kişilere katılmadığını da belirterek:” Şu anda savunulan o bankalar saldırı üstüne saldırıya maruz kalıyor. Bilgisayar korsanları, bankalardaki açıkları bulup sizin paranızı çalmak için çabalıyorlar. Bankacılar da hackerları engellemek için çalışıyorlar ancak gördüğünüz üzere bu saldırıları engellemeyi bir türlü başaramıyorlar. Halbuki Bitcoin’de durum öyle değil. Bitcoin’in hacklenemez oluşu, onu, paranızı koyabileceğiniz güvenli bir liman haline getiriyor.” dedi.
     
    İtibari paralar kullanan ülkelerin ekonomilerindeki çöküşe de değinen Draper, bu durumla alakalı da açıklamalarda bulundu. Draper, iki Güney Amerika ülkesi olan Arjantin ve Venezuela’da yaşananları örnek göstererek şu ifadeleri kullandı:” Arjantin, Venezuela ya da Nijerya’da yaşasaydınız; paranızın, her yıl yaklaşık %30 değer kaybettiğini görecektiniz. Bu ülkelerin ekonomileri çok zor durumda. İnsanlar, yatırımlarının eridiğine şahit oluyorlar. Eğer paranızı Bitcoin’e bırakırsanız daha güzel olacaktır.”
     
    Ünlü yatırımcı, Bitcoin’in politik olarak gelişmelerden etkilenmediğini de söyledi ve söz konusu kripto para biriminin, “dünyanın geleceği” olduğunu belirtti.
     







  • Asıl şimdi korkun.

  • Tamam

  • piyasaya her giren piyasayı şişirmeye çalışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh adam tam saadet zincircilerinin uslubuyla konuşmuş. Hani konuşmasa daha iyimiş. Şimdi hiç güvenesim kalmadı.

  • kore borsasını bunlar şikayet edip spekilasyon yarattı şimdi bu açıklamayla btc vs. artıyor kim kazandı söylemeye gerek yok :)

  • Uber super guvenilir ciddende :)

  • Video programlarınızda "bu bir yatırım tavsiyesi değildir" diyip duruyorsunuz ama her gün bu tip haberler yapıyorsunuz. Editörlerin birbirini gördüğü yok sanırım, ironik bir site olmaya başladı burası.

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Bir yatırım şirketi sahibinin kripto paralara ilişkin söylemlerini aktardığımız bir yazı. Kendi düşüncelerimizi paylaşmadık. Ya yazıyı tam olarak okumadınız ya da farklı bir yanlış anlaşılma söz konusu.
  • Herşey olabilir birileri kaybedecek birileri kazanacak

  • Dünyada basılmış fazlasıyla para var ve bu paranın bir şekilde geri toplanması gerekiyor. Para en kolay nasıl toplanır tabii ki saadet zinciri veya kumarla. Bu üç verin ve onu beş yapalım kumar kafasıyla bir çok insanın elindeki parayı buraya yatırtmaya davet ediyorlar. Sonra da aa, cüzdan çalındı, aa balinalar takla attı deyip, hoop, parayı hüpletiyorlar. Sonra fiyatı düşürüp, hadi bir daha deneyelim, ver paranı üçü beş yapalım diyorlar.

    Adam yatırımcı. Belli ki yatırımını kripto kumarbazlarının üzerine kurmuş. Ama DH ekibine ne oluyor onu sormak gerek. Kripto Para Günlükleri videolarından sonra her gün böyle albenili kurban çeken haberler koyduklarına göre yatırımlarının büyük bölümünü Kriptoya yatırmış bir DH ekibi var. Ve saçları her geçen gün daha da dökülüyor hepsinin!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 14 Mayıs 2018; 11:53:31 >
  • nijeryanın yanına türkiyeyi de ekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet.

    Bir yatırım şirketi sahibinin kripto paralara ilişkin söylemlerini aktardığımız bir yazı. Kendi düşüncelerimizi paylaşmadık. Ya yazıyı tam olarak okumadınız ya da farklı bir yanlış anlaşılma söz konusu.
    Erdi Bey'in bir sözü vardı, "bitcoin programlarında bitcoin'le ilgili bütün iyi haberleri paylaşırlar, en sonunda da biz tavsiye vermiyoruz derler" demişti. Aynı şeyi Mesut Çevik'te yapıyor, haftalık bitcoin programında bunlar tavsiye değildir diyor, sonra vay bu fırlayacak vay bu düşecek, bu nedir abi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bu haberde açık olarak bitcoin satın almaya teşvik var ne kadar kabul etseniz de etmeseniz de...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Yatırım tavsiyesi değilse o zaman tavsiyede verme

    Haksız mı düşünüyorum

    Tavsiye değildir deyip aklınıza giriyorlar sonra bir şey olunca ama tavsiye değildi derler

    Olan tüketiciye oluyor günün sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.