Şimdi Ara

Google bu sonbaharda Pixel markalı bir akıllı saat çıkarabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google'ın Pixel 3 akıllı telefonunu bu yıl Ekim etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Son birkaç yıldır Google, Pixel akıllı telefonları da dahil olmak üzere yeni ürünlerini tanıtmak için Ekim ayında bir etkinlik gerçekleştirdi. Şirketin bu yıl Pixel 3 ile birlikte Pixel markalı bir akıllı saat çıkaracağını öne süren bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 9'un görseli sızdırıldı
    Bilgiler bu konularda güvenilir bir kaynak olan Evan Blass'tan (@evleaks) geliyor. Sızıntılarıyla ünlü isim, Google'ın, Ekim etkinliğinde Pixel 3, Pixel 3 XL ve ikinci nesil Pixel Buds'ın yanı sıra Pixel markalı yeni bir akıllı saat lanse edeceğini söyledi.

     


    Qualcomm da bir anlamda doğrulamıştı


    Google’ın bu yıl Pixel markalı bir akıllı saat çıkarma olasılığını ilk kez duyuyoruz ancak kesinlikle şaşırtıcı değil. Piyasadaki mevcut Wear OS (Android Wear) akıllı saatlere güç veren işlemcinin üreticisi Qualcomm, bu sonbaharda Wear OS cihazlar için yeni bir işlemci sunacağını ve iş ortaklarının yıl sonunda yeni ürünler çıkaracağını doğrulamıştı. Önümüzdeki günlerde Pixel akıllı saatle ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.








  • akıllı saatler çok pahalı ve şarj süresi hiç kullanışlı olmayan ürünler. Şahsi fikrim bu ürünler geliştirilene kadar uzak durmak.

  • MrScorpion M kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum ve sarjida 2.5 3 gun gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.