Şimdi Ara

Yeni Battlefield oyununun tanıtım tarihi nihayet belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Electronic Arts'ın popüler FPS serisi Battlefield'ın yeni oyunu bildiğiniz gibi bu yılın sonbahar aylarında bizlerle olacak. Battlefield V'in detaylarını sır gibi saklamaya devam eden EA, artık E3'ün de yaklaşmasıyla beraber nihayet yeni oyunun tanıtım tarihini ilginç bir yolla ortaya çıkardı. Battlefield 1 oyuncuları, geliştirici stüdyo DICE tarafından oyundaki haritalardan birine yerleştirilen bulmacayı çözerek Battlefield V'in tanıtım tarihine ulaştı. Buna göre yeni Battlefield oyunu 23 Mayıs'ta tanıtılacak.

    BFEE topluluğu tarafından çözülen bulmaca, şu sıralar ücretsiz olarak edinilebilen They Shall Not Pass DLC'sinin Fort de Vaux haritasında yer alıyor. 2017'nin Mart ayında yayınlanan haritada, Battlefield 1 oyuncularının da çok iyi bileceği gibi gizemli bir "Zombili Oda" yer alıyordu. Bu odanın yakınlarına gittiğinizde zombi seslerine benzeyen ürkütücü sesler duyuyordunuz. Ancak oyuncular bu ilginç odanın kapısını hiçbir şekilde açmayı başaramamışlardı.

    DICE ise geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir güncellemeyle beraber Fort de Vaux haritasına yeni bir bulmaca ekledi. BFEE ekibi de bu bulmacayı kısa sürede çözerek haritanın yayınlanmasından tam 1 yıl sonra odanın kapısını nihayet açmayı başardı. Daha sonra odanın içerisinde ikinci bir bulmacayla daha karşılaşan ekip, bu bulmacayı da hemen birkaç günde çözdü ve yeni Battlefield oyunun tanıtım tarihini ortaya çıkardı.
     
     
    Odanın içerisindeki borulardan belli aralıklarla damlayan suyu Mors alfabesiyle çözümleyen ekip "Never Be The Same" cümlesini bulmuş. Nihayet buradan da EA.com/neverbethesame adresine ulaşan ekibi işte yukarıda görmüş olduğunu sayfa karşılamış.

    EA.com/neverbethesame adresinin ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra 23 Mayıs tanıtım tarihi bir DICE geliştiricisi tarafından da Twitter üzerinden onaylandı. Yine milyonlarca oyuncunun dikkatini üzerine çekecek olan yeni Battlefield oyunu, bakalım nasıl bir yapıya sahip olacak. 
      







  • mors alfabesi filan nedir ulan sanırsın evrenin sırlarını açıklayacaklar altu üstu oyun tanıtacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuhhh artık.
    Bu kadar boş işlerle uğraşan adamlar da varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 10 Mayıs 2018; 21:18:04 >
  • Salak vallaha gerizekalı bunlar :))









  • bahsedilen oda ve nasıl girildiği

  • Umarım günümüz savaşlarını konu alır. Ne gelecek temalı, ne de WW1 WW2 gibi arada kalmış dönemleri sevmiyorum. Hatta ortaçağ temalı bir Battlefield olsa tadından yenmez oyunun atmosferiyle.

  • Şu easter egg leri çözenlere hayranım ya böyle işsizlik ve zaka görülmedi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Bf4 için gelen eski Bf 2 haritası, Dragon Valley' de, dice' ın özel giysi kamuflajını açmak için bulması zor olan 5 farklı düğmeyi bulup, bunlara her server restlenince değişen belli kombinasyonla basıp, haritanın ortasında olan tapınağın lambalarının 20 küsür kadarının hepsini yakmanız ve ayrı olan bir lambanın size gönderdiği kişiye özel mors işaretinden pini deşifre edip, yine aynı haritada bir su kulesinin bacağında bulunan bir panelden o pini aktif edip kazanabiliyordunuz. Yani anlayacağınız kadarıyla bu dice' ın ilk psikopatlığı değil




  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    easter egg olayını gerçekten çok iyi yapıyorlar fakat bunu çözmek için sherlock holmes olmak lazım :D çözenler zaten dice çalışan elemanlar :D
  • ww2 bekliyorum. artık bf42'nin geri dönme vakti geldi. Büyük haritalae ve daha sakin akan bir oyun görsek bayram edeceğim. Bütün oyunlar cs'ye döndü

  • Nikomer kullanıcısına yanıt
    oyundan soğuttun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mors nedir birader Interstellar'a diss mi attınız ne yaptınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    oyundan soğuttun hocam
    O olayı anlatan videolar bile 10-15 dk sürüyor, düşün ne kadar sürede çözmüşlerdir. Özellikle düğmeleri koydukları yerlere bakmanı isterim.
    Seviyorlar böyle şeyler yapmayı, yapacak bir şey yok.





  • ww2 geliyor galiba
  • Yok artık EA suyunu cıkardın alt tarafı senden bekledıgımız oyun BC3 bunu cıkartman gerekıyor.Bos ıslerle ugrascagına bc3 yapımına basla ea
  • Nikomer kullanıcısına yanıt
    O kamuflaj için bir videonun 5-6 dakikasını izleyip gaza gelmiş gerekli dosyaları mors kodu çeviriciyi vs. edinip haritaya girmiş 10 dakika sonra başlarım kamuflajına istemiyorum lanet olsun diye çıkmıştım. (Videoda adam kaç kere yaptıysa artık makine gibi takır takır yapıyordu, benim uğraşmam başkalarının müdahalesi vs. kayış kopmuştu bende.) Belki başka bir zaman çok darlandığımda bulmaca niyetine bakarım diye dosyaları bir bölüme kaldırdım hala öyle duruyor mevzu.
  • Hani oyun şaheser olur da 10 yılda 1 çıkar anlarım yıllarını gömsünler. Fifa gibi her sene çıkan bir oyun o kadar zaman harcayacaklarına bana sorsalaedı 3 aşağı 5 yukarı bu tarihi verirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ama bf oyunları beni çok çabuk sıkıyor yav bf 3 4 1i oynadim oynadim sinir stres yapinca sildim cod kadar tat vermiyor



    Yine de fps anlaminda en onemli serilerden biri tabiki muhtemelen ya gunumuzde gecer yada 2.dunya savasinda ama 2. Dunya savasi olmaz gibi geliyor bana cunku tema bir anda patladı ve piyasa doydu gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı bc3 mü olur V mi bilmem ama modern zamanı yapsınlar artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah gunumuzu yada ww2 konu aliyordur. Ww1 temasindan nefret ediyorum. 😔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.