Şimdi Ara

Xiaomi Mi 7 kanlı canlı görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
11.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 7, tanıtımına az bir süre kala kameralara yakalandı. Yayınlanan görüntüler Xiaomi Mi 7 hakkındaki pek çok söylentiyi yalanlıyor.
     

    Kalın çentik ve klasik parmak izi okuyucu

    Çin’in sosyal medya platformu Weibo'da yayınlanan görsellere göre Xiaomi Mi 7, iPhone X’daki gibi büyük bir çentik ve dikey kamera dizilimi sahip olduğunu görüyoruz. Büyük çentik, telefonun donanımsal yüz tanıma sistemine sahip olacağını doğrular nitelikte.

     


    Solda Mi 7, sağda Mi Mix 2s

     

    Xiaomi Mi 7 hakkındaki pek çok söylentide ekrandan parmak okuma teknolojisine sahip olacağı belirtiliyordu. Weibo’daki görsele göre Mi 7’nin ekranında değil arka yüzeyinde parmak izi okuyucu bulunacak. Mi 7'nin kalın bir çentik ve sıradan bir parmak izi okuyucu ile gelmesi, pek çok bekleyeni üzecek.

     


    Xiaomi Mi 7, Snapdragon 845’ten güç alacak. Fotoğrafı çekilen versiyonda 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Mi Mix 2s modelinde 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip model seçeneği bulunuyordu. Mi 7’de de bu varyasyona yer verilmesi bekleniyor.

     

    Xiaomi Mi 7’nin tanıtım tarihi resmi olarak açıklanmadı. Sızdırılan basın davetiyelerine göre 23 Mayıs’ta tanıtımın yapılması bekleniyor.









  • Bazı yorumlar ne kadar komik. Neymiş, Xiaomi kendine has bir firmaymış, Apple'ı taklit etmemeliymiş. Şu cümleyi kuran birinin teknoloji dünyası ile uzaktan yakından herhangi bir ilgisi yoktur. Xiaomi'nin kuruluş amacı Apple'ı taklit etmek ve iPhone'u kopyalayarak daha uygun fiyata satmak. Daha bunu bile bilmiyorken kalkıp bir de Apple ile kıyaslıyorsunuz.

    Steve Jobs'ın giyim tarzını bile taklit ederek lansman yaptı adamlar. Uygun fiyata güçlü donanım sunuyorlar, bu güzel bir şey fakat kalkıp da Apple'dan daha iyi falan demek komik oluyor. Böyle şeyler söyleyince insanlar sizi nasıl ciddiye alsın.
    Yanılıyorsun. Gözden kaçırdığın bir detay var. Rüzgarın yönüne göre hareket ettikleri doğru.
    Ancak bu markaları tercih edenler marka fanboyu, marka meraklısı olarak tercih etmiyor. Hattâ teknolojiyi iyi anlayanlar tercih ediyor. Teknoloji den anlamayan ve kafasında Samsung Apple vs gibi markalar barındıran birine bu markayı söylediğin zaman kalitesizmiş gibi anlıyor. Yani diğer marka fanboyları marka meraklısı. Ama xiaomi tercih edenler marka meraklısı değiller.
    Bunun sebebi şu, donanım olarak en üst seviye modellerin donanımını kullanıyor. Dolayısı ile teknolojiyi bilen adam snapdragon nedir 845 nedir, multitasking ve speed testlerini inceler stabilite araştırmasını yapar yorumları okur ve alır. Yani teknolojiyi bilen adam alır. Az biraz meraklısı olan adam ise bu markaya pek sıcak bakmaz. Yani bu modelleri tercih edenler markadan anlamadıkları için değil, farklı yönleri ile ilgindikleri için bu xiaomi gibi markaları tercih ediyorlar.
    Kısası bu markaları tercih edenler şunu baz alıyor "fiyat/performans".
    Xiaomi mi6, one plus 5 gibi modeller bu performansı, markaları ile ortaya çıkan telefonlar gibi veriyor. Hattâ speed, multitasking testlerde önüne geçiyor. Yazılımları da gayet stabil. Düzgün çalışıyor. Demem o ki markacılık değil bu telefonları sattıran, alan da markası içn almıyor ki "markadan anlamıyorlar" diyebilesiniz.
    5000 6000 tl lik telefonun performansını sana sağlıyor. Bana lazım olan da bu. Marka markalısı değilim. O halde neden o kadar para vereyim? Benim işim performans ile. Gösteriş ile değil.
  • Xiaomi nin artık şunu anlaması gerek, sen çakma telefon üreten sıradan çinli üretici değilsin apple la rekabet eden zirveye oynayan bir firmasın. Özgün bir şekilde gayet güzel tasarımlar yapabiliyorken apple tasarımını birebir taklit etmen neyin kafasıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansurmarsak -- 9 Mayıs 2018; 18:24:3 >
  • her canlı ölümü tadacaktır pardon her marka çentiği tadacaktır 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım değildir, büyük bir hevesle bekliyorum Mi7'yi çentikli gelirse alacağımı düşünmüyorum.

  • Olmamış...

  • Centik alt cerceveyi kaldirmak icindi burada centikli olmanin espirisi kalmamistir.

  • Şu çentik tasarımına geçen tüm firmalar değerini kaybetti benim için. Koskoca Xiaomi ve Huawei'nin bu hataya düşmemesi lazımdı.

  • O kadar teknolojiye sahipsiniz ama hala klasik taklit huyunuzdan vazgeçmiyorsunuz.

  • bence aynı huawei mate RS gibi arkada fiziksel parmak izi okuyucusu önde de ekran altı parmak izi okuyucusu olacak

  • Dün haberi yapılan kılıflar yalan oldu o zaman.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayııııııır Çentiiiiik vaaaar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 9 Mayıs 2018; 18:42:11 >
  • Al işte... Daha farklı sınıf telefonlara yap bari mi serisi gibi seriye bunu yapma.

  • Mi Mix 2S FTW

  • Kimse kusura bakmasın fakat bu iPhone X'un sadece ucuz Android versiyonu olacak. Yani iPhone X'u sevip beğenen fakat gücü yetmeyen kişiler alacak. Doğrusu bu kadar iPhone X'a benzeyen bir telefonu kesinlikle almam. Öyle olsa gider iPhone X alırdım. Telefonun her tarafı benziyor.

  • Çakma çinli marka olmayı hak etmiyor bence Xiaomi. O yüzden olmamış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi fanlarının gözü yaşlı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi mixx özgünlüğü bu taklidi beşe kartlar. Xioami prestij kaybı +32

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al işte? Xiaomi'yi severim ama bu olmamış, hemde hiç

  • İnşallah shop moptur

  • Arka tasarım berbat...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.