Şimdi Ara

Mercedes-AMG, kendi adını taşıyan dünyanın ilk yarış pistini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Diğer pek çok üreticinin yaptığı gibi Mercedes de performans modellerini test etmek için Almanya’daki ünlü Nürburgring Pisti’ni kullanıyordu. Fakat Alman üreticinin artık kendi yarış pisti var ve bu pist kendi evinden epey uzakta.
     

    Güney Kore’de yer alan ve AMG Speedway olarak adlandırılan bu pist, Seul’ün Gangnam semtine 38 kilometre mesafede yer alıyor. 1995 yılında resmi olarak açılışı yapılan ve 16 yıl sonra yeniden elden geçirilerek genişletilen ülkenin ilk yerleşik pisti üzerine kurulu olarak AMG adını taşıyan ilk yarış pisti olma özelliğini taşıyor.

     

    4.3 kilometre uzunluğa sahip olan pistte toplam 17 viraj bulunuyor. Everland Resort tema parkı üzerinde yer alması nedeniyle içerisinde bir de köprü bulunuyor. Mercedes-AMG tarafından yapılan açıklamaya göre, yalnızca şirketin adını taşımakla kalmayan bu parkur, sahip olduğu tasarımla AMG’nin kendi karakterini de yansıtıyor.

     
     

    Mercedes-AMG patronu Tobias Moers tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; “AMG Speedway bizim adımızı taşıyan dünyanın ilk yarış pisti. Bu da Güney Kore’nin bizim için ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çiziyor. Burası aynı zamanda yüz yüze iletişim için de stratejik bir nokta olacak. Müşteriler ve AMG fanları buraya gelip markamızın ruhunu deneyimleme şansı bulacak.








  • Diğerleri kumda oynamaya devam.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    hocam sizin bu mercedes fanlığı nerden geliyor? nasıl başladı ?yıllardır soracam,soramıyorum.
  • TIME kullanıcısına yanıt
    Gönülden
  • "Dünyanın ilk kendi adını taşıyan yarıs pisti" yazmanız gerekli kendiniz yazdıktan sonra başlığı okuduğunuzda hiç mi dikkatinizi çekmedi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hi amg..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.