Şimdi Ara

Google Fotoğraflar önemli yeniliklerle güncelleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın bir yedekleme aracından çıkararak günlük kullanıma yönelik bir uygulama haline gelmesini istediği Fotoğraflar hizmeti önemli yeniliklerle güncelleniyor. Güncellemenin temelinde yapay zekâ var.


     


    Google Fotoğraflar neler sunuyor?


     


    Yapay zekâ teknolojilerini uzun zamandır Fotoğraflar uygulaması ile entegre etmeye çalışan Google, bugün başlayan I/O 2018 konferansında geldiği son noktayı gösterdi. Suggested Actions olarak adlandırılan yenilikler yapay zekâ sayesinde tek bir tıklama ile otomatik olarak gerçekleşiyor.


     


    Ayrıca Bkz.Redmi S2 resmi görselleri geldi

    Yeniliklerden ilki otomatik paylaşım. Fotoğraflarda sürekli birlikte olduğunuz arkadaşlarınızı Google otomatik olarak tanıyor ve bu kişilerle fotoğrafı paylaşıp paylaşmayacağınızı soruyor. Uygulama arkadaşlarınızı nasıl tanıyacak şimdilik bununla ilgili bir detay verilmedi.


     


    İkinci yenilik optik karakter tanıma - OCR üzerine. Fotoğraflarınız arasında dökümanlar varsa uygulama otomatik olarak bunları daha belirgin hale getiriyor. Ayrıca PDF formatına dönüştürebiliyor.


     


    Fotoğraf tarafında ise düşük veya aşırı pozlanmış fotoğraflara tek tıklama ile en iyi optimizasyonun yapılması, siyah-beyaz fotoğraflara en iyi renklendirmenin uygulanması, fotoğrafta bir bölgenin renkli veya siyah-beyaz olarak yeniden üretilmesi şeklinde yenilikler mevcut.


     


    Google bunların hepsinin tek bir tıklama ile otomatik olarak gerçekleştirileceğini ifade ediyor. Suggested Actions güncellemesi önümüzdeki aylarda Fotoğraflar hizmetine sunulacak.

     







  • yapılacak en güzel yenilik tasarımın komple değişmesi olacaktır.

  • Çok sevdiğim nadir uygulamalardandır Google Photos.

  • Microsoft fotoğraflar uygulamasına var şu anda yüz tanıma özelliği. Tüm fotoğrafları tarayıp fotoğraftaki kişilere göre gruplama yapıyor.

  • Google fotoğrafların eski sürümünde videoları birleştirip üzerine filtre ve yazı ekleyip tek bir video yapabiliyorduk

    Bazen de google kendisi videoları birleştirip bize süpriz hazırlıyordu

    Son güncellemeler ile bu video birleştirme kalktı maalesef

  • Intouchable kullanıcısına yanıt
    Tasarıma çok takılmayın. Ben işlevselliği açısından beğeniyorum Photos'u. G+'ın yavrusu olduğundan beridir de kullanırım.

    Yeni güncellemeler de gayet güzel. Çok iyiye gidiyor.

    Bu arada assistant tarafında maalesef gecikmeler var. Suggestions kısmı zaman zaman kafayı yemekte.
  • Galerimizi klasörler halinde yedekleme gelicekmi acaba ? Tüm galerimizi klasörlerimizdeki fotoğrafları videoları tek başlık altında yedeklemesi hiç mantıklı gelmiyor.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sol üstte 3 çizgiye tıklayın cihaz klasörlerine basın klasör halinde görün.

    Benim asıl sinirimi bozan WhatsApp'a gelen mesajlar galeriden silince WhatsApp'tan gözükmüyor, telefon hafızasından silinmiş diyor, iPhone'daki gibi bir sistem yapsınlar yada Telegram gibi. Gerçi şu reklam gösterme kararından sonra yakında WhatsApp'ı bırakacağım için çok takmıyorum.
  • tasarımı şu an ki çok sıkıcı zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.