Şimdi Ara

Apple, iPhone X'daki Face ID sorunlarıyla boğuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    iPhone 7 ve 7 Plus'larda yaşanan mikrofon sorunuyla gündeme gelen Apple, bu sefer de iPhone X'daki Face ID problemleriyle baş etmeye çalışıyor. Apple tarafından yetkili servis sağlayıcılarına gönderilen destek dokümanı, teknisyenlerin Face ID ile ilgili sorunlardan etkilenen iPhone X cihazlarıyla ilgilenirken takip etmesi gereken bir yönergeden bahsediyor. 
     
    Apple tarafından gönderilen belgede öncelikli olarak, telefonun arka kamerasına bir dizi testler uygulanması tavsiye ediliyor. Arka kameranın Face ID ile ne alakası var diyebilirsiniz ancak bir Apple Genius Bar çalışanının söylediğine göre, Face ID'nin çalışmasını sağlayan TrueDepth teknolojili kamera ve arka taraftaki ikincil kamera (telefoto lens) birbirleriyle bağlantılı çalışıyor. Apple'ın servis sağlayıcılarına gönderdiği destek dokümanı da Genius Bar çalışanının söylediklerini doğrular nitelikte zira şirket, Face ID sorunun arka kamera onarımı ile çözülüp çözülmeyeceğini görmek için iPhone X'ların testlere tabii tutulmasını istiyor. 
     
    Apple; sorunun giderilmesi adına arka kameraların diyagnostiklerinin kontrol edilmesinden sonra kameranın tamir işlemlerine başlanılmasını, tüm bunlara rağmen problemin akıbetinde bir değişiklik meydana gelmezse de cihaz değişimi yapılması gerektiğini belirtiyor. Sorunun kronik olup olmadığı bilinmemekle birlikte şirketin, önümüzdeki birkaç gün içerisinde açıklama yapması bekleniyor. 







  • Önce 7 ve 7Plus mikrofon sorunu şimdide face id, bu işte bi tuhaflık var. Ne olduysa 11.3'ten sonra olmaya başladı
  • Iphone’u iphone yapan şey ios işletim sisteminin telefon ile olan stabilizasyonudur. Kasmaması, güncelleme desteği alanının geniş olması, kolay ve rahat kullanım, ram, işlemci uyumunu Android’ten daha iyi sağlaması... Bunların yanında tek tip ve malzeme kalitesi insanların kafasını kurcalamadığı için iphone almaya itiyor. 11.3 ile başlayan sorunlar silsilesi Apple ürünlerine ciddi darbe vurabilir ve Android’e yönelme olabilir. Apple eğer yanılmazsam düzeltin bu yaz sonu 3 yeni iphone ürünü çıkaracak. Bunlar normal iphone, iphone x boyutu ve samsung serisi büyüklüğünde olacak. Eğer dedikleri tutarsa Apple sonunda piyasayı tekrar kurtarmış olur, fiyat politikasında düşüş kararı aldığı sürece...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple Fail, Versiyon: 1032

  • Apple'dan beklenen açıklama geldi; telefonda kusur yok tipiniz de bi kusur vardır..

  • Haberi dün SABAH saatlerinde Sözcü gazetesinden okuduk. Zahmet etmenize gerek yoktu Teknoloji Haber Sitesi...
  • hangi sorun

    nerede olmuş

    kim görmüş

    kaç kişi yaşamış?

    genel problem mi?

    donanım değişimi mi gerekli?

    teknik servise gönderilen servis dökümanından saçma sapan haberler çıkarmaya bayılır medyamız

    valla bravo
  • son durum nasıl ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.