Şimdi Ara

Fortnite'ın iki aylık gelirinin 50 milyon dolar olduğu açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemin en çok oynanan çevrimiçi oyunlarından Fortnite, yapımcısına milyon dolarlar kazandırmaya devam ediyor. Yapılan resmi açıklamaya göre popüler hayatta kalma oyunu sadece iOS platformunda iki ayda 50 milyon dolar gelir elde etmeyi başardı. Bu da oyunun geliştiricisi Epic Games'in gelirlerini ikiye katladığı anlamına geliyor.

     


    Yıl sonuna kadar 500 milyon dolar gelir bekleniyor


    Oyun ücretsiz bir şekilde oynanabilirken, şirket "freemium" üyelik sistemi ile oyuncuların "V-Bucks" adı verilen oyun için para birimi satın almalarına olanak sağlıyor. Bu paralarla da oyun içi kıyafet ve çeşitli ekipmanlar satın alınarak avantaj sağlanabiliyor. Epic Games'in raporuna göre oyun içi satın alımların günlük 1 milyon dolar ortalamaya ulaştığı belirtildi.


    Fortnine'ın mobil sürümü şu an için sadece iOS platformunda yer alsa da, oyunun yapımcısı, kısa bir süre sonra Android versiyonunun da kullanıma sunulacağını açıkladı. Gittikçe yükselen grafiği ile popüler oyunun yıl sonuna kadarki gelirinin 500 milyon doları aşması bekleniyor.

     







  • Son zamanlarda oynadığım en eğlenceli oyun, umarım firma daha çok kazanır.

  • Bu şirketi gram sevmiyorum. Dua etsinler blizzard yakında battle royale oyununu çıkarmasın. Bir de bedava yapalarsa ortada fortnite kalmaz. Ben eminim blizzard coktan battle royale oyununu yapmaya başladı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su oyunu bir turlu sevemedim gitti.
  • bedava oyundan kaldırdıkları paraya bak.
    ben 2 ay oynayıp zırt pırt güncelleme merakından kaldırdım 2 ay önce.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.