Şimdi Ara

Gerçek olamıcak kadar iyi fiyat!bu ilan doğru olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://m.n11.com/msi-gp63-leopard-8re-235xtr-i7-8750h-16gb-ddr4-gtx1060-gddr5-P254257488?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21

    Sıfır olmasına rağmen 2bin liraya yakın ucuz böyle bis3y mümkün olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Normal 1050 için o paralar verilmez. Limitiniz 6 bin civarı ise haziranda tekrar indirimler başlayacaktır. Gp63 leopard 8re de indirim kovalayın derim. Daha daha uygun fiyatlı 7. Nesil 1050ti bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkay Eren kullanıcısına yanıt
    Benim koyduğum cihazla sizin sölediğiniz cihaz aynı mı Allah aşkına bakmadan mı yazıyorsunuz napıyorsunuz anlamadım ki...Msi gp63 linkdeki cihaz link kalmış diğebilirsiniz.Ona da linkin içinde cihazın serisi yazıyor ordan görebilirsiniz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim cihaz zaten gp63 arkadaş gl yazmış benim yazdığınla alakası yok yani...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkden ilana gidemedim n11 de baktım 8.554 tlye bir ilan var ebrar bilgisayar. 2 hafta önce Hepsiburada ustunden tekramarketten 7600 liraya aldım. 3 hafta önce 7350 liraydi kacirdim kurdan fiyat oynadi hic bir zaman 10000 lirada olmadi aldanmayin o indirime duzenli kontrol wdin hepsiburada bazen 7800 lere dusebiliyor kur onemli burda. Cihazdan da cok memnunum hic bir eksi tarafini sayamicam monster iade edip bunu aldim. Serin oyunlar auto fan ile ortalama 84 derecelerde havalar biraz isindi bu deger 86 oldu cpu icin ekran karti fix 67-75 arasi oynuyor. Cpu 3.9 Ghz sabit oynaniyor isidan guc kesme filan yok klavyede sicaklik hissiyatida yok.asagidaki konumu inceleyebilirsiniz.

    https://www.technopat.net/sosyal/index.php?posts/545033/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcoo95 -- 19 Mayıs 2018; 1:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orcoo95 O kullanıcısına yanıt
    Dostum gp63 den mi bahsediyorsunuz.Aynı cihazı kullanıyorsanız dm den bikaç sey sorabilirmiyim size?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan sorarsanız cevaplamaya çalışırım. Gören herkes yararlansın. Technopat konumuda baştan sona okursanız birçok şeyi patlaştım. Isı değerleri ses değerleri yinede gerekli bilgileri verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orcoo95 O kullanıcısına yanıt
    Tabi burdan da sorarım sorun olmaz maksat hızlı iletişim kurabilmekti.



    Technopat konunzun linkini yollarsanız okuyabilirim.



    Bende de aynı cihazdan bulunmakta merak ettigim ilk şey sıcak değerlerinin rakamsal olarak yüksek olmamasına rağmen (max 70) klavye kısmında muazzam bir ısınma yaşıyorum merak ettiğim cihazlamı alakalı bende mi birtek bu sorun var.Malum kasa metal olmadığı icin sıcaklıgı acaba fazla mı geçiriyor klavye kısmına diye düşündüm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu linki :

    https://www.technopat.net/sosyal/konu/i7-8750h-ve-i7-7700hq-islemci-farki.545033/



    Önceden monster kullanan ve iade etmis biri olarak suan klavye üstünme sıcaklık hic rahatsız etmiyor. El yakmıyor sadece ılık bir şekilde hissediyorum. Sizin el yakıcak düzeydeyse yani tuşlara basarken rahatsızlık veriyorsa bilemiyorum o hissiytı monsterda yaşıyordum. Onun dışında zaten serin çalışan bir cihaz. Hava kanalları açık olduğu sürece şu sıcak havalar CPU ortalama 86 GPU 75 derecelerde turbo fan ve camları acıp hafif esinti ile hava sirkulasyonu yapınca bu degerler CPU icin 76 GPU icin 70 derecelere dusuyor. Bilmiyorum bu tarzda ilk bilgisayar deneyimleriniz ise kotusunu gorunce kiymetini bilirsiniz. Ben monsterda 98 derecelerde oynayıp islemciyi 2.2 Ghz gordum bu bilgisayarda 86 derece 3.9 Ghz sabit oynuyorum. Buda güclü bilgisayar alıp prasini hakettigini gosteriyor. Sanmiyorum ki oyun bilgisayari klavyesi buz gibi olan olsun. Her zaman ufak isinir cunku klavye islemci ve ekran kartinin ustundw gecis illa olucaktir. Klavye kismininda olastik mi yoksa metal kompozit mi anlamadim. Sogukken metal hissi veriyor karisim bir malzeme sanirim. Ben cok memnunum cihazdan uzun yillar goturucektir. İlk aldigimda Dragon Centerdan CSGOyu gameboost ozelligiyle aciyordum. Prize bagliylen oynarken pili azaliyordu MSİ ile gorustum bu bilgisayarin ozelligiymis game boost sayensinde asirtma yapip maksimum guc aagliyormus gucude batarya ve prizle sagliyormus. Yinede akliniza takilan biri soru olursa cevaplarim. Aliexpressden klavye koruyucu aldim ben tuslar ailinir birde arasina toz kacmasin diye aldimda isi hissediyorsaniz onuda kesebilir onunda linkini asagiya birakiyorum.



    Klacye koruyucusu linki (GS70 GS60 olan modeli bizim klavye) :

    AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

    http://s.aliexpress.com/zIBjii2I

    Bu aşağıdaki incelemeyide izlersen serin bir bilgisayar olduğu söyleniyor. Birkaç cihaz kullanan insan farkı anlayabilir.

    https://youtu.be/kmuqkOA57JU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcoo95 -- 21 Mayıs 2018; 3:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orcoo95 O kullanıcısına yanıt
    Tabi ki ısınma ısınmama da göreceli oluyor bir nevi dostum sen eski bilgisayarınla kıyasladigin icin buz gibi geliyor bile olabilir :) Teşekkür ederim aciklamaların için bu arada dostum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Yaz ayları geldi o yüzdende size öyle geliyor olabilir. Elinizden geldiğince hava kanallarını açık onun dişında kafanız rahat olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.