Şimdi Ara

Monster dizüstüleri Coffe Lake tabanlı Intel işlemcilere terfi etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, Intel’in sekizinci nesil işlemcileri ile donattığı yeni oyuncu dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Ürünler Alba ve Tulpar serileri içerisinde yer alıyor.


     


    Yeni Abra ve Tulpar dizüstü modelleri


     


    Tanıtımda iki farklı tasarıma sahip 5 Monster bilgisayarı sergilendi. Bunlardan 3 tanesi standart Nvidia ekran kartları kullanırken iki tanesi ise çok daha ince bir kasaya sahip.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Etkinlikte tanıtılan modellerden Abra A5 V13.1, Intel Core i5-8300H işlemcisini ve 4GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX1050 grafik kartını kullanıyor. Abra A5 V13.2 modelinde ise Core i7-8750H işlemci ve 4GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX1050 ekran kartı tercih edilmiş.


     


    Abra A5 V13.4 modelinde de Intel Core i7-8750H işlemci ve 4GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX1050 Ti grafik kartı tercihi yapılmış.


     


    İnceliği ile dikkat çeken modellerden Abra A5 V14.1 modeli Intel Core i7-8750H işlemci ve 4GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX1050 ekran kartı ile geliyor. Tulpar T5 V18.1 ise 2 cm kalınlığa Intel Core i7-8750H işlemci ve 6GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı sığdırmayı başarmış.


     







  • Arkadaşlar Monster ın 120hz 3 ms full hd ekranlı laptop'u var mı?

    thunderbolt 3 zaten yoktur diye düşünüyorum.

  • Dolar bu seviyedeyken x4 + fahiş oranda vergi vermek enayiliktir. Elimizdekinin kıymetini bilelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen'in mobil işlemcileri çıkmadı mı onu kullansalardı keşke hem fiyatı daha ucuz hemde performansı daha iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Bu mesaj silindi.
    NSA'nin donumuza kadar bildiğini bilmeyip birşeylerini saklamaya çalışanda akıl yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel ile aynı fabrikada kasaları yaptıran firma değil mi Monster? Zaten notebook kasaları da evlere şenlik hani. Alienware,Msi,Hp Omen,Aorus ve Acer Predator serisinde da kalite akarken bunda...Neyse.

  • T5 Modeline baktım da, fiyatlar fahiş pahalı.
    512 GB SSD ve 99TL @2666MHz bellek upgrade ile 7360TL gibi rakama geliyor. Thunderbolt'da koymamışlar, tek avantajı ince çerçeveli olması.
    Bios desteği yok, kendi yazılımları da beş para etmez.
    GTX 1060'lı MSI alternatifler var zaten, DELL modelleri gelsin, ben Dell alırım o paralara. GTX 1060 + 8750H + 256GB yeterli olur, yeter ki Thunderbolt olsun, öyle her yıl cihaz değiştiremem, ileride takarım GTX 2080 mi olur, 1180 mi olur devam ederim.
    Saçma sapan cihaz olmuş, Thunderbolt olsaydı alabilirdim, fakat orada da Bios desteği olmaması ön plana çıkıyor. Adamları aradım, müşteri hizmetlerine Meltdown ve Spectre açıkları için Bios güncellemesi yayınladınız mı? Bioslarımız zaten güncel, 5 yıllık cihaza bile güncelleme sağlıyoruz diyor. Peki ispatı nerede? Web sayfanızda eski bios sürümlerini falan görebilsek söylediğine inanacağım fakat, ben şahsen inanmıyorum. Var mı arkadaşlar 3, 4, 5 yıllık Monster bilgisayarı olup da Bios güncellemesi alabilen? örneğin bu Meltdown ve Spectre için zahmet edip de güncelleme yayınladılar mı? ben sanmıyorum, arkadaşlar yerli üreticilerden uzak durmak gerek.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.