Şimdi Ara

Samsung’dan yeni PRO Endurance hafıza kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • SSD tarafında yeni EVO ve PRO serilerini piyasaya süren Samsung, mobil tarafta da hareketli. Firma dayanıklılığa odaklandığı yeni PRO Endurance serisi microSD kartlarını satışa çıkardı.


     


    Samsung PRO Endurance özellikleri ve fiyatı


     


    Yeni hafıza kartları PRO EVO serisine göre 25 kat daha fazla dayanıklılık sunuyor. -25 derece ile 85 derece arasında sıcaklıklarda çalışabilen hafıza kartları ayrıca IPX7 ile suya karşı da dayanıklı. Yine X-Ray ışınlarına ve manyetik ortamlara karşı da koruma sunuyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Yeni seride yazma hızları 30MB/s seviyesine, okuma hızları da 100MB/s seviyesine ulaşıyor. UHS-I Speed Class 1 ve Class 10 standardını destekleyen kartlar 3 farklı kapasite seçeneği ile gelecek.


     


    Kartlardan 32GB kapasiteli olanı 25$, 64GB kapasiteli olanı 45$, 128GB kapasiteli olanı ise 90$ şeklinde fiyatlandırılmış. Sırayla 2, 3 ve 5 yıl garanti mevcut. Kartların kapasitesine göre hızlar ve dayanıklılık oranları da değişiyor.


     



  • İyi güzel fakat profesyonel cihazlarda micro sd pek tercih edilen bir ara birim değil. Gündelik kullanıcı verilerini bu kadar önemseyip bunu alır mı, çok fazla alan olmaz, bunu alan yine önemli bir iş yapan biri olacak, alıp sd adaptörü ile kullanacak, göze daha sağlam gelen cf varken kullanıcı fiyatı nedeniyle tercih eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 4 Mayıs 2018; 15:8:23 >
  • Genel tüketiciye hitap etmiyor,hatta Türk tuketicisi (bilinçsiz olanı) bu fiyatları duyduğu anda ortalık kan gölüne döner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google fotoğraflar bulut teknolojisi varken bu kartların çokta alıcısı olmaz gibi

  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Iyi de fotografi buluta yüklemek icin önce o fotografi dahili/harici ara birime almaniz gerekiyor.
  • Yazma 30, okuma 100 müş. Bence çöp. Ellerinde kalan eski ürünleri yeniden adlandırıp önümüze sürüyorlar.

  • Samsung telefonum 999 derece ısınıyor hafıza kartım hala sağlam bence buna gerek yok

  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Bu kartların amacı okuma yazma hızı rekoru kırmak değil ki, yazmaya karşı dayanım sağlamak. Araç kameraları, basit güvenlik kameraları vs. sürekli yazma yapılan yerlerde kullanım için bu kartlar. MicroSD kartların flaş hücreleri sürekli yazma ile zamanla bozulur. Bu kartlar ise bu bozulmaya daha dayanıklı olarak lanse edilen kartlar. Bu haberde bahsedilmemiş, öncesinde gördüğüm haberlerde Sandisk'in aynı amaçlı Ultra Endurance MicroSD kartlarına göre boyuta göre iki üç kat daha uzun yazma ömrü sunabildiği söyleniyor ki, 3.5 MB/s sabit hızla Full HD kayıt yapan bir cihazı min. 17 bin saat götürmesi bir microSD için fena değil.

    Ha herkese hitap etmiyor, o başka. Bir sabit disk alıp yıllarca kullanmak çoğu hareketsiz koşula daha iyi uyar...
  • alınırmı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.