Şimdi Ara

Instagram'a görüntülü görüşme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yakın zamanda yenilenen keşfet arayüzü ve sessize al butonunun testlerine başlayan Instagram, görüntülü görüşmeyi de test programına dahil etti. Test edilen görüntülü sohbetin en önemli özelliği ise grup görüşmesine olanak tanıması. Instagram ekibi bu yeni özelliği duyururken şu ifadeleri kullanıyor, "her gün yüz milyondan fazla kişi Instagram üzerinden canlı yayın izliyor veya canlı yayın yapıyor. Ancak kullanıcılarımızın bir çoğundan görüntülü görüşme desteğinin eklenmesini istediklerini duyduk. Önümüzdeki haftalarda Instagram'a görüntülü sohbeti getireceğiz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmenin bir başka yolunu sunmuş olacağız"
     
     
    Videolu sohbetin kullanımı ise şu şekilde olacak. Eğer tek bir kişi ile görüntülü sohbet yapmak istiyorsanız, o kişinin sohbet sayfasına geçip, sağ üstte bulunan kamera butonuna dokunmanız gerekecek. Eğer grup halinde görüntülü görüşme yapmak isterseniz. Ana sayfanızda bulunan uçak butonuna dokunup, karşınıza gelecek olan ekranda artı (+) butonuna tıklayarak sohbete dahil etmek istediğiniz kişileri seçmeniz yeterli olacak. Görüntülü sohbet etmek istediğiniz kişi veya kişiler gelen isteği onayladığı taktirde, görüntü sağlanıp sohbete başlayabileceksiniz. 
     
    Ayrıca Instagram, Spotify ve GoPro uygulamalarıyla etkileşime girecek bir çalışma başlattı. Buna göre Spotify'da favori şarkınızın kapak resmini hikayeler bölümünde paylaşabileceksiniz. GoPro uygulamasıyla da, çekmiş olduğunuz videolarınızı tek bir dokunuşla yine Instagram hikayelerde paylaşmanız sağlanacak. 
     
     
     
    Instagram videolu görüşme ve diğer test edilen özelliklerin önümüzdeki hafta bölge bölge yayınlanması bekleniyor. 
     



  • Şu toplu konferans özelliği WhatsApp'a da gelse

  • Zuckerberg aldı içine etti. Whatsapp'ın da öyle.

  • Fotoğraftaki mavi gözlü kız çok güzel. Niye gerçek hayatta karşılaşmayız ki şu insanlarla?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 2 Mayıs 2018; 12:12:50 >
  • Yakındada facebooku terk ettiğimiz gibi insatgramıda terk etcez gibi geliyor(zaten azaltmayada başladım)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.