Şimdi Ara

Atari'nin yeni nesil oyun konsolu 30 Mayıs'ta ön siparişe açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Atari geçen yaz retro bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Takip eden aylarda cihazın fotoğraf ve donanım özellikleri de dahil olmak üzere bazı detayları ortaya çıktı. Mart'taki Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda ise konsolun resmi adının Atari VCS olacağını öğrendik.

     

    İkonik marka Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Atari VCS konsolunun 30 Mayıs'ta yalnızca kitlesel fonlama platformu Indiegogo üzerinden ön siparişe sunulacağını söyledi. Atari açıklamasında iki paketten bahsediyor.

     

    Ayrıca Bkz.Foxconn, iPhone ekranı üretmek için Michigan Gölü'nden günde 26 milyon litre su çekecek
    Konsolun tamamen siyah Atari VCS Onyx modeli için 199 dolar gibi bir başlangıç fiyatı belirlenmiş. Ayrıca biraz daha fazla para ödemeyi sorun etmeyenler, ön tarafında baştan başa retro esintili ahşap panelin yer aldığı Atari VCS Collector’s Edition modelini satın alabilecekler.

     


    İlk gönderimler 2019'da


    Atari VCS için güncellenmiş Klasik Joystick ve yeni Modern Kontrolcü, dünyanın önde gelen oyun çevre birimleri üreticisi PowerA'nın ortaklığıyla geliştiriliyor. Her iki ürün de seçkin paketlerde sunulacak. Ayrıca bağımsız olarak satılacağını belirtelim. Yani bu da Onyx pakatinin oyun kontrolcüsü içermeyeceği anlamına geliyor.

     

    Atari, ilk gönderimlerin 2019 yılının ilkbaharında yapılması planlandığını açıkladı. Konsolun başlangıçta geçen yılın sonlarında ön siparişe sunulması bekleniyordu ancak son dakikada ertelendi.







  • Konsol mezarlığının bir üyesi daha

  • Türkiyede dünya bir para olur bu 1200 liradan aşağı satarlarsa elimi ayağımı keserim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eee oyun ne var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrScorpion

    eee oyun ne var
    Şaka değil. Bunlar var aslında.
  • PC oyunlarini normal oynatiyor diye hatirliyorum ustune Atarinin oyunlari. Donanimi Amd den Apu seklinde

  • Hangi oyunlar olacak ben de merak ettim.

  • Harbi çıkartıyor ya la adamlar.

  • Atari 2600'den sonra konsol gelmedi.

  • Şu cihazdaki kol, Nintendo switchin pakete dahil olmasada ekstra satılan nintendo kolu ve xbox kolu, sony de güzel bir şey yapsa artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    5200 ve 7800 var ama sahip olanini gormedim. Fark var mi? Yok denecek kadar az. Kime satacaklar cok merak ettim gercekten. Nintendo yakinda Turkiye'ye gelecekmis. Buna para verecegime Switch alirim. En azndan oynanabilecek oyunlari var, ustelik tasinabiliyor. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 3 Mayıs 2018; 20:13:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensi

    5200 ve 7800 var ama sahip olanini gormedim. Fark var mi? Yok denecek kadar az. Kime satacaklar cok merak ettim gercekten. Nintendo yakinda Turkiye'ye gelecekmis. Buna para verecegime Switch alirim. En azndan oynanabilecek oyunlari var, ustelik tasinabiliyor. :D
    Atari 2600'den sonra konsol gelmedi derken, Atari'den değil genel olarak doğru düzgün oyun konsolu gelmedi demek istedim.

    Switch falan ne alaka, o başka bir şey. Onu alan aldı zaten, Türkiye'de ki fahiş fiyatından da alınmaz.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Duzgun oyun konsolu gelmedi kismina katilamayacagim, PS1 ve ozellikle de PS2 cok iyi konsollardi. Turkiye'de Switch alan cok fazla degil. TR ye gelirse, oyunlar da da yerellestirme yaparsa switch cok fazla satar. Su an konsol alacak olan neden bunu tercih etsin anlaminda soylemistim switch'i de zaten. Alakasi ikisinin de konsol olmasi ama birinin tasinabilir olmasi. Yoksa hangi oyunlarla cikacagi dahi belli olmayan ve PS - Xbox tarafina alternatif olamayacak konsolu kim niye alsin. Nerede ise oyun oynuyorum diyen herkeste zaten bu iki konsoldan biri var hazirda zaten.
  • Tensi T kullanıcısına yanıt
    Daha belli olmadığı için üzerine konuşmaya da gerek yok. Neden bunu tercih etsinler? Oyun oynamak için. Diğer konsolları alan bunu almak zorunda mı? Hayır. Bu kadar basit.
  • Konsol ne ya, oyun bilgisayarı ne ya?? Yıl olmuş 2018, internet hızı artmış her şey online hala konsol. kutulu oyun alayım derdide insanlar. DVD alan var mı kullanan kaldı mı, DVD oynatıcı alan var mı CD müzik alıp dinleyen kaldı mı? Geçin bunları. Oyuncular hala enayi yerine konup kekleniyor. Online sistemler 5 sene önce çıktı ama üzeri kapatılıp firmaları Sony satın alıp ortadan kaldırıyor. Parayı sokağa atan bu kadar oyuncu varken normal tabii.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 4 Mayıs 2018; 12:21:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.