Şimdi Ara

malikgüzel ve soylukan artık YETERRRR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pejo ve vw tartışmanız artık bu forumu kirletmeye başladı buna bir son verin
    ikinizin bu saçma tartışmasından bıkıldı.
    illalah geldi millete

sevgili modlarım bu işe bir son vermeden kendi aranızda çözseniz iyi olacak
    ama bu işten karınız varsa onu bilemem.

Forum ve ahlak kurallarına aykırı bir durum yoksa niçin tartışmasınlar ki?
    Elbette ki tartışacaklar.
    Sınırlarını, hadlerini, durmaları gereken yeri biliyorlarsa saygısızlaşmıyorlarsa tatlı sert tartışılacaktır, tartışılmalıdır.

Keza siz bu durumdan rahatsız oluyorsanız arkadaşları bloklayabilirsiniz ya da onların söylemlerini önemsemezsiniz.

Selam ile...
    yani bu adabı edebi aştı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyclad -- 31 Mart 2007; 15:33:25 >

Orjinalden alıntı: skyclad
    senin haberin yok galiba malik en az 10 defa fake aldı.
    buna karşın soylukanda 10 küsür uyarı almıştır.
    ve her herde birbirlerine sataşıyorlar biri diğerinin girdiği topiğe tartışma amaçlı post atıyor

Buna bu şekilde engel olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
    Şikâyet düğmesini kullanır görevli üyenin gelmesini beklersiniz.
    Onlar da gerekli yaptırım ve cezayı uygularlar.

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

ve her herde birbirlerine sataşıyorlar biri diğerinin girdiği topiğe tartışma amaçlı post atıyor

yapma ya bunu skyclad bilmiyordu skyclad ben bildim bileli bu forumda, şikayet butonunu kullanmasını bilmeyecek mi..

fakat ben böyle bilmişlik taslıyan üyelere kıl kapıyorum arkadaşın yazısını okursan şikayet butonunun niye işe yaramadığını anlarsın.. Ama ben senide anlıyorum inşallah olursun mod

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık ben de buradayım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• BU, MOTORLU ARAÇLAR DÜNYASI ALTINA AÇILACAK KONU MU?
  • arkadaşlar lütfen tartışmayalım ama ciden bu durum benide bayağı üzüyor.
    artık buna bir son vermezlerse.(her iki üye için) sürekli fake alacaklar ve bizede zahmet olmadan onlarla uğraşacaz.
    ben elimden gelenin fazlasını yaptığıma inanıyorum.
    bu tartışma bitmezse en son yapılacağı şimdi yapmak zorunda kalacaz.

her iki üye içinde söylüyorum.

1. her ikinizde fake almayın.
    2. hakaret etmeyin. ağır ithamlarda bulunmayın.,
    3. malik güzel artık alacağı bir üyelikle yoluna devam edecektir boş yere şikayet etmeyin.
    4. soylukan özellikle fake şikayeti yaparsan sen de uyarı cezası alacaksın....
    5. 4 tekerlek elalemin yaptığı metal parçası için birbirinizi kırmayın.

bu yazdıklarımı pm yoluylada iletebilirdim ama bu sefer olayın kesin çözümü olsun diye bu şekilde yazıyorum..
    umarım birbirimizi anlamışızdır

kendimize saygı duyulmasını istiyorsak saygı duymamız gerektiğinide bilecez.
    saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx
    yapma ya bunu skyclad bilmiyordu skyclad ben bildim bileli bu forumda, şikayet butonunu kullanmasını bilmeyecek mi..

fakat ben böyle bilmişlik taslıyan üyelere kıl kapıyorum arkadaşın yazısını okursan şikayet butonunun niye işe yaramadığını anlarsın.. Ama ben senide anlıyorum inşallah olursun mod

@asilx, sizinle burada yenilik ya da eskilik üzerine tartışacak değilim.
    Bir bildiğim var ki tartışmıyorum bunu da bilmenizi istiyorum.

Burada üyeleri dikte ederek kınamak kimsenin üstüne vazife değildir.
    Kimsenin de haddine değildir.
    Nerede saygı, nerede iyi niyet?
    O üye ya da üyeler uygunsuzluk yapabilir. Bunu uygunsuz ve de kurallara aykırı bir şekilde dile getirmek ne kadar doğru?
    Kaldı ki hakkın hakkıyla aranması gerektiğini dile getirdiğim için bana kıl olunması(!) ne kadar doğru?

Özel ileti yollanır ortak paydada buluşmak için gayret sarf edilir ya da bir çevrim içi toplantı yapılır sorunun çözümü bu kadar önemseniyorsa bir adım atılır.
    Eleştirmek sorun değil. Önemli olan eleştirirken bir çözüm yolu bulabilmektir.

Velhasılıkelam kalp kırmaya gerek yoktur.

Selam ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 31 Mart 2007; 17:07:41 >

• ömer,

forumdaki arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    burada, sorun görülen bir konuyu arz etmiş skyclad arkadaşımız.
    sonuçta tabiki bir şekilde er yada geç kilitlenecektir fakat bu şekilde tartışmalara girmeniz doğru değil.

sonuç olarak,
    böyle durumlarda bizim gereken açıklamayı ve müdahaleyi yapmamız gerekmektedir..

daimi selam ile.....
  • Yanlız bu durumu sadece malik soylukan çekişmesi olarak görmeyelim lütfen. İsmen de yazmada çekince görmüyorum rave ve soylukan. Bu adamların tek amacı vw topiklerinde çamur atmak ve olay çıkartmaktır. Artık bunu cümle alem biliyor. Sırf bu adamların tavrından forumdan soğudum ve birkaç ay uğramadım. Belki değişen birşeyler olmuştur diye geldiğimde ise değişen hiçbirşey olmadığını görüyorum. Adamlar hiç uyarılmamışlar gibi aynı tas aynı hamam vw'yi aşağılamaya devam ediyorlar. Ama bunu yaparken ellerinde tutarlı birşey yok sadece çamur at izi kalsın. Millet artık golf vw topiği açmaya çekinir oldu. Artık modların bu konuda ne düşündüğünü çok merak eder oldum.

Orjinalden alıntı: serkes
    ömer,

forumdaki arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    burada, sorun görülen bir konuyu arz etmiş skyclad arkadaşımız.
    sonuçta tabiki bir şekilde er yada geç kilitlenecektir fakat bu şekilde tartışmalara girmeniz doğru değil.

sonuç olarak,
    böyle durumlarda bizim gereken açıklamayı ve müdahaleyi yapmamız gerekmektedir..
    daimi selam ile.....

Sizin iyi niyetinizden şüphe etmiyorum.

Fark ettiyseniz ben tartışma içerisinde değilim.
    Bununla birlikte asabi bir üslubum olmadığını da düşünüyorum. Yazdıklarımda herhangi bir yanlışlık varsa lütfen belirtin. Sadece doğrunun doğru yerde konuşulmasının iyiliklere vesile olabileceğini belirttim.

Ban’ı sağa sola sallayanlara da aynı temennilerinizi iletmeniz temennisiyle.
    Görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 31 Mart 2007; 17:53:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Umit

BU, MOTORLU ARAÇLAR DÜNYASI ALTINA AÇILACAK KONU MU?

Konu burayı ilgilendirdiği için EVET...

quote:

Orjinalden alıntı: allforone

Yanlız bu durumu sadece malik soylukan çekişmesi olarak görmeyelim lütfen. İsmen de yazmada çekince görmüyorum rave ve soylukan. Bu adamların tek amacı vw topiklerinde çamur atmak ve olay çıkartmaktır. Artık bunu cümle alem biliyor. Sırf bu adamların tavrından forumdan soğudum ve birkaç ay uğramadım. Belki değişen birşeyler olmuştur diye geldiğimde ise değişen hiçbirşey olmadığını görüyorum. Adamlar hiç uyarılmamışlar gibi aynı tas aynı hamam vw'yi aşağılamaya devam ediyorlar. Ama bunu yaparken ellerinde tutarlı birşey yok sadece çamur at izi kalsın. Millet artık golf vw topiği açmaya çekinir oldu. Artık modların bu konuda ne düşündüğünü çok merak eder oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

ben söylenmesi gerekeni söyledim artık herkes bu konuda yapılacakları ve yapması gerekeni biliyor...
    ama gereksiz karalamalara tahamülüm yok. bunuda defalarca belirttim.

quote:

Orjinalden alıntı: allforone

Yanlız bu durumu sadece malik soylukan çekişmesi olarak görmeyelim lütfen. İsmen de yazmada çekince görmüyorum rave ve soylukan. Bu adamların tek amacı vw topiklerinde çamur atmak ve olay çıkartmaktır. Artık bunu cümle alem biliyor. Sırf bu adamların tavrından forumdan soğudum ve birkaç ay uğramadım. Belki değişen birşeyler olmuştur diye geldiğimde ise değişen hiçbirşey olmadığını görüyorum. Adamlar hiç uyarılmamışlar gibi aynı tas aynı hamam vw'yi aşağılamaya devam ediyorlar. Ama bunu yaparken ellerinde tutarlı birşey yok sadece çamur at izi kalsın. Millet artık golf vw topiği açmaya çekinir oldu. Artık modların bu konuda ne düşündüğünü çok merak eder oldum.

• boşver asilim boşver

ne öneri gelse arkadaşın zoruna gidiyor o yok bu yok

sanki 40 yıllık emektar ne yapılıp yapılmıyacagını ondan ögrenecek
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

boşver asilim boşver

Hâlâ kişisel olarak bir saldırınız var.
    Bazı değişkenleri illa ki burada ifade etmem gerekmiyor.

Kaldı ki arkadaşa yukarıda cevabımı vermiştim.

Sizin benimle kişisel bir husumetiniz varsa özel ileti kabulümü açayım buyurun özele.
    Ama yoksa benimle alakalı görüşlerinizi dile getirmeyin, bu sadece gelirimi yükseltir.

Yaşınızı bilmiyorum ama sadece saygı ve olgunluk bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 31 Mart 2007; 18:29:06 >

boş tartışmalara benim gibi herkesin karnı tok

sınırları hadleri durmaları gereken bir yer yok soylukan a en basit örnek imzasındaki logo görmedin sanırım

sence çok mu normal

fikirlerin ayrıca çok parlak önerilerle ilgili her topicte allah senden razı olsun ne parlak fikir dedirtiyorsun kendine (?)
    quote:

Lütfen.

Forum ve ahlak kurallarına aykırı bir durum yoksa niçin tartışmasınlar ki?
    Elbette ki tartışacaklar.
    Sınırlarını, hadlerini, durmaları gereken yeri biliyorlarsa saygısızlaşmıyorlarsa tatlı sert tartışılacaktır, tartışılmalıdır.

Keza siz bu durumdan rahatsız oluyorsanız arkadaşları bloklayabilirsiniz ya da onların söylemlerini önemsemezsiniz.

Selam ile...

asil e hak vermemek elde değil mod olmak kolay değil

bak o da diyor bilmişlik taslayan üyelerden kıl kapıyormuş genel bi yorum bu hak vermemek inan elde değil

olgunluk beklenecek bir durum yok hali hazırda bir konu yorum yazdım o kadar işte
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

boşver asilim boşver

quote:

quote:

quote:

Hala kişisel olarak bir saldırınız var.
    Bazı değişkenleri illa ki burada ifade etmem gerekmiyor.

Kaldı ki sizin benimle kişisel bir husumetiniz varsa özel ileti kabulümü açayım buyurun özele.
    Ama yoksa benimle alakalı görüşlerinizi dile getirmeyin, bu sadece gelirimi yükseltir.

Yaşınızı bilmiyorum ama sadece saygı ve olgunluk bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 31 Mart 2007; 18:36:31 >

• serkes abimizin de dedigi gibi baskasinin yaptıgı metal parcasi icin tartismaya deymez saygi cercevesinde tartisin lütfen
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.