Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (1495. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.198.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 14931494149514961497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

arkadaşlar yol pc rengi kırmızımı banamı oyle geldi .. oyleyse benimki neden yeşil

Anıl seninki yanılmıyorsam ilk üretilmeye başlanan yeni kasa connect'lerden olması lazım, belki cd çalara uymadıgı için daha sonra üretilenlerde göstergedeki ışıkları degiştirmiş olabilirler...

Yeni kasa connecti olan arkadaşlara sormak lazım...

Alıntıları Göster
    Kaptan sen renk körüsün

Uğur haklı olabilir..Cd çalar kırmızı diğer ışıklandırmalar yeşil pek hoş bir görüntü çizmiyordu açıkçası..Sonradan değişikliğe gidilmiş demek ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Kaptan sen renk körüsün

Uğur haklı olabilir..Cd çalar kırmızı diğer ışıklandırmalar yeşil pek hoş bir görüntü çizmiyordu açıkçası..Sonradan değişikliğe gidilmiş demek ki..

Alıntıları Göster
    dün bu resim dikkatimi cektikten sonra interneti altüstüne getirdim ama başka foto bulamadım . eğer böyle birşeyler varsa bi otokoc ziyareti yapmayı düşünüyorum

• quote:

dün bu resim dikkatimi cektikten sonra interneti altüstüne getirdim ama başka foto bulamadım . eğer böyle birşeyler varsa bi otokoc ziyareti yapmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Bunlarda bugün çektiklerim...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Bunlarda bugün çektiklerim...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar;
    herkesin Kurban Bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akin57

Arkadaşlar;
    herkesin Kurban Bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Alıntıları Göster
    herkesin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :D
    benim sizlere bi sorum olacak : bizim connectle yetkili satıcıya gittik ve 0 km dizel bir focusla takas etmek istedğimizi söyledik. 109 bg lik trend sedan tdci modelini beğendik. rengi metalik fırtına gri .. aracı çok beğendik. bizim connectti 19000 tl sayıp focusu 39600 tl den 38000 tl ye indirdik. ayrıca connectin üstündeki 10 günlük kışlık lastikleri focusa takabileceğimizi söylediler ebatlar uyduğu için .. connectin kaskosunu focusa geçirip devam edebileceğimiz söylediler .. sizce 2010 yılını beklemeli miyim? fiyatlar yeni yılda düşer mi artar mı? daha sıkı bir pazarlıkla daha da düşebilir mi fiyat? arabayı çok beğendim focusun ne kadar iyi olduğunu biliyorum ve bize epey avantaj verdiklerini düşünüyorum ama yinede sizlere fiyat ve arabanın artı ve eksilerini sormak istiyorum. içeriye çok ses aldığı söyleniyor ama connecten daha fazla ses alamaz diye düşünüyorum.. bu sınıf otomobiller arasında alınabilecek en iyi focus olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.. ve sizce son ay itibariyle fiyatlar düşer mi yeni yılı mı beklemeli? hepinizden Allah razı olsun!!

2011 Ford Focus TDCİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent-25

herkesin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :D
    benim sizlere bi sorum olacak : bizim connectle yetkili satıcıya gittik ve 0 km dizel bir focusla takas etmek istedğimizi söyledik. 109 bg lik trend sedan tdci modelini beğendik. rengi metalik fırtına gri .. aracı çok beğendik. bizim connectti 19000 tl sayıp focusu 39600 tl den 38000 tl ye indirdik. ayrıca connectin üstündeki 10 günlük kışlık lastikleri focusa takabileceğimizi söylediler ebatlar uyduğu için .. connectin kaskosunu focusa geçirip devam edebileceğimiz söylediler .. sizce 2010 yılını beklemeli miyim? fiyatlar yeni yılda düşer mi artar mı? daha sıkı bir pazarlıkla daha da düşebilir mi fiyat? arabayı çok beğendim focusun ne kadar iyi olduğunu biliyorum ve bize epey avantaj verdiklerini düşünüyorum ama yinede sizlere fiyat ve arabanın artı ve eksilerini sormak istiyorum. içeriye çok ses aldığı söyleniyor ama connecten daha fazla ses alamaz diye düşünüyorum.. bu sınıf otomobiller arasında alınabilecek en iyi focus olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.. ve sizce son ay itibariyle fiyatlar düşer mi yeni yılı mı beklemeli? hepinizden Allah razı olsun!!

Alıntıları Göster
    Hayırlı Bayramlar TeaM

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Hayırlı Bayramlar TeaM

Alıntıları Göster
    resimler çok güzel uğur yaşanıcak yerler doğrusu.anıl yol bilgisayarı kırmızı renkli ama bu connect mi ford un başka aracı olmasın?

Orijinalden alıntı: fatihcelik

resimler çok güzel uğur yaşanıcak yerler doğrusu.anıl yol bilgisayarı kırmızı renkli ama bu connect mi ford un başka aracı olmasın?

Ford connect ilanından aldım

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcelik

Ford connect ilanından aldım

Alıntıları Göster
    GEÇMİŞ Bayramını kutluyorum herkesin!!

hiç arabasının altına girip bakan var mı arkadaşlar hep üstüne bakıyoruz motorun

birde bizim araçların renk kodu nerede yazıyor üstündeki etikette mevcutmu yoksa
    başka bir yerde mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikara -- 2 Aralık 2009; 11:42:00 >

LENOVO Z570 I7 2670QM NVIDIA GT 540M 6GB 750GB HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

hiç arabasının altına girip bakan var mı arkadaşlar hep üstüne bakıyoruz motorun

birde bizim araçların renk kodu nerede yazıyor üstündeki etikette mevcutmu yoksa
    başka bir yerde mi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bizim bir tanıdık 2007 model 90 lık connect aldı kullanma kalvuzu elimizde yok göstergede bilemediğimizi 1-2 ışık var ne anlama geldiğini söylerseniz seviniriz.

Birisi benzin göstergesinin altındaki mavi halkanın içinde bulunan lamba.Sarı yanıyor simge olarakta tekerleğe benziyor içinde noktalar var(Sanki mıcır attıran tekerlek resmi gibi )

İkincisi Göstergenin en solundaki ışıklardan birisi sarı renki yanıyor ve içinde ünlem işareti var.

Başka bilmemiz gereken birşey varsa onuda yazarsanız sevinirim.Ayrıca bu modellerde immoblizer varmı anahtar bana herzamanki ford anahtarları gibi geldi sap kısmında mavi bir kare var.Ayrıca elimizde iki anahtar var ama tek uzaktan kumanda var.o alırken tek kumandalı mı veriyorlar.1 tene daha kumanda yaptırabilirmiyiz serviste fiyatı ne olur?

Orjinal cd çalarda arızalı tamire verdik olucak gibi ama olmazsa orjinal cd çaların fiyatı ne kadar bilen var mı?Çerçeve takıp normal bir mp3 çalar takarsak direksiyonun altındaki kumanda kollarıyla cd çaları kontrol edebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 2 Aralık 2009; 18:50:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caddy5252

arkadaşlar öncelikle herkese slmlar...
    bugün arabayı çalıştırdım.motoru ısıtırken hararet göstergesiyle devir göstergesinin altındaki lamba yanıp yanıp söndü.5 sn fln sürdü.tam olarak göremedim neye benzediğini.bilen varsa yazabilirmi?içime kurt düştü bişey olmasın sonra....

Alıntıları Göster
    mavi ile daire içine aldığınız Çekiş kontrol sisteminin devreye girdiğini söylüyor . ünlem işareti kırmızı ise el freni sarı ise araç çalıştıktan sonra sönmüyorsa bir arıza olabilir anlamındadır . anahtar immobilizer lidir

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

Arkadaşlar bizim bir tanıdık 2007 model 90 lık connect aldı kullanma kalvuzu elimizde yok göstergede bilemediğimizi 1-2 ışık var ne anlama geldiğini söylerseniz seviniriz.

Birisi benzin göstergesinin altındaki mavi halkanın içinde bulunan lamba.Sarı yanıyor simge olarakta tekerleğe benziyor içinde noktalar var(Sanki mıcır attıran tekerlek resmi gibi )

İkincisi Göstergenin en solundaki ışıklardan birisi sarı renki yanıyor ve içinde ünlem işareti var.

Başka bilmemiz gereken birşey varsa onuda yazarsanız sevinirim.Ayrıca bu modellerde immoblizer varmı anahtar bana herzamanki ford anahtarları gibi geldi sap kısmında mavi bir kare var.Ayrıca elimizde iki anahtar var ama tek uzaktan kumanda var.o alırken tek kumandalı mı veriyorlar.1 tene daha kumanda yaptırabilirmiyiz serviste fiyatı ne olur?

Orjinal cd çalarda arızalı tamire verdik olucak gibi ama olmazsa orjinal cd çaların fiyatı ne kadar bilen var mı?Çerçeve takıp normal bir mp3 çalar takarsak direksiyonun altındaki kumanda kollarıyla cd çaları kontrol edebilirmiyiz?

Mavi ile işaretlediginiz yer antipatinaj uyarı lambası(devreye girdiginde kısa süre yanar)....

Kırmızı ile işaretlediginiz yerde hangi şimge vardı onu unutum

immoblizer aracınızda mevcuz...

Orjinal kumandanın uydugu bazı cd çalarlar var onlardan alabilirsiniz, orjinal cd çalarlar serviste dışarda alabilceginiz daha kaliteli cd çalarla aynı fiyatta olur diye tahmin ediyorum...

• quote:

başka bir yerde mi

Sağ ön kapının olduğu yerde yazıyor.Dikdörtgen içinde 4 haneli oluyordu galiba.

• quote:

quote:

başka bir yerde mi

saolasın kardeşim bir bakayım

• quote:

quote:

quote:

başka bir yerde mi

saolasın kardeşim bir bakayım

Alıntıları Göster
    Galatasarayı Ford Connect Team olarak Panathinaikos karşısındaki başarısı dolayısı ile tebrik ediyorum

• quote:

Galatasarayı Ford Connect Team olarak Panathinaikos karşısındaki başarısı dolayısı ile tebrik ediyorum

Alıntıları Göster
    valllla ben pek tebrik etmiyorum arkadaş gs yaw XDXD
    yaw bu sayfa ne zaman değişecek kac gündür aynı yaw

• quote:

BİR GALATASARAYLI OLARAK BENDE CİMBOMUMUZU TEBRİK EDİYORUM

• quote:

quote:

BİR GALATASARAYLI OLARAK BENDE CİMBOMUMUZU TEBRİK EDİYORUM

Alıntıları Göster
    Hem GS'yi hemde FB'yi tebrik ederim.Milli takımdan gelmeyen puanlar bu takımlardan geliyor maşallah.

• quote:

Hem GS'yi hemde FB'yi tebrik ederim.Milli takımdan gelmeyen puanlar bu takımlardan geliyor maşallah.

Alıntıları Göster
    Daha önce de benzer bir paylaşım yapmıştım..Connectin kalbi..Her ne kadar fotoğrafları düzgün çekememiş olsalarda daha önce paylaştığım fotoğraflardan daha aydınlatıcı..

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Daha önce de benzer bir paylaşım yapmıştım..Connectin kalbi..Her ne kadar fotoğrafları düzgün çekememiş olsalarda daha önce paylaştığım fotoğraflardan daha aydınlatıcı..

Alıntıları Göster
    aydınlattığın için tesekkürler Yalcın

• 
Sayfa: önceki 14931494149514961497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.