Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.131.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: semıhomer

kimse konuşmuyor sadece bakıyor galiba yada birebir tanıdıklarla muhabbet var burada ben kimseyi tanımadığım için sadece sayfalar arasında geziyorum

estafirullah ne haddimize. bu aralr sosyal takılyor arkadaşlar şu anda ben Emre ali delüx 43 80 online ız

yardımcı olabiliriz........
  • kimse konuşmuyor sadece bakıyor galiba yada birebir tanıdıklarla muhabbet var burada ben kimseyi tanımadığım için sadece sayfalar arasında geziyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrejet

saxi saxi

zaten aldık 0 2009 GLX kapıda kuzu gibi yatıyor.

konuşmalar bir çırpıda yazıyorum.

hata varsa özür dilerim...

ama sende fazla yorum yapma biz temiz kullanıcıyız hani
    arabam sonuna kadr kefilim onu analtmak istedim...

sizin cady hayırlı olsun bu arada....

görüşmek üzere

saygılarımla

emrejet

O satılık araç sizin mi?

Zaten temiz değil demedim ki. Araçta benim olmazsa olmaz dediğim sistemler yoktu onları söyledim. Yoksa bizde ikici el aldık kardeş.

Çok iyi kullanan usta şoförlere denk gelirsen araca kız gibi bakıyorlar 100bin km olsa tertemiz oluyor valla.

İyi dileklerin için teşekkürler.

• merhaba bir fikrin olurmu bilmiyorum ama arabanın lastiklerini deyiştirdim taşlı yolda taş atıyor arabaya zarar verirmi bu durum sence
  • yok saxi

sye88 oaracı bizimki gibi örenk göstermiş. bizim araç sahibini buldu bile.

o internnetteki araç yıpranmış. haklısın orda...

bizimki sıfırdan farksızdı

aracaın fabrika etiketleri duruyordu 4 senedir sökülmemişti....... bütün etiketler duruyordu.....

2009 glx maşallah hiç bitane etiket koymamışlar. bitane bile yok KOltuk naylonlarını sökmeyin dedik onuda sökmüşler. 2 gün sonra gittim tekrartaktırdım...
  • sayın semih ömer biz arabayı çok az kullanıyoruz. ilk connecti 4 sene kullandık. lastik hiçdeğiştirmedik . 25 000 km deydi sattığımızda (markası bridgestone du)

yeni aldığımız glx lastiğin markası contiental..... team kaptanını kaliteli olduğunu söyledi..

malesef lastik konusunda yardımcı olamayacğım...

lakin şunuda sormadan edemeyecğim

yol sesi nasıl eskisine göre ses yapıyomu yapmıyomu...
  • selam millet nasılsınız
  • teşekürederim cevabın için arabada sadece attıgı taşlardan dolayı ses var bizim ortak tutkumuz arabalarımız o yüzden sayın demene gerek yok
  • ya nerede bu millet bi adaş bi ben bide kamille kaptan digerleri niye girmio bu arada kaptan senin arabada süper ama bizim 2004lerdede var sendede var kapı kolları ve tekerlek üstü bakalitler solmuş ama duruşu süper
    masallah
    connect yaa saletin yeni ismi
  • rica ederim henüz 17 aşındayım yaşça byüyük olduğunuz için sayın ibaresi kullanmıştım....

bi arkadaşımız daha geldi soru sorabilirsiniz

iyi geceler..

emrejet
  • 2005 75 lik aytozu gri kazasız ve temiz ikinci el fiyatı nekadar biliyormusun
  • gerçi bugün bide semihömer arkadaşımız aramızda tüm üyeleri online görmek dilegiyle
  • tamam kardeş iyigeceler
  • sagol emre connect görünmedigimi düşünmüştüm ben hep buralardayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

2005 75 lik aytozu gri kazasız ve temiz ikinci el fiyatı nekadar biliyormusun

valal ile göre değişir sizin araç niğde plakalıydı herhalde.

delüxe modelde en kötü 19 000ytl em iyi 23 000ytl ye verrisiniz. ama tok satıcı olursanız...

bizimgibi çaresizce

75liği 2004 model 25 000 km standart arka tek kapı aracı forda 17 000 ytlye verdik 1 günde 18 bine esattılar...

yani
    aracınızı forda götürün ne derlerse dışarıda 1000 1500 ytl daha iyisine satabilirsiniz.... ama alıcı yok olsa bile peşin para yok. pazarda güvenlideğil. ford servisin eline düşüyoruz... bu noktada hayırlısı olsun

iyi geceler..
  • herkezin uykusu geldi sanırım tüm connect severlere iyigeceler
  • arkadaşlar bugün duglese gittim kaptan ii dinle aracı burakın inceleyelim dediler olmaz işim itibariyle burakamam dedim o zaman cafeye gidin bekleyin dedilerbende aracın başında durmak istedigimi söyledim kabul ettiler neyse lambanın sönmedigin gördüler kutup başını söktüler (onların deyimiyle) arabayı formatladılar o zaman düzeldi bana dedilerki bu geçen seferde böle yaptı bunu deiştirecegiz dedi araç bilgilerimi yazdılar yedek parça için bekleyin dediler gelince deişecekolacak sonunda arabada sıfır km olacakmış gerçi zaten 4686 daama olsun kaptan istedigimi aldım sayılır sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrejet

quote:

Orjinalden alıntı: DELÜX_4380

quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

http://www.araba.com/1612317.html

Bu araç bende Emrejet'e gelsin.. Sizin eskisinden temiz olmasın bu da temizmiş

SYE88 o arabanın kmsi bana göre orjinal deil.nie dersen direksiyon çok renk atmış.ben bunu yeni öğrendim.60-65binden snra direksiyonar yvş yvş renk atıolar.

DELÜXE 4380 SANA AKTILMIYORUM
    BİZİM TOURNEO CONNECT 2004 MODEL 75 PS 25 000 KM HİÇBİR YERİNDE RENK ATMA OLMADI.

NİYE İNANMIYORSUNKİ KM DEĞERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR DİYE. ANLAMADIM DOĞRUSU.

HUSUİ AMAÇLAI ARADA SIRADA KULLANANLAR MEMUR TİPİ ARAÇLARDIR BİZE GÖRE...

SAYGILARIMLA........... EMREJET

Hayır EMREJET ben resimlere bakarak yorum yaptım.yanlışlık olmasın.Dikkatli bakarsan görürsün

• benim arabam ankara plaka ankaralıyım ben
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.