Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.129.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde chokLuk orda galatasarayLıLık mı desek

bu arada 15000 bakImI ben one aLdım.. 12500 deyim su an.. ve bu salı full servis yaptırcam bunuda maaliyeti şimdilik 240 ytl gibi gorunuyor..
  • Merak etme Nitrojen hocam bizde FENERLİYİZ
  • kardeşim salıdan sonra bizim pistte bekleriz seni:)

quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

nerde chokLuk orda galatasarayLıLık mı desek

bu arada 15000 bakImI ben one aLdım.. 12500 deyim su an.. ve bu salı full servis yaptırcam bunuda maaliyeti şimdilik 240 ytl gibi gorunuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EpsilonKappa

www.autogaleria.pl
    Strony nieznaleziono
    http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=100

burada süper resimler var...

automix.centrum.cz
    404 - Stránka nenalezena
    http://automix.centrum.cz/testy/clanek.phtml?id=8904

burada da dayılar 12,5 de 0-100 yaptığını yazmışlar...

13 ün altına inemedik daha biz...

Arabam com sitesi connect 110 pslik glx modelinin testinde 0-100 hızlanmasını 8.4 sn olarak vermiş. 0-130 hızlanması 13 sn imiş. Var mı böyle birşey ?

• olabilir connect dion herşey beklenir
  • ne kızıon connecte ford abimiz valla mezarından hortlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 19 Ağustos 2007; 12:12:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: konqueror

quote:

Orjinalden alıntı: EpsilonKappa

www.autogaleria.pl
    Strony nieznaleziono
    http://www.autogaleria.pl/auto_test/test.php?id=100

burada süper resimler var...

automix.centrum.cz
    404 - Stránka nenalezena
    http://automix.centrum.cz/testy/clanek.phtml?id=8904

burada da dayılar 12,5 de 0-100 yaptığını yazmışlar...

13 ün altına inemedik daha biz...

Arabam com sitesi connect 110 pslik glx modelinin testinde 0-100 hızlanmasını 8.4 sn olarak vermiş. 0-130 hızlanması 13 sn imiş. Var mı böyle birşey ?

bence olmaz çok uğraştık... uğraşmaya devam ediyoruz...

12 sn nin altına inmesi bile zor...

• yalnız bulduğunuz sitelerde de dikkatinizi çekmiştir. 110 luk connect 250nm torka sahip. 280 denmesinin nedeni fordun TDCİ motorlarda ki torque overboost özelliği ile bu torku kalkış anında tam gaz verirseniz alabiliyorsunuz!!!
  • quote:

nerde chokLuk orda galatasarayLıLık mı desek

biz 10.500 yaptırmıştık

• ya arkadaşlar benim araba 2004 tdci,aytzou gri.ben bu arabayı gövde rengi tampon nasıl yapabilirim?boyatsam acaba doğru düzgün bişey yaparlarmı yoksa direk gövde rengi mi alıp taksam?sizce kaça mal olur?tabi bunun için önce babamı razı etmem lazım ama eğer razı olacak olursa kaça mal olur.böyle birşeyi deneyen yapan duyan varmı?bizimkiler eski kasa olduğu için gövde rengi diye bişey hak getire
  • yunemars senin sordugun olayı bende araştırmış

ford servisi 250 ye yakın bi fiyat istedi..
    aracın tüm gorunen siyah yerler govde rengi olacak

bana fiyat cok geldigi icin sanayiye sordum fırın boya şeklinde ve garantili bir boya yapılır 180ytl felan dediler denizlide..

bence cok hos olacaktır..
  • quote:

yunemars senin sordugun olayı bende araştırmış

ford servisi 250 ye yakın bi fiyat istedi..
    aracın tüm gorunen siyah yerler govde rengi olacak

bana fiyat cok geldigi icin sanayiye sordum fırın boya şeklinde ve garantili bir boya yapılır 180ytl felan dediler denizlide..

bence cok hos olacaktır..

aslında şöyle güzel sağlam bişey yapacaksa 250 de çok değil ya.hakikaten güzel olabilir.hiç görmedim öyle bişey ama olursa,dikkat çekici olur sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shekerabi

http://www.youtube.com/watch?v=MCEf6OqXItY&NR=1

connect in gücü budur:)

ooooo abicim benim videomu koymuşun bnde yeni video zannettim bi baktım vidieo bi yerden tanıdık amaa valla euro dizel kullanmıyoruz ayrıca ve yandaki yazılanlar doğru eğer boş olsa ve euro dizel olsa 200 hak getirirdi die inanıyorum

• arkadaşlar.. herkese merhaba...

2007 ford turneo Connect sahibiyim... 75 ps aytozu Gri.....

ondan aldığım zevki diğer aracımdan inanın almıyorum.... (ford focus 2005)

herkese tekrar selam...
  • hoşgeldin kardeş ekledim seni gerçekten connect in sürümü bir başka her ne kadar focus ta iyi olsada. aracınla ilgili fotoları videoları bekliyoruzz
  • 110luk connectler türkiyede ilk ne zaman satılmaya başlandı arkadaşlar?babamla iddaya girdikte,babam arabayı aldıgımızda yani 2003ün aralığında 110 beygirlik modellerin olduğunu söylüyor bende o zamanlar satışta yoktu diyorum.siz biliyormusunuz ilk ne zaman geldi?ve bana bunun kanıtı olan resmi bi kaynak verebilirmisiniz?
  • 2006 modellerinin olduğunu biliyorum, arayıp ford a sorun bence.

quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

110luk connectler türkiyede ilk ne zaman satılmaya başlandı arkadaşlar?babamla iddaya girdikte,babam arabayı aldıgımızda yani 2003ün aralığında 110 beygirlik modellerin olduğunu söylüyor bende o zamanlar satışta yoktu diyorum.siz biliyormusunuz ilk ne zaman geldi?ve bana bunun kanıtı olan resmi bi kaynak verebilirmisiniz?
  • 2007 modellerde cıktı...2006 ekim kasım gibi cıktı.... 2003 e 1.8 115 bg benzinli vardı onla karıştırmış olabilir
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.