Şimdi Ara

Samsung da Android Go programına katılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllardır Nexus haricinde Google’ın herhangi bir programına katılmayan ve kendi markası ile yoluna devam etmeyi tercih eden Samsung bu yıl bir sürpriz yapabilir. Firmanın Android Go için bir telefon hazırladığı gündemde.


     


    Galaxy J2 Core özellikleri


     


    Giriş seviyesi telefonlar için Android One programını başlatan Google geçen seneye kadar büyük hamleler yapamamıştı. Geçen yıl Android One programının seviyesini yükselten ve giriş seviyesine Android Go programını konumlandıran firma önemli üreticilerle desteklemeye başladı. Xiaomi, Motorola, HTC, Alcatel gibi bölgesinin önemli isimleri bu programlarda boy gösterdi. Sırada Samsung var.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Geekbench üzerinde ortaya çıkan benchmark skorları firmanın Galaxy J2 Core adında bir Android Go telefonu hazırladığı iddialarını doğruluyor. Samsung’un giriş seviyesi bir akıllı telefonuna ait skorları veren testlerde universal7570_go adındaki anakart dikkat çekiyor. Ayrıca işletim sistemi Android 8.1. Samsung hiçbir zaman orta seviye yeni telefonlarında en son Android sürümünü kullanmıyor.


     


    4 çekirdekli bir ARM işlemci barındıran akıllı telefon 1GB RAM belleğe sahip. Zaten bu konfigürasyon Android Go işletim sistemi için yeterli görünüyor. Samsung’un telefonu ne zaman tanıtacağına dair bir bilgi yok.


     







  • 2-3 yıllık amiral gemi diye tabir ettiği telefonlarına Android desteğini çektikten sonra istediğine katılsa ne değişecek Samsung'ta.

  • Galaxy J7 markasına yakışır düzeyde telefonlar olmalı.
    Samsung da Android Go programına katılabilir

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Renkler ve arkaplanlar değişmese nerdeyse hepsi aynı tel
  • Şu j2 muhabbetinden miğdem bulandı artık. Bir firma ancak bu kadar saçma sapan model çıkarabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.