Şimdi Ara

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, satış rakamlarında iPhone X'u geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi CIRP analistleri, 2018 yılının ilk çeyreğinde en çok satan Apple akıllı telefonlar raporunu açıkladı. Rapora göre 2018 Ocak ve Mart ayları arasında satılan Apple marka cihazların %23'ü iPhone 8, %21'i iPhone 8 Plus olurken, şirketin amiral gemisi iPhone X satışları ise sadece %16'da kaldı.

     


    iPhone X satışları daha da düşecek


    CIRP kurucularından Josh Lowitz, ABD'deki tatil sezonuyla karşılaştırıldığında, 999 dolarlık iPhone X satışlarının düşüş yaşadığını belirterek, bunun Apple'a zarar vermeyeceğini savunuyor. Analistlere göre Apple'ın bu ayın başında iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin kırmızı rengini piyasaya sürmesi, iPhone X'in satışlarının ikinci çeyrekte daha da düşeceğine işaret ediyor.


    Üretim mühendisliği araştırmasında dünya lideri bir kuruluş olan CIRP, hâlâ eski iPhone modellerinin ABD'de rağbet gördüğünü de belirtiyor. Raporda iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin satış oranı %20 olarak belirtilirken, geriye kalan yüzdelik dilimin ise diğer iPhone modellerine ait olduğu açıklandı.

     







  • Amerika aptal değil. 6s in bile hala her şeye yeteceğini biliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 sene önceki iPhone'lar orta sınıf haline gelmiş oluyor. Doğal olarak herkes üst sınıf kullanmak zorunda hissetmeyebilir. İleriye dönük alınacaksa 8 veya X alınmalı.

  • Şahsen alacak olsam bütçemi zorlar x alırım sıkıldım artık dümdüz aynı tasarımlı tek tuşlu iphoneden x bence çok farklı güzel telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar doydu artık yeni bişey yok hep daha hızlı daha hızlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah o çentik varya o çentik o işte bazı kesimleri irite ediyo uyuz ediyo benim gibi takıntım var işte napiyim o orda olmayacak göze batıyo moral bozuyo benim gibi binlerce milyonlarca insan sırf bu yüzden iphone X almıyor birdahaki iphone sıfır çerçevesiz olursa o zaman büyük satış patlaması olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iphone X herkes alamaz pahalı bir telefon ondan olabilir,bütcesi olan alıyo benimde vardı aldım her türlü işimi görüyo.
  • Aptal olmanın lüzmu yok,hani iphone x te A11X kullansan ve ram 4GB olup fiyatı aynı tutsan belki alınırdı



    "Ama yam ve iyleyci zaytey iyi,ne geyek vay buylaya" diyecek arkadaşlara: DEVRİM DİYE PROPAGANDASI YAPILDI BU CİHAZIN. İşlemci ram aynı ek olarak birkaç özellik ee? neresi devrim. iPhone cihazları arasında devrim olduğu tartışılmaz ama gerçek bir devrim diyebilmek için normalde telefonlarda kullanmadığın,sadece iPad Pro da kullndığın işlemcinin A11X versiyonunu(fikri anlayan anladı) getirmen,üstüne 4gb gibi 383383393 ios sürümünü ezecek ramla gelmesi lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kendime artık yıllar boyu kullanacağımın sözünü vererek adim. Severek kullanıyorum. Aklıma takılan iki ufak sorum var;


    64 GB kapasitem beni uzun seneler götürecek mi? Öyle aşırı fotoğraf veya sosyal medya delisi değilim. Orta düzeyde kullanıyorum, ne az ne çok.


    iPhone X maksimum pert olana kadar kaç yıl götürecektir sizce? Şimdiden öğrenmek istiyorum.



    Teşekkürler, selamlar saygılar
  • iPhone x guzel bir telefon gerçekten her anlamda ama fiyat olarak cok fazla. Böyle olmasi normal bir durum. iphone x ozel bir telefon gibi oldu zaten iphone serilerine kiyasla. Guzel ve hos ama cok pahalı.
    Gelismis ulkelerde otomobil telefon vb teknolojik urunler pek statu gostergesi degildir zaten kolay erisilebilir ucuz onlara gore. İnsanlar daha cok mutlu olmak eglenmek icin yasiyor. Bu kadar fiyat farki varken de gayet normal bir durum.

    Ornek veriyorum turkiye de iphone 8 800 lira ve iphone x 1000 lira olsa herkesin yorumu 200 lira fazla ver x al olurdu. Bu tarz ornekleri çok goruyoruz. Bir turk kafasiyla yurtdisinda yasiyorsaniz 200 dolar fazla verir x alirdiniz tabiki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6s, SE ve 7 serisi çok sattı.
    Bu cihazları kullananların şu anda telefon değiştirmeye ihtiyacı yok.
    6 ve altındaki bir iPhone kullananlar için 4 yılda bir verdikleri ve alıştıkları 600$-900$ arası fiyatın değişmesi, kullanıcıları 8 serisine itti. Ellerindeki severek kullandıkları cihazın aynısının çok daha hızlısı sadece.
    iPhone X biraz daha "meraklısına" bir cihaz oldu. E zaten telefon, yazılım vs. meraklıları çoğunlukla Android tercih ediyor.
    Bence asıl sebep bu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya kardeşim yanlış anlama ama 3-4 yıl boyunca nasıl aynı cihazı kullanabiliyorsunuz?
    Kullanılmaz falan diye birşey demiyorum. Bir cihazdan max 1.5 yılda sıkılan bir tek benmiyim?
    Elimde 7plus var. Telefom herşeyiyle bana yetiyor. Eksik kesinlikle hissetmiyorum. Fakat 1.5 yıldır sürekli aynı tipteki bir cihazla haşır neşir olmaktan çok sıkıldım değişiklik istiyorum nedense.
    Siz hiç sıkılmıyormusunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    Hayır,yeni alacağım telefonda aynı şeyleri yapacağımı düşünmek bile değiştirme düşüncemi genellikle zorluyor. Şuan yeni telefon alma arifesindeyim fakat çoğu telefonun -özellikle batarya açısından- aşağı yukarı aynı özellikleri sunması yuzunden geçmiyorum. Niye telefon gibi sadece Youtube'a ve internete girdiğim bir alete her yıl binlerce lira harcayayım. Yeni alacağım telefon ne yapacak? Beni 1 saniye daha mı hızlı sokacak uygulamaya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    7 plus'tan sıkılınca 8 plus mı alacaksın :)

    6 plus kullandım 3.5 yıl, yavaşladığı için 8 plus'a geçtim. Demek istediğim apple yıllardır aynı kasayı çıkarıyor. Sıkılıp yenisini almazsın
  • Kesinlikle almam. Şimdilik evdeki eski telefonlara ara sıra dönüş yapıyorum. Bu seneki hiçbir telefon benim telefon değişmemi gerektirecek birşey sunmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    Zamanında her çıkan Apple ürününü almak gibi pis bir huyum vardı hocam. Bildiğiniz gibi değil, Apple ne çıkarırsa aldım bugüne kadar. iPad Pro, AirPods, Apple Watch, MacBook ve ürünlerin hepsini. O yüzden artık bütçeme de zarar vermeye başladığı için bu alışkanlığı devam ettirememeye söz verdim kendime. iPhone X’e kadar tüm iPhone ları çıktığı gibi alan birisi olarak yazıyorum bu mesajı. Artık bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf eski tasarımdan sıkıldım diye 7+ yerine x aldım. Onun dışında 6+ hariç 6S+ 7+8+ arasındaki gecisler gereksiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    5 senedir iphone 5 kullanıyorum inanılmaz sıkıldım da maddi durum kötü evlendik borç harç bitsin alıcaz en kralını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.