Slm Ben de sürgülü ya da kapaklı alcağım sürgülü daha çok istiyorum nedense özellikleri bakımından kapaklı modeller çok fazla mevcut değil olsalar bile biraz pahalı 6280 ya da kapaklı alacağım....7390ı beğendim ama ,biraz bayan telefonu gibi durmuyor mu????yakından incelemedim bundan dolayı mı ki??*
hiç bayan telefonu gibi durmuyı emin ol ben elime aldım gördüm ..tabi pembe renklisini almazsan
arkadaşlar bende dün gördüm elektro world de 299 ytl ye ama sitesinde pembe rengini gösteriyo diğer rengi varsa garanti alıcam acaba bilgisi olan varmı
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yenı bı telefon almayı düşünüyodum ve 7390 hosuma gıttı. yalnız telefon çogu yerde yok uretımı durdu falan dedıler bıkac yerde buldum 500 ytl oldugunu soledıler sızce ne yapmalyım? bide pembe olanın arka taraftakı derısı soyuluomu kullanan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım :)
bence şu devirde wifisiz telefona 700 ytl verilmez... iyi güzel özellikleri var ama wifi yok bence hepsi biryana wfi biryana wifisiz telefona para verilmez artık heryer kablosuz internet dolu...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
hayırlı olsun gule gule kullan. bende cok kararsızım alıp almamk konusunda ses cıkısı ıyı degıl dıyenler var sen nasıl buldun telefonu? genel olarak yazarsan sevınırım