hocam cep tellerin içinde en rahat taşınanlardan biride Nokia 7390 bu yaz gününde koca koca telefonları nerenize sokuyorsunuz anlamıyorum bu alet çok rahat taşınıyor.birde özellikleri süper.olan özelliklerindede kalite var kusur yok
evet bende aynı fikirdeyim cok rahat ve fonksiyonlu cihaz 7390 bundan sonra ancak n93i ile değiştirebilirim oda optik zom olayından dolayı n93i düşünürüm diyorum. ayrıca arkadaşlar 7390a opera mini yukleyen arkadaşlar varmı ben yükledim ama çok kontor yiyor normal türkcell üzerinden bağlanmış gibi bağlantı ayarlarını nasıl yapacağim soket yapınca çalışmıyo http calıiıyo 5 dakkada 30 kontor gidiyo ayarları yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
merhabalar. suanda fiyat konusunda son durum nedir acaba? ereyon ve diğer birkac internet sitesi verilmiş fakat ben güvenilir bulmuyorum bu siteleri.hepsiburada da fiyatı 700 küsür. istanbulda alabilecegimiz en uygun yer neresidir acaba?
arkadaşlar bu forum öldü galiba baksanıza 7390 na yazı dahi yazılmıyo ya kulanıcısı çok az bu cihazın yada mıllet bilmiyo bu cıhazı olsun ne yapalım en azından herkezin elinde olmayan bir telefonumuz var demekkı elinde 7390 uyumlu oyun ve program olan arkadaşlar varsa eklerseler sayfamız daha canlı olur
arkadaşlar bu forum öldü galiba baksanıza 7390 na yazı dahi yazılmıyo ya kulanıcısı çok az bu cihazın yada mıllet bilmiyo bu cıhazı olsun ne yapalım en azından herkezin elinde olmayan bir telefonumuz var demekkı elinde 7390 uyumlu oyun ve program olan arkadaşlar varsa eklerseler sayfamız daha canlı olur
dostum 1-2 resım ve vıdeo koyarsan sevınırım hem ınceleme ayakta durmus olur dımı
Bu konuyu açan arkadaşı kınıyorum ben N73-n80-p990i-n91 alma konusunda iki arada bir derede kalmıştım şimdi birde bu çıktı valla ne yapacağımı bilemiyorum saydığım telefonlar birbirine fiyat olarak yakın bu da onlardan az daha ucuz. Özellikleride gayet iyi bakalım artık almayacağım heralde 1 ay gibi bir süre aarada kalacağım sonrada gidip dandik bir şey alacağım :D