Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Gizli Bomba *** NOKIA 7390 ***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Gizli Bomba *** NOKIA 7390 *** Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
knidos

25 Mayıs 2007; 0:19:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar yanlış anlamassanız bişi dicem bence bütün resimler aynı makineden cekilmiş sadece oynamışlar yanlış bilgi resimler !! Kediye dikkat etsenize aynı yerde aynı acıdan aynı şekilde farklı 2telefon nasıl cekebilir şansmı yoksa
annabella

25 Mayıs 2007; 0:45:06 

quote:

Orjinalden alıntı: knidos

Arkadaslar yanlış anlamassanız bişi dicem bence bütün resimler aynı makineden cekilmiş sadece oynamışlar yanlış bilgi resimler !! Kediye dikkat etsenize aynı yerde aynı acıdan aynı şekilde farklı 2telefon nasıl cekebilir şansmı yoksa

Hayır resimler yanlış bilgi diil bence ,dikkat edersen alttaki resimde kedi kuyruğunu diğer tarafa cekmiş,aynı resimde oynama yok yani,ardı sıra cekilmiş bi fotodur olsa olsa!

Melek yanimda yüzünü saklar felek yüzüme kas çatar
knidos

25 Mayıs 2007; 0:53:12 

quote:

Orjinalden alıntı: annabella

quote:

Orjinalden alıntı: knidos

Hayır resimler yanlış bilgi diil bence ,dikkat edersen alttaki resimde kedi kuyruğunu diğer tarafa cekmiş,aynı resimde oynama yok yani,ardı sıra cekilmiş bi fotodur olsa olsa!

kafam ii herhalde saol gördüm dostum
sarıkanaryam

31 Mayıs 2007; 21:41:42 

arkadaşlar bu telle ilgili bilmemiz gereken önemli şey varmı???

kısayolllar felan???

şuna basınca böle oluyo,şöle yapınca bu olur gibilerinden,fazla nokia kullanmadığım için bilmiyorum...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
* T U Ğ R A *

31 Mayıs 2007; 22:20:36 

İŞTE SİZE GİZLİ BOMBA.
ÖLE CROP MROP FALANDA DEĞİL...

MERAK EDENLER İÇİN ORJINAL BOYUTLARI :

http://img511.imageshack.us/img511/3925/dsc00551jd8.jpg

http://img511.imageshack.us/img511/2879/dsc00556rd9.jpg

http://img511.imageshack.us/img511/3429/dsc00557rv2.jpg

http://img511.imageshack.us/img511/1492/dsc00558lr5.jpg

sarıkanaryam

31 Mayıs 2007; 23:29:27 

yaw bu telde macro moda nasıl geçiş yapılıo,özür dileyerek soruyorum...

bide kutu içeriğinden data kablosu ile cd çıkmadı????

herkestemi öle acaba????

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kebo53

1 Haziran 2007; 10:38:49 

arkadaşlar bende yeni aldım 7390 ve çözemediğim noktaları oldu öncelikle ikinci vga kamera nasıl çalışıyor bitürlü çalıştıramadım ayrıca kutu içeriği arkadaşın söylediği gi şarj cihazı, kulaklık,128mb hafıza kartı çıkıyor başka bişe yok
arkadaşlar biz cihazı yeni alanlar olarak uzun süredir kullanıp çözen arkadaşlar lütfen püf noktaları hakkında bizi aydınlatsınlar

sarıkanaryam

1 Haziran 2007; 11:51:12 

quote:

Orjinalden alıntı: kebo53

arkadaşlar bende yeni aldım 7390 ve çözemediğim noktaları oldu öncelikle ikinci vga kamera nasıl çalışıyor bitürlü çalıştıramadım ayrıca kutu içeriği arkadaşın söylediği gi şarj cihazı, kulaklık,128mb hafıza kartı çıkıyor başka bişe yok
arkadaşlar biz cihazı yeni alanlar olarak uzun süredir kullanıp çözen arkadaşlar lütfen püf noktaları hakkında bizi aydınlatsınlar

öncelikle hayırlı olsun telin....
bnm bildiğim 2.kamera yı bitek görüşmede kullanıyosun...
normalde resim çekmek için kullanamıyosun....

ne kadara aldın?

hidrojenperoksit

1 Haziran 2007; 12:24:24 

arkadaslar n73 den ıyımı cekıyo bu 7390...karsılastırma apabılecek varmı...

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
sarıkanaryam

1 Haziran 2007; 12:29:04 

quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

arkadaslar n73 den ıyımı cekıyo bu 7390...karsılastırma apabılecek varmı...

ilk sayfalara bak resimler var....
çoğu sitedede daha iyi olarak yazmışlar....
o yüzden adıda gizli bomba konduya...
bnm n73ten gördüğüm tek artısı inanılmaz olan flaşı!
karanlıkta bu telin üzerine gerçekten daha yoktur....

SharpSnip

4 Haziran 2007; 2:54:50 

Telefonun kahverengi olan1n1 sevgilime N95'ide kendime aLlcam.Sevdiceim için çok güzel bir seçim oldu bu telefon,birde digital fotograf makinesi istiyordu bu telefonun çektigi resimleri görünce onu istemektende vazgeçer.Resmen bir ta$La 2 ku$ vurmu$ oLdum,ilk defa "Te$ekkürler Nokia" :d

Orod-Dain

4 Haziran 2007; 3:30:44 

Ben cep telefonunda fotoğraf olayının olmasına peksıcak bakmıyorum ama bu örneklerde ki fotoğraflar cep telefonu için oldukça iyiler. Resimlerdeki morlukta abartılacak boyutta değil bence. Yani 3250 ye göre büyük gelişme var.

kebo53

4 Haziran 2007; 8:50:39 

gec cevap yazıyorum kusura bakma sarıkanaryam ben 7390 nı 740 ytl ye aldım d900 vrdı onu verip farkını kıredi kartına cekıp 25 ytl de 1gb hafıza kartı için fark verdim.ben ikinci kamerayla kendi resminizi çekebilirsiniz diye bir yazı okuduğum için nasıl çalıştıracağimi sormüştum ama demekkı sebekenin uygun olması gerekıyomuş teşekkürler.ayrıca cihazın puf noktalarını bilen arkadaşlar bilgilerini bizle paylaşirsa memnun olurum.

sarıkanaryam

4 Haziran 2007; 10:50:46 

quote:

Orjinalden alıntı: kebo53

gec cevap yazıyorum kusura bakma sarıkanaryam ben 7390 nı 740 ytl ye aldım d900 vrdı onu verip farkını kıredi kartına cekıp 25 ytl de 1gb hafıza kartı için fark verdim.ben ikinci kamerayla kendi resminizi çekebilirsiniz diye bir yazı okuduğum için nasıl çalıştıracağimi sormüştum ama demekkı sebekenin uygun olması gerekıyomuş teşekkürler.ayrıca cihazın puf noktalarını bilen arkadaşlar bilgilerini bizle paylaşirsa memnun olurum.

iy fiyata almışsın...hayırlı olsun.....

..:Leo:..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Haziran 2007; 12:53:21