Şimdi Ara

Netflix'in The Witcher dizisi hakkında yeni detaylar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan The Witcher, dizi oluyor. Bir süre önce duyurulan The Witcher dizisi için hazırlıklar sürerken, dizi hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da dizinin bölüm sayısı ve olası yayın tarihi hakkında ilk detaylar paylaşıldı.
     
    Netflix'in hazırladığı The Witcher dizisinin senaryosunu kaleme alan Lauren S. Hissrich (Daredevil, The Defenders), Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla önemli detaylar paylaştı. İlk olarak The Witcher'ın ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Hissrich, 8 bölümün izleyiciler için az görünebileceğini fakat hikaye için en uygun bölüm sayısının bu olduğunu belirtti. Hissrich'e göre böylece bölümler hem hikaye hem de aksiyon bakımından dolu dolu olacak ve sezon ortasında zaman geçirmek için oyalanmaları gerekmeyecek.
     
    The Witcher dizisi için olabildiğince hızlı çalıştıklarını söyleyen Hissrich, asıl önceliklerinin ise kalite olduğunu, bu yüzden diziyi aceleye getirmeyeceklerini ifade etti. Hissrich, dizinin 2020 yılında yayınlanabileceğini açıklarken, daha erken bir tarihe yetiştirmek için de ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. 
     
    Son yıllara damga vuran Game of Thrones önümüzdeki yıl yayınlanacak 8. sezonu ile ekranlara veda edecek olsa da, fantastik hikayelerden hoşlanan izleyicilere Game of Thrones'un yokluğunu unutturacak birçok yeni dizi ekranlarda olacak gibi görünüyor. Netflix'in The Witcher dizisinin yanı sıra Amazon'un dev bütçeli The Lord of the Rings uyarlaması ve en az bir Game of Thrones spinoff'u 2020'ye kadar izleyicilerin karşısına çıkacak.







  • Geç olsun güç olmasın. Ben de daha erken olsun isterdim ama hakkını verebilirlerse GoT gibi efsane bir dizi olur. Bu arada kadroya Roach'da eklenmiş, ismini görmek gülümsememe sebep oldu :)

  • Witcher 1 gibi çok hatunla tokuşmalı olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: justbejust

    Witcher 1 gibi çok hatunla tokuşmalı olsun.
    Hadi abisi,seni How I Met Your Mother dizisine alalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix bir türlü istediği çıkışı yapamadı hep böyle izlenebilir küçük diziler yapıyor HBO yada AMC'nin dizileri gibi bir seri henüz gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi actigimda burun spreyi sikmaya calisiyordum. Dizinin ismini gorunce spreyi agzima siktim, iyi mi? :D Bu dizi gelsin hemen uyeyim. Netflix, seviyoruz seni.

  • Netflix günde 3 öğün dizi çıkarıyor, çoğu tırt. Buna da bazı kesimleri kızdırmayalım diye Geralt kardeşimizi zenci asyalı gay yaparlar şimdi.

  • Netflix'in zaman çizelgesi problemi var. Bir dizi yapıyor ilk sezon bitiyor bir sonrakiler sezon Allah kerim. DD üçüncü Sezon ne zaman çıkacak mesela? Ya da 13 Reasons Why ikinci sezonu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • le case de papel orjinal netflix dizisi olmasına rağmen 2. sezonunu flim sitesinden izledik. Adam kendi dizisinin 2. sezonunu 4 ay sonra koydu netflix'e.

    Hele 3. sezonu çıksın iptal ettirecem her ay 40 lira veriyoruz

  • Netflix üyesiyim... Çok bol içerik var ancak çoğu bana hitap etmiyor. Özellikle severek izlediğim dizileri; The 100 ve Sense 8... Ucundan azıcık da Van Helsing. Witcher'ı da bekleriz. Oyununu hiç oynamadık en azından dizisini seyredelim. :D

  • Şu dizide Mads Mikkelsen'in oynama ihtimali yok mudur?

    Geralt of Rivia karakterine cuk oturacağını düşünüyorum.



    Klip Valhalla Rising'den.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Dizi İspanyol bir kanala aitti biten bir dizi satın alıp devam ettirdiler netflix orijinal dediğine bakma.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet257

    Dizi İspanyol bir kanala aitti biten bir dizi satın alıp devam ettirdiler netflix orijinal dediğine bakma.
    farketmez, satın almışsa, tam sunacak sana



    ha benim tavsiyem, android box + kodi. herşey beleş. googleda ayrıntıli bilgi bakılabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence beklentiye girmeyin Death Note'ı da çöp ettiler. Ne Geralt gerçeğine benzer ne müzikler ne de kalitesi oyunu gibi olmaz. LOTR dizisinden de beklentim yok. Hayır işin kötüsü öyle kötü yapılacak ve belli bir kesim tarafından tutacak ki belki de aklımızda efsane olarak kalmış, kitapları, oyunları, filmleri etkisini kaybedecek. Assassin's Creed i çok severdim filmini izledikten sonra oyununu oynarken aklıma geliyor oynayamadım vallahi. Avatar The Last Airbender'ı da beceremediler. Beceremiyorsanız yapmayın arkadaşım hayır animasyon yapın bari şart mı gerçek oyuncularla çekilmesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Evde android TV mevcut kodi tam olarak ne işe yarıyor ? internetten araştırdım ama çok anlamadım açıkcası. Ben android tv üzerinden netflix,puhutv ve benzer platformlar haricinde birşey izleyemiyorum. (internette ki flim sitelerine giremiyorum mesela)

    Kodi ile ne yapılır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanax70

    Evde android TV mevcut kodi tam olarak ne işe yarıyor ? internetten araştırdım ama çok anlamadım açıkcası. Ben android tv üzerinden netflix,puhutv ve benzer platformlar haricinde birşey izleyemiyorum. (internette ki flim sitelerine giremiyorum mesela)

    Kodi ile ne yapılır ?
    kodi = vlc player gibi düşünün. ama eklentileri var, mesela en popüleri exodus, tüm dizi ve filmleri online sitelerden tarayıp önünüze sunuyor, birkaç ayar ile otomatik altyazı bulma özelliği eklersiniz, tüm işinizi görür

    kodi'yi play store'dan indirebilirsiz, ama eklentileri indirmek için videoları izleyiniz, o biraz karışık işlem




    ya da sport 365 eklentisi ile, tüm maçları beleş izlersiniz






  • netflix efsane dizilere ev sahipliği yapıyor hele witcher gibi bir hikayede çıkarırlarsa helal olsun netflix' e yakışan budur.!

  • oyunculuk olarak rolü kaldırabilir mi bilmem ama stephen amell baya benziyor Geralt'a tip olarak...Henry Cavill hiç olmamış tip olarak uymuyor bir kere...Ciri ile yennefer ise tam bir fiyasko heralde yoldan çevirip mi getirdiler acaba...Yennefer yerine Kate beckinsale tam olurdu aslında...Dizide Henry Cavil'i oynatıcaz diye bütün bütçeyi Süperman'a yatırmışlardır kesin..Bakalım ne olacak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.