Şimdi Ara

LG V35 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • LG’nin mobil bölümün beklenen performansı gösterememesi nedeniyle amiral gemi tarafında biraz kısıntıya gideceği haberleri gündeme gelmişti. Ne var ki tam aksine firma bu yıl çok hareketli.


     


    LG V35 ThinQ özellikleri


     


    MWC 2018 fuarında yapay zekâ ile desteklediği LG V30S ThinQ modelini piyasaya süren firma gelecek ay da LG G7 ThinQ amiral gemisini hazırlıyor. Bununla birlikte LG V35 ThinQ iddiaları ortaya çıktı.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    Sektörden gelen bilgilere göre LG G7 amiral gemi modelinin tanıtıldığı aynı dönem içerisinde LG V35 ThinQ adıyla yeni bir üst seviye akıllı telefon daha piyasaya çıkacak.


     


    LG V35ThinQ orijinal serinin biraz kırpılmışı olacak. 6 inçlik AMOLED ekranda 18.9 görüntü oranı barındıran modelin 16MP çözünürlüğünde çift arka kameraya sahip olacağı ifade ediliyor. 32-bit ESS Sabre 9228 quad DAC dönüştürücüsü de sunacak olan modelin diğer özellikleri ise tam olarak bilinmiyor.


     


    Amiral gemileri haricinde LG Q7 ThinQ ve LG V35 ThinQ modellerinin biraz daha üst seviyeye doğru bir hamle olacağını söyleyebiliriz. Görülen o ki firma bu yıl son bir kez daha yoğun bir telefon akınıyla şansını denemek istiyor.


     







  • Saçma sapan model isimlerinde bugün.

  • lg kardeşim yapman gereken koşulsuz garanti kapsamına almak bu saaten sonra, en iyisinide yapsan kimse almaz aldırmaz.

  • Satılmaz tasarım falan çok kötü android olması da dezavantaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bluedn

    Satılmaz tasarım falan çok kötü android olması da dezavantaj
    Boş yapma.

    LG v30 çok güzeldi s8-s9 ile kafa kafaya rekabet edebilecek bir telefondu. Fakat insanlar samsung varken niye lg alalım diyor. O güveni geri kazanması lazım lg nin.
  • Evet LG'nin telefonları gerçekten DONANIM olarak muhteşem bir seviyede. Ben şu an için onlara rakip göremiyorum.


    Fakat gel gör ki, bir firmanın halkın gözündeki imajı çok önemli bir şeydir.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Haklısınn telefon anakartları o kadar muhteşem bir seviyede ki, sorun elektrikte. Çok eski bir teknoloji olduğu için anakartı bozuyor. Alın bunu burdan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 22 Nisan 2018; 17:10:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Aksine çok modern, çekici model isimleri. Tabi mağarada (nasıl yazıldığı umurumda değil) yaşamıyorsan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben alırım. lg g3 ve g4 kullanıyoru g4 bootlob oldu ama garanti 15 dakikadan kısa sürede tamir edip elimize verdi. Bizzat servise gitmiştik. Birdaha da bozulmadı neredeyse 2 yıl oldu hemde bu model en sorunlu model. g5,g6 modellerinde bu sorun çok daha az. g3 telefonum hiç bozulmadı. O yüzden g7 bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 marttan beri biliyorduk V35'in geleceğini. Günaydın DH.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    Ben alırım. lg g3 ve g4 kullanıyoru g4 bootlob oldu ama garanti 15 dakikadan kısa sürede tamir edip elimize verdi. Bizzat servise gitmiştik. Birdaha da bozulmadı neredeyse 2 yıl oldu hemde bu model en sorunlu model. g5,g6 modellerinde bu sorun çok daha az. g3 telefonum hiç bozulmadı. O yüzden g7 bekliyorum
    Sanal butonu bi biraksa sief ses ve arayuz icin lg kullanirim.ekranin bir kismini butonlara kaptirip kullanmak iskence gihi gekiyor.rajip cikmafigi surece note serisjne devam..

    Tabi berbat ses kalitesine katlanmaya da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sanal butondan çooook memnunum, videolarda zaten kalkıyor, kalkmayan uygulamalarda ayarlardan kalıyorsun. tekrar gerekince aşağıdan yukarı kaydırıyorsun sanal buton geliyor. Bence buton için gereksizce ekrandan fedakarlık yapmak saçmalık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lg yarışta geri mi kaldı ne ekisi kadar dikkat çekmiyor artık sanki? g2den nerelere

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungla aralarında fark yok ikisi de ölü alım
  • Sanal butonun avantajlari cok fazla. Istedigin uygulamalarda saklayabiliyorsun, onlarda da yukari kaydirarak acabiliyorsun. Tuslarin yerini degistirebiliyorsun. Geri yusu, home tusu, gorev tusu sen hangi konumda gormek istersen orada oluyor. Ornegin solaksan bu cok daha onemli. Baska tuslar da ekliyebiliyorsun bu alana, 3 tus ile yetinmek zorunda degilsin. Kendi istedigini yeni tuslar da ekle, 3 degil 6 tus olsun. Her tusa farkli gorevler atanabiliyor. Normal islevleri disinda cift tiklayinca su isi yapsin, uzun basinca da bunu yapsin diye gorev tanimlayabiliyorsun. Bence biraz arastir, cok daha mantikli gelecek fiziksel butondan. Hem sakladiginda ya da tam ekran uygulamalarda ekranda gorunmedigi icin tam tersine yer kaybi degil kazanci oluyor. Alt kisimda koca bir bar gormek yerine sadece ekran goruyorsun.
  • Lg nin yerinde olsam bir kaç yıl piyasadan uzak durur, şimdiye kadar şirket içinde telefon ile ilgili çözemedikleri(!) sorunları çözer ve yepyeni bir tasarım, tarz ve fiyat ile (aynı g2 döneminde ki gibi) piyasaya çıkardım.

  • Kimseye memnun olup olmadigini sormadim.

    Kullanim aliskanligindan dolayi sanal butonlu vihaz kullanmayacagimi ifade ettim.

    Firma calisani gibi kalkip iyidir veya soyledir diye savumaniza gerek yok.

    Note serisi ayni audio daci kullandigi surece samsungun berbat arayuzune ragmen asla sanal butonlu lg cihaz almam.

    Kapasitif butonlu vihazda kikse sanal biton icin ekstra bir aeye gerek duymuyor ama ben sanal bitonlu vihaz alip gizleme ekleme cikarma vs zorunda kaliyorsam cihaz bana degil ben ona hizmet etmis oluyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu rezilliğe bakın ya 10 mesajdan 8 i laf sokma aşağılama çabasında bi bitin artık temizlensin şuralar. Herkese hitap etmeyen kendine has bi telefon. Şuan 3 4 bin telefona verecek olsam ciddi şekilde düşünürüm herkeste olan samsung iphone yerine v serisini tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal buton kullanmayan mi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmesede olur mu ? Olur...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.