Şimdi Ara

iPhone SE 2'de kulaklık girişi yer almayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • En son söylentilere bakılırsa iPhone SE 2'de 3.5mm kulaklık girişi yer almayacak. Apple'ın iPhone 7'den bu yana kulaklık girişini ortadan kaldırmaya çalıştığını düşünürsek bu pek sürpriz bir hamle sayılmaz ancak şimdilik sadece bir spekülasyon olduğunu da unutmamak gerekir.

     

    Ayrıca Bkz.LG G7 ThinQ özel Google Assistant tuşuyla gelecek
    Aslına bakılırsa şu an için iPhone SE 2'nin varlığı biraz muallakta. Son sertifikasyon başvurusu telefonun yolda olduğunu ve hatta önümüzdeki birkaç ay içinde duyurulabileceğini ortaya koymuştu. Ancak tahminlerinde pek yanıldığını görmediğimiz Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından hazırlanan bir rapor, iPhone SE 2'nin geliştirilmeyebileceğini iddia ediyor.

     


    550 dolarlık ucuz iPhone geliyor


    Kuo hafta başında Apple'ın 550 dolar fiyat etiketi taşıyan daha ucuz bir iPhone çıkarabileceğini öne sürmüştü. Bunun doğru olduğunu varsayarsak Apple'ın kısıtlı bütçeye sahip müşterilere bu telefonu sunması iPhone SE 2'den daha mantıklı olacak gibi görünüyor. Her halükarda şirketin iPhone SE 2'yi duyurup duyurmayacağını önümüzdeki bir iki ay içerisinde hep birlikte öğreneceğiz.







  • Hayırdır sizi Çerkezköy'den özenle mi seçip salıyorlar buraya

    O çağdışı 3.5mm jak girişiyle çalışan bir iki kablolu kulaklık yazarım, bırak QC35'i o kıytırık kulaklıkların yanına iPhone X'i koysan falım sakız muamelesi çekerler ona bilesin. Şimdi git pazarcını çağır 2 kilo lazım bana
  • Kulaklık girişi isteyen ihtiyarlar android kullanabilir
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    ne alaka? gençler müzik dinlemez mi yani? tam tersi değil mi normalde? ihtiyar napsın kulaklığı
  • gençler kulaklık kablosuyla uğraşmıyor artık yıl olmuş 2018 hala kablolu kulaklık kullanan var
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    e var yani nolcak. sen kablosuz kullanıyorsun diye herkes kablosuz mu kullansın? veya herkes kablosuz mu kullanmak zorunda. orana baksak kablolu kullananlar hala daha fazladır emin ol. iphone bu lekilde oluşturmuş stratejisini satışları da o şekilde olur. ama 3.5 mm jak olmaması eksikliktir.
  • Bu devirde 3.5 mm jak koymak vizyonsuzluk, kablolu kulaklık kullananlar bi zahmet android alsın
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    tamam.
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ses almak için 1500 lira verip en kralından kulaklık alıp flac yada yüksek kalite mp4 arşivi yapıp dinleyenler var. Apple yaptıysa doğrudur düşüncesi aklını kullanmya üşenmektir. Örnek:çentik yakında gidiyor ama pek çok taklit eden oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentik tasarım çok başarılıydı anroid telefonlar taklit edene kadar
  • İşine gelmeyen almasın kardeşim ben alacağım kullanmasam bile apple koleksiyonumun bir parçası olacak !

  • Kaliteli ses almak isteyen Bose QuietComfort 35 alacaktır, android çağ dışı 3.5 mm jak girişinden biran önce kurtulmalı
  • Neden hiçbir üretici 2.5mm'lik jack kullanmaya geçmecen direk jackı kaldırdılar? Yer diyorsanız 2.5luk jack çok daha az yer kaplıyor.

    Bazı pazarlama işleri kendilerine kaybettiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    anladık tamam çentikli olsun iphone girişine hede hödö kulaklık olsun.Bunlar senin görüşlerin.senin böyle düşünüyoır olman doğru olduğunu göstermez.apple tamamen ticari düşünüyor,seninde böyle düşünmeni sağlıyor.madem 3,5 mm jak çağ dışı o zaman yeni bir standart çıkarıp telefona eklesin görelim.. asla yapmaz.
  • Iphone standardı bellidir lightning girişini hem şarj hem kulaklık girişi olarak kullanabilirsin. Apple 2 soket yerine tek soketle bu işin altından kalkabiliyor
  • klasik apple dayatması. dikatatör sanıyor kendini. kablosuz kulaklık iteleyecek herkese. umarım bir gün bu firma çok büyük tepki görür ve bi daha insanların güvenini kazanamacak hale gelir. çünkü çirkef ve güvenilmez bir firma

  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    Hayırdır sizi Çerkezköy'den özenle mi seçip salıyorlar buraya

    O çağdışı 3.5mm jak girişiyle çalışan bir iki kablolu kulaklık yazarım, bırak QC35'i o kıytırık kulaklıkların yanına iPhone X'i koysan falım sakız muamelesi çekerler ona bilesin. Şimdi git pazarcını çağır 2 kilo lazım bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kulaklık yuvasının çıkarılmasına sevinenleri kesinlikle anlamıyorum.
    Olay sadece bluetooth kulaklık değil. Hepimizde son model bluetoothlu araç yok. Aux girişi çoğu arabada kullanılması zorunlu birşey.
    Hadi kendi arabanda bluetooth var diyelim. Başka birinin arabasıyla uzun yola çıktığın zaman kendi müziğini hiçbir şekilde aktaramıyorsun.
    Sığ düşünmekten vazgeçin lütfen...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    Hocam he de geç. Onlar Apple'ın maaşlı koyunları onlara ne anlatsan boş
    Zaten kullandıkları eşyalar kendilerinin ne kadar sığ olduğunu gösteriyor. O yüzden telefon parasını kulaklığa verip yanına 4 haneli paralara DAC AMP alanlar nedir ki yoooo "On oyoso OorPods oğbiyyyyy"
    Sizin soruna da şey derler kesin "O zomon Boloğtot odoptor ol horşoyo Opplo mo doşonson"
  • Bluedn B kullanıcısına yanıt
    O sorun değil sorun şarj ederken nasıl dinleyeceksin. Birini seçmek zorunda bırakıyor. Onun yerine lightning portunu kaldırıp kablosuz şarja geçse kulaklık girişi kalsa daha mantıklı olurdu. Pek çok profesyonel müzik ekipmanını bağlamak zorlaşıyor bu şekilde. Kulaklık girişini koymamak neresinden bakarsanız bakın öküzlüktür.
  • size katılmıyorum, yeni çağ soketsiz olacak buna alışın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.