Şimdi Ara

Apple, MacBook Pro için ücretsiz batarya değişim programı başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Genellikle iPhone'lar için başlattığı onarım programlarıyla gündeme gelen Apple, yeni bir tamir programı da MacBook Pro için başlattı. Ekim 2016 ile Ekim 2017 tarihleri arasında üretilmiş yalnızca 13 inç ekran boyutuna sahip MacBook Pro (Touch Bar'sız) modellerindeki bir bileşenin, bataryada ciddi miktarda genişlemeye (şişme) yol açtığını belirten şirket, problemden etkilenen cihazlar için ücretsiz batarya değişim programı başlattı. 
     
    "Apple, sınırlı sayıdaki 13 inç MacBook Pro (Touch Bar'sız) modellerindeki bir bileşenin, bataryada kayda değer genleşmeye sebebiyet verdiğini tespit etti. Bu bir güvenlik sorunu olmamakla birlikte Apple tarafından belirlenen seri numarasına sahip MacBook Pro dizüstü bilgisayarların pilleri, Apple yetkili teknik servislerince ücretsiz olarak değiştirilecek." açıklamasında bulunan firma, MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarınızın belirtilen problemden etkilenip etkilenmediğini kolayca anlayabilmeniz için bir de sorgulama sayfası oluşturdu. 
     
     
     
    Eğer sizin de bu tarz bir MacBook Pro dizüstü bilgisayarınız varsa Apple tarafından hazırlanan sorgulama sayfasına girerek cihazınızın batarya değişim programı kapsamına girip girmediğini teyit edebilirsiniz. Bunun için bu bağlantıya tıklayarak karşınıza çıkan sorgulama sayfasına aygıtınızın seri numarasını girmeniz yeterli olacak. Bilgisayarınızın seri numarasını bilmiyorsanız Apple menüsü > Bu Mac Hakkında adımlarını takip edebilirsiniz.
     







  • Bide ücretli olsaydı... Başka marka olsa geri çağırma diye başlık atılır.

  • Apple merkez patlıyor herkes

  • Aynı durumda Apple değilde Samsung olsaydı başlık ve içerik bu kadar masum olmazdı.

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Geri çağırma gene iyi. ABC'de batarya krizi olurdu kesin
  • "Apple, MacBook Pro için ücretsiz batarya değişim programı başlattı"

    "Samsung, hatalı notebook bataryaları için binlerce cihazı geri çağıracak!"

  • bu kadar eleştirmeyin haber başlığını ya da yazarı. başka siteler haber okumak için sizi bekliyor. madem bu kadar rahatsızsınız, ya ingilizce öğrenin ya da başka sitelere geçin. sonuç olarak siz bu haberden apple ın batarya değiştirdiğini öğrendiniz mi ? evet. o zaman gereksiz yere tartışmanın bir anlamı yok.

  • Apple yapar teşekkürler
  • 2017 başında aldığım macbook'um da pil değişim kapsamındaymış, bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama 1.5 yıllık bataryamı bedava yenilemiş olacağım bu vesileyle.
  • Samsung'un notebook bataryaları ile başı dertte!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Macbook da pil şişmesi sorunu, maalesef diğer modellerde de oldukça yaygın. 2015 sonunda aldığım 15" retina pro da da mevcut. Fakat nedense diğer modeller için değiştirme yapılmıyor. 2000$ lık bilgisayarın 2,5 yıl sonra kullanılmaz hale gelmesi büyük hayal kırıklığı..

  • Seri numarami websiteye yazdigimda programa dahil oldugum ortaya cikti. Goturdugumde bir suru bahane ile orasi burasi da su sekilde onlari da tamir etmek zorundayiz diye sekilden sekile girdiler. Sadece bozuk pilimi lutfen degistirin desem de 2 teknik servis, 2 adet kidemli mudur hatta ve hatta Apple CEO`su Tim Cook`a email ile durumu anlatmamin ardindan Irlanda`dan arayan arkadas dahi 3500 TL lik tamir ucretini odememi soylediler.
    Bilgisayari 6300 liraya gecen sene almistim. Su anda Macbook Air ucreti 3500 TL.

    Apple`in tamamen sahtekar ve isguzar bir firma oldugunu anladim. 8 yildir herturlu urununu kullanmama ragmen hic teknik servise gitmemistim, kendi hatalarimi kendim cozumlemistim, cunku hatali hep bendim. Burada bozuk pillerini kakaladiklari icin 3 haftadir bunun pesinde kosmaktayim. Bir daha asla ve asla Apple urunu evime sokmayacagim.

    Oncelikle Apple`in boyle bir durumdan MUTLAKA ve MUTLAKA bu seri numaralarina sahip kullanicilarini haberdar etmesi gerekmektedir. Islerine geldiginde databaselerinden her turlu bilgimize ulasip sacma sapan reklamlarini gondermektedirler. Ama nedense bu konuda herhangi bir iletisime gecmemislerdir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.