Şimdi Ara

Microsoft, Windows Phone satışlarına son verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un büyük umutlar bağladığı Windows Phone işletim sistemli telefonlar tam anlamıyla hayal kırıklığına neden olmuştu. Android ve iOS'un yanında esamesi okunmayan Windows Phone modelleri, şirketin çevrimiçi mağazası Microsoft Store'da tükendi. Stokları eriten Microsoft'un artık Windows Phone işletim sistemli modelleri satışa sunmaması bekleniyor.

     


    Windows Phone hayal kırıklığı yaratmıştı


    Şirketin ciddi indirimler yapmasına karşın, Windows Phone stoklarını oldukça zorlanarak erittiği ortada. Çünkü birçok insan bu indirimlere rağmen Windows telefonlara yanaşmıyordu. Microsoft'un fiziksel mağazalarında ise az miktarda Windows Phone kaldığı belirtiliyor.
     


    Microsoft'un çevrimiçi ve diğer mağazalarında hala farklı modellerde akıllı telefon satın alabilirsiniz fakat bu cihazların Android işletim sistemine sahip olacağını belirtelim. Eğer hala Windows Phone almaya kararlı iseniz teknoloji mağazalarını turlamanız gerekiyor.
     








  • b,lerek konuşuyorum lumia 520 kullandım yaklaşık 3 yıl. wp b.k gibi sistemdi afedersin. ne mağazasında gameloft harici düzgün oyun var ne normal en teme uygulamalar güncelleem alır (whatsap twitter) instagramın bile orjinal apppı yoktu çakma app kullanıyoduk. kör ölür badem gözlü olur. iyi ki de bitti şu saçma sistem.
    Verilen paranın kat ve kat karşılığını veren iş bitirici telefonlardı.



    Çoluk çocuk turnusoludur aynı zamanda, nerde illa oyun oyun diye tutturan bebeler var gelip sallar.



    2014 senesinde koyu renkli tema ve clearblack amoled uyumu sağlamış telefonlardı, o zamanlarda androidçiler kumda oynuyordu.
  • WP 8 çıktığı zaman burada her haberin altında terör estiren fanboyların yazdığını aynen yazıyorum

    quote:

    5 yıla WP Android'i geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde sıfırını bulmak imkansız gibi birşey. Sadece whatsappa girsin 2-3 müzik dinlerim diyen kişiler için artık ikinci elde ilk seçenek bence. Malum sitede 99tl l520 bulabiliyorsunuz daha ne olsun.
    (evet herşeye olumlu yönden bakabilirim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 20 Nisan 2018; 15:20:38 >
  • AA satıyomuyduki :)

  • 5 yıla WP bitti :)

  • guzelim sistemi inatlarinizla yiktiniz ya ne doyelim bu microsoft amma kazma firma. ne var yane her seye inag ediyorsunuz sony bile kendi walkman calarini koymak istedi kiydurmadi ta ozaman dedim bu kafayla giderseler cakilirlar diye:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç olan nokia hala yaşiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılanlara bakıyorum ve sadece gülümsüyorum. Beğenirsin veya beğenmezsin piyasa da 3. Bir sistemin olması neden insanları bu kadar rahatsız ediyor ben de bunu anlamıyorum alternatif rekabeti arttırmaz mı ben mi yanlış biliyorum ?

  • Nokia'nın kendine hayrı yoktu zaten çıkış rotaları sıkıntılı.
  • Bu durumda tarihi eser niyetine bi tane windows telefon alıp kenara koymak lazım. 20 sene sonra beyindeki çiplerle haberleşme yaparken arada çıkarıp "vay beee ne günlerdi" deriz

  • SystemApps denen bir Microsoft aşığı vardı. WP şöyle olacak böyle olacak, her telefon Nexus gibi olacak diye burada boş boş atıp tuttu.



    Elop zamanında ilk hedefimiz Android'i vurmak diyordu. Bir keresinde de katıldığı bir programda kendisine uzatılan iPhone'u fırlatmıştı. Kaderin cilvesi işte şimdi o fırlattığı iPhone'u kullanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız. alternatif herzaman iyidir. daha dün çıkan haberlerde Zte android kullanamayacak dediler. Adamlar için tek alternatif Tizenos kaldı. oda olmasa kepenk kapat git yada java telefonlar çıkar tekrardan
  • Şahsi fikrim lumia 950/XL hâlâ kamera da güncel cihazlara kafa tutar diyorum, 1020 var ki efsane üstüne cihaz tanımam kamera da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık oldu, RAM kullanımında inanılmaz iyiydi. Direct X desteği, dahili Xbox modülü ile vaktiyle beni gazlamıştı. WP7 ilk çıktığında bu kadar acımasız olmayıp wp6,5 ve öncesinin yazılım kütüphanesini de destekleseydi bu kadar sorun yaşamazdı.

  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda Merak ettiğim Nokta, bu durum Nubia alt markasını etkileyecek mi? Eğer etkilemiyorsa Nubia olarak yola devam edebilir her türlü.
  • b,lerek konuşuyorum lumia 520 kullandım yaklaşık 3 yıl. wp b.k gibi sistemdi afedersin. ne mağazasında gameloft harici düzgün oyun var ne normal en teme uygulamalar güncelleem alır (whatsap twitter) instagramın bile orjinal apppı yoktu çakma app kullanıyoduk. kör ölür badem gözlü olur. iyi ki de bitti şu saçma sistem.
  • Güzel bir heyecandı 520 ve 820 kullandım. Keşke devam etseydi piyasada bir fazla Os herkesin işine gelirdi. Hele 520'nin Snapdragon s4 işlemci ve 512 mb ram ile neler yaptığını hatırlayınca nasıl yağ gibi kaydığını hatırlayınca hala gülümsüyorum. Yine de her şey stabilite değildi.

    Android ve iOS iyice birbirine benziyor artık. Farklı bir şey hoş gibiydi.

    Ama şu da görülmüş oldu yeni bir sistem çıkarmak çok zor. Her şey halledilse dahi uygulama olayı sadece üretici firmaya bağlı olmadığı için çözülmesi baya problem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 20 Nisan 2018; 20:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    ZTE Nubia'da %49,9 hisselerini tutuyor. Göreceğiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    ZTE Nubia'da %49,9 hisselerini tutuyor. Göreceğiz
    Peki Sağolun hocam. O zaman Nubia dan devam edilebilir gibi ilk bakış olarak, malum Zte Nubia olarak lanse ediliyor diye biliyorum Nubia markasını da çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demiştim hatırlayan var mı?





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.