Şimdi Ara

God of War'un yapımcısı, övgüler sonrasında göz yaşlarını tutamadı (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Dünyanın her tarafından milyonlarca oyun severin büyük bir merakla beklediği God of War, nihayet bugün itibarıyla tüm PS4 kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Basın ambargosunun kaldırılmasıyla beraber geçtiğimiz haftadan bu yana inanılmaz olumlu yorumlar alan yeni God of War oyununun yapımcısı Cory Barlog ise bu övgüler karşısında göz yaşlarını tutamadı.






    Oyun basınındaki incelemelere ilk kez göz attığı anları YouTube sayfası üzerinden yayınlayan Barlog, videonun başında çok gergin olduğunu ve verilen puanlara bakmaktan çekindiğini ifade ediyor. Tam 5 yıldır tüm ekibiyle birlikte kendilerini tamamıyla bu projeye adadıklarını söyleyen Cory Barlog, bu nedenle inceleme puanlarına ilk kez göz atacağı bu anın çok şey ifade ettiğini belirtiyor.



    Barlog, videonun başlamasından yaklaşık 1 dakika sonra ise Metacritic'te yer alan 94 inceleme puanını görüyor ve 5 yıllık emeğin inanılmaz olumlu yorumlarla karşılandığını fark etmesiyle birlikte göz yaşlarını da hakim olamıyor. Toplam 94 incelemenin ardından şu sıralar 95 Metacritic puanına sahip olan yeni God of War, eleştirmenler karşısında tarihin en başarılı oyunlarından birisi oldu.

      







  • Fazlasiyla hakediyor. Baskasi olsa su gozyaslari full reklam icin oyuna ilgi olsun diye yapildi derdim. Ama GoW o kadar ozene bezene yapilmis bir oyun olmus ki verilen emegi oynarken anliyorsunuz zaten. Her tarafi el emegi goz nuru yapilmis oyunun. O yuzden Cory Barlog'u cok samimi buluyorum bu videoda. Onlar icin cok degerli, bebekleri gibi bir sey olmali bu oyun. Inanilmaz derecede kalite dolu oyun. Buyuk tebrikler.

    Parasini verdigin bir sey icin ekstra tesekkur etmeyi sacma bulurum. Isin para kismi tabii ki onlar emek veriyor biz de karsiligini veriyoruz bu ayri bir konu. Para meselesini konu disi tutmak gerek bu oyunda cunku her oyun bu paraya satiliyor ama hangisi GoW kadar kaliteli yapiliyor? Ayni paraya, diger oyunlardan cok daha fazlasini vermisler bize bu oyunda. O yuzden paradan ayri olarak bir tesekkuru hakediyorlar. Tabii ki para kazanmak amacli yapilan bir oyun bu da, ekmekleri sonucta bu is. Ama GoW'un para kazanmaktan cok daha ote hedeflerle yapilmis bir oyun oldugunu daha ilk saatlerde anliyorsunuz. Tarihe gecmek uzere yapilmis bu oyun. Sirf para degil.

    Biz bir efsane yaratalim, para zaten kendiliginden gelecektir dusuncesiyle yapilmis bu oyun. Iste o gozyaslarinda bunun meyvesini goruyorsunuz.
  • Oyunları eleştirirken daha insaflı olunuz, görüyorsunuz harcanan 5 yıl, onca emek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafman09 -- 20 Nisan 2018; 14:22:13 >
  • Sonuna kadar hak ediyor puanını bence 98 ile 100 tam puanıda alabilecek bi yapım efsanevi hissiyati, grafik kalitesi olsun seslendirme olsun muazzam kalitede ,Sırf bu oyun için konsol alınır hemde pro ayakta alkışlıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 21 Nisan 2018; 2:41:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS4 konsolum yok EastergamersTv kanalindan videoları izliyorum. Harika harika harika.... Oradan bakarak puanim 100 uzerinden 110 cok net söylüyorum. Harika oyun.

  • Oyun mukemmel ötesi.

  • Bi girip bakayım dedim metacritic'e ve 90+ inceleme ile puan 95 bile olmuş. Güzel bir başarı kesinlikle ve the last of us ile uncharted ı falan görünce dedim ki siparişi versem mi? Zira ps1 sonrasında pc'ye geçip senelerdir hiç konsola dönmedim. PS3 döneminde bazı yapımlar açısından değerlendirsem mi dedim ama yok uğrayasım gelmedi. Şimdi ise şu video ile yine iştahım açıldı o noktada. Xbox tarafındaki kampanya gibi Sony bir kampanya yapsa ve karne döneminde aslında ciddi indirimler sunsa ps4 pro için sanırım bu sefer satın almayı düşünürüm ama ana oyun platformum olarak değil. Sırf bu oyunlar için. Konsol sattıran özel oyunların önemini hissettiriyor. Ne olurdu şu oyunu PC ye çıkarsaydınız. UC4 ü ve TLOU ve Horizon ı ve bir çok yapımı :/ PC'de oynadığım oyunlardan memnunum ama hikaye odaklı olup da övgü toplayan yapımlar açısından ps4 cephesi gerçekten sağlam. Aslında çevremde birinden alıp da hepsini bitirmek gibi bir fantezi de olabilir tabii ama yok, hakkını vermek lazım aynı zamanda. Bir de trophyler de önemli tabii :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Oyunları eleştirirken daha insaflı olunuz, görüyorsunuz harcanan 5 yıl, onca emek..
    Hemen torrentten indireyim o zaman normalde oynadığım bir oyun değil adamın göz yaşı hatrına hadi bir inceleyim









































    tamam kızmayın.
  • Adamsın...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GOW oynansın diye PS yapılmıştır.
    PS, GOW oynansın diye yapılmıştır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Ne oyunlar kaçırmışsın, konsol almamaktaki ısrar ne o kadar da pahalı bir cihaz değil sonuçta. Ekran kartları 3000 lira olmuş, konsolu ikinci elde 600-700’e bulunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm övgüleri hak eden efsanevi bir başyapıt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cory Barlog çok samimi, çok sıcak kanlı. Oyun harika olmuş dün gece 3 saat oynadım, şuan açıp oynamaya kıyamıyorum biticek korkusu var..

    İşini severek yapan insanlara bayılıyorum. Sonuna kadar hakediyor bu övgüleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Oyunları eleştirirken daha insaflı olunuz, görüyorsunuz harcanan 5 yıl, onca emek..
    Tabiki gerekiyorsa ,ustune basa basa elestirilecek, para verip aliyorsun, ne yani emek vermis ozaman gozumuzu kapatalim mi.?Herkes emeginin karsiligini aliyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke türkiyede herkeste ps4 olsada herkes oynasa şu god of warı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyun için sal efektinde düzeltilme yapılması gerekiyor azcık kalıpsal.
    ama gördüğüm en iyi grafikli oyunlardan biri sadece grafik değil konu oynayış
    oyun süresi hepsi mükemmel.

    oyun yapımcısına gelince adamın dibi

  • Gözyaşlarını dolarla silseydi keşke... :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Ne oyunlar kaçırmışsın, konsol almamaktaki ısrar ne o kadar da pahalı bir cihaz değil sonuçta. Ekran kartları 3000 lira olmuş, konsolu ikinci elde 600-700’e bulunuyor.
    2016 temmuz sonunda hd7870'den 1060'a 1300 lira ödeyip de geçtim. O zamanlar ps4 de zaten o fiyatlardaydı aslında. Yani şuanki şişirme fiyatlardan öte daha sağlam bir durum da var. Ama tercihim pc'den yana oldu her daim zira özgürlüğü seviyorum Aslında kendi özelimde konuşursam bilg. müh. olmam (hoş şirketin verdiği laptop -dell xps 15- eve götür getir yapsam kurtarır ki eve iş götüren biri de değilim zaten ama kendi işlerime kullanma hakkım var) ve 3d modelleme, video işleme olaylarımın da olması, zamanında modlama falan olaylarının da ilgimi çekmesi (mod yapımı değil, tüketme) vb. durumlarla konsola yaklaşamadım. Öyle ya da böyle fena olmayan bir bilgisayar kullanma durumunda olunca da ekran kartını da orta - orta üst kısmında tutmaya yöneldim. Ondan dolayı da büyük bir para kaybı oluşturmadı konsola karşılık ama oyunlar... Ah o oyunlar :) Remastered lar benim gibiler için işe yarar durumda.




  • Helal olsun la sana, 5 saat oynadım daha ama her kuruşa değer bir deneyim yaşadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevdiğim ve hep kalbimin bir kenarında isimleri yazılı olan çok oyun var , ama God Of War bu zamana kadar oynadığım en iyi oyun oldu , en güzeli en iyi hissettireni , belkide karakterle olan geçmişimizde bunda çok büyük bir rol oynadı ama sonuç olarak heryerde her zaman gelmiş geçmiş en iyi oyun olduğunu söylemek haykırmak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 20 Nisan 2018; 19:38:16 >
  • Oyunun fiyatını gören biz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.