Şimdi Ara

Moto G6 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Motorola’nın akıllı telefon pazarında orta seviyeye hitap eden G serisi altıncı nesle terfi etti. Moto G6 serisi 18:9 görüntü oranına yer veren Max Vision ekran tasarımına ve metal kasaya geçiş yapıyor.


     


    Moto G6 Plus özellikleri ve fiyatı


     


    Serinin tepesinde yer alan Moto G6 Plus modeli 5.93 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Gorilla Glass 3 ile korunan ekranın hemen altına parmak izi tarayıcı konumlandırılmış.


     


    8 çekirdekli Snapdragon 630 yonga setinden gücünü alan modelde 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri yer alıyor. Arka kısımda 12MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera, ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde kamera LED flaş ile destekleniyor. Arka kamera 4K video kaydı yapabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber iOS uygulaması AppStore’da yayında!

    3200mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan telefon hızlı şarj ile desteklenmiş. Parmak izi okuyucu yine ekranın alt kısmında yer alıyor. Modelin başlangıç fiyatı 300 Avro olarak açıklandı.


     


    Moto G6 özellikleri ve fiyatı


     


    Moto G6 modeli 5.7 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlüğünde bir ekran barındırıyor. 8 çekirdekli Snapdragon 450 yonga setinden gücünü alan telefon 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB depolama kapasitesi seçenekleri ile geliyor.


     


    Arka kısımda yine 12MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken ön kamera da 8MP çözünürlüğünde ve LED flaş destekli. 3000mAh kapasiteli batarya hızlı şarj olabiliyor. Telefon 250$ başlangıç fiyatına sahip.


     


    Moto G6 Play özellikleri ve fiyatı


     


    Moto G6 Play modelinde 5.7 inçlik 1440x720 piksel çözünürlükte bir ekran görüyoruz. 8 çekirdekli Snapdragon 430 yonga setinden gücünü alan modelde 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB depolama kapasiteleri yer alıyor.


     


    Arka kısımda bu kez 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Ön kısımda da LED flaş destekli 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Ayrıca parmak izi okuyucu da arkaya alınmış. 4000mAh kapasiteli bir batarya ile gelen model 200$ seviyesinden başlıyor.


     







  • Sanki mümkün olduğu kadar çirkin olsunlar diye uğraşmışlar.

  • Arka kamera diziliminin artık değişmesini isterdim. Ayrıca öndeki parmak izi okuyucu eğer telefonda yazılımsal navigasyon tuşları varsa çok çirkin duruyor. Arka koymanın dezavantajları var ama en azından daha güzel olurdu.

  • Motorola, lenovo'ya geçtiğinden beri bozdu. Eski albenisi yok maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci seçimleri yerinde ancak fiyatlar yüksek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de tutmamakta, tutmazda. Sebebi yüksek fiyatlandırma. Geçen Teknosa'da Moto fiyatlarına baktım. Dalga geçer gibiler. Dedim hepsi mi böyle yoo diğer markalar aşağı yukarı gayet kendi fiyatlarında demek saçmalayan Motorola.

    Ya da Türkiye'yi enayi sanıyorlar utanmasalar mercedes fiyatına şahin satacaklar. Kimse TR sorumlu yöneticisi, ilgili kişiyi burdan istifaya çağırıyoruz. :)

  • Nerede eski Motorola moto g kalitesi, bildiğin tablet yapmışlar, fiyatlar çok yüksek olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General. kullanıcısına yanıt
    Zamanında çıkan moto x (2014) çok iyi bir fiyat performans cihazıydı. Çok az bir süre kullanma imkanım oldu çok beğenmiştim.
  • G6 plus, xioami note 5 pro seviyesinde olmuş ama vergisiz düz fiyatı bile 1450 lira yapıyor. Trye 1999 liradan anca gelir.

  • 1. Nesil Moto G kullandım. O zaman için fiyat/performans telefonuydu.
    Tasarımı o fiyat için kabul edilebilirdi.

  • Nerede o 2013 moto g ve moto x.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.