Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ferhatdzgn

20 Ekim 2007; 20:34:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin.yani bu sorun kim çözerse helal olsun dicem.ben verilen dosyaları hafıza kartıma yükledim programı açtım fakat hiçbirşey olmadı sarı ekran duruyor.harita falan gelmedi ne yapmama gerekiyor.Program sayesinde atmak istiyorum haritaları ondada aynen şu hatayı veriyor
Connection to the storage medium has been interrupted.Attach your storage medium and retry. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.lütfen yardım edin.

Intel Core 2 Duo E4300 3000 MHz,Asus P5B,Twinmoss DDR2 2Gb 667 Mhz,ATI Radeon X1650 512Mb,LG Flatron L1910S,Samsung 160 Gb Harddisc.Lg dvd writer
ferhatdzgn

21 Ekim 2007; 15:22:13 

arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu?

Intel Core 2 Duo E4300 3000 MHz,Asus P5B,Twinmoss DDR2 2Gb 667 Mhz,ATI Radeon X1650 512Mb,LG Flatron L1910S,Samsung 160 Gb Harddisc.Lg dvd writer
falconbir

22 Ekim 2007; 0:36:11 

Sorununu tam manası ile yazmamışsın yaptıgın adımları biraz daha detaylı yazarsan eminim çözüm üretmek daha kolay olurduu..

Haritaları yüklemeden önce telefona kurdugun progrmı bir kere çalıştırdıktan sonra mmc karta dosyaları yüklemeyi dene (yüklediğin dosyanın içinde haritaların oldugundan eminsen tabi)... Programı açınca * ve # tuşları ile tetaylara ine bilirsin...

Pirincinde siyah taştan korkma, beyaz taştan kork. (Arif Nihad Asya)
laconf

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 13:16:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

arkadaşlar lütfen yardım edin.yani bu sorun kim çözerse helal olsun dicem.ben verilen dosyaları hafıza kartıma yükledim programı açtım fakat hiçbirşey olmadı sarı ekran duruyor.harita falan gelmedi ne yapmama gerekiyor.Program sayesinde atmak istiyorum haritaları ondada aynen şu hatayı veriyor
Connection to the storage medium has been interrupted.Attach your storage medium and retry. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.lütfen yardım edin.

bu hatanın nedeni ATI Catalyst'in kurulu olması olabilir. PC'inde ATI Catalyst Control yüklü ise kaldır öyle dene haritaları atmayı.

Laptop: Asus A8JE: C2D 1.83 GHz, 1GB DDR2 Ram, ATI x1450 ekran kartı, 100 GB 5400rpm HDD, 14" glare ekran, DVD-RW, 6cell pil
Telefon: Nokia N95
mct2002

22 Ekim 2007; 21:40:14 

Ne alaka bende de o hatayı veriyor.bende atı kurulu

Silluine

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 22:09:09 

laconf,
yardimin icin tesekkurler..Bende de ayni sorun vardi, ATI Catalyst Control Centre' i kaldirdiktan sonra duzeldi

quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

bu hatanın nedeni ATI Catalyst'in kurulu olması olabilir. PC'inde ATI Catalyst Control yüklü ise kaldır öyle dene haritaları atmayı.

Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Ekim 2007; 15:01:35 

Gerçekten çok güzel bişey N73 de denedim harika oldu mahallemdeki dönerci bile var Adresiyle

''Harry Kewell-Cassio Lincoln -Milan Baros''
The DeviL Trio
ferhatdzgn

25 Ekim 2007; 0:41:59 

arkadaslar sorunumu cozemedim zaten cozulmuyormus.son versiyondan kaynaklanan bi sorun var.haritaları atsamda acılmıyor programda malesef.nedense böyle bişey yapmışlar.gps yada gprs desteği istiyor her şekilde.

TT75

26 Ekim 2007; 16:07:51 

CC_MAN navturk haritalarını inceleyebildin mi? Ben bir GPS cihazı buldum. Cok deneme fırsatım olmadı henuz, başta bir sorun yoktu ama şu anda program (ya da harita sanırım) key istiyor rota ile dolaşmak istediğimde. Sen de yaşadın mı bu sorunu?

damonbounce

27 Ekim 2007; 16:54:38 

smart 2 go programı ile navtürkün haritaları çalışıyor gayet de güzel ama royaltek bluetooth gps alıcı alsak ikisini bir kullanabilirmiyiz acaba.yani en azından ben yolda giderken hareketli olarak nerden gitttiğimi gösterse yeter.deneyeniniz var mı?

DH RENAULT SYMBOL KULÜBÜ

(1898) ''Societe des Automobiles Renault''
TT75

28 Ekim 2007; 0:25:36 

1. Bugun ben nokia maps+navturk haritasını BT GPS cihazi ile denedim. Gittigim yeri gosteriyor. Ama benim istegim rota. Malesef bunun için key istiyor. Yok mu bunun bir çözümü?

2. N73'e tomtom ve route66 da kurdum. Ancak route66 için Türkiye haritası yok sanırım. Tomtom için de doğu avrupa haritası varmış ancak 1.6 GB civarında yer tutuyormuş, ben de ise 1 GB lık kart var. Yok mu bunun küçük boyutlusu acaba?

ozzturkgem

4 Kasım 2007; 14:15:50 

N95 im in haritalari son versiyon, maps programi da. Eger N95 iniz varsa bir Gayrettepe ve Sisli kismina detayli olarak bakin ne goreceksiniz, harita yanlis. Ben Istanbul Avrupa yakasini bilenler icin ben Akaretler yokusunu cikip Mackaya vardigimda N95 in GPS i Maps de beni yanlis haritasinda Gayrettepede gosteriyordu sadece yuhhhhhhh :

N95 teki haritaya ornek:

Ufaltılmış ön izleme resmi

Google Maps sitesindeki daha dogru harita (Bu haritada tam dogru degil. En dogru Istanbul haritasi IBB sitesinde ama nedense erisemedim):

Ufaltılmış ön izleme resmi

NOT: Merak edenlere, haritayi silip defalarca tekrar kurdum. Maps programim son versiyon. Evet haritalarim guncel. Yani Nokia nin Istanbul haritasi yanlis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 4 Kasım 2007; 14:18:16 >

Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Kasım 2007; 22:16:38 

N70 cihazıma harita yüklemek istiyorum, telefona atacağımız dosyayı istiyorum arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, yukardaki linkler ölü.

cc_man

8 Kasım 2007; 22:29:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

N70 cihazıma harita yüklemek istiyorum, telefona atacağımız dosyayı istiyorum arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, yukardaki linkler ölü.

You have requested http://rapid/share.com/files/45246818/smart2go___MapLoaderSetup.rar (27230 KB).

haritalari istedin sanirim
imzam altindaki linktede var baska bir link raapid i kontrol ettim hala calişiyor..sis dosyasi 3rd dir yanliz onu siteden indirmen gerek

(¯`·.(¯`·. ©©mâñ .·´¯).·´¯)Paylasım Alanım TIKLA Symbian 9.1 Programlar & Oyun
foruma ara verdi.saygılar .
Noxco

8 Kasım 2007; 22:32:17