peki internetten nasıl yükleyecem.pc bağlantısıyla mı,telefon la mı.bir de benim card pkuyum yok.telefona usb den attım.firefoxla değişiklik yaptım.n70 le çalıştıran var mı_
kart okuyucuya gerek yok telefonunun bu özelligi var zaten yapman gereken . telefonunda birkez bu programi caliştirmalisin.haritalar ayrintili olmayacaktir,programi kapatip cik.daha sonra data kablosunu tak telefona ve toplu depolama modunu sec ve map loader i caliştir.odara hafiza kartini gorecektir program ve turkiye yi sec ve yukelem islemini baslat,bu kadar saygilar
Emegi gecen herkeze verdigi bilgilerden dolayi cok tesekkur ediyorum.. N95 alali 1 ay oldu ve sirf navigasyon ozelligi icin aldim.. Entegre gps olmasi bayagi ilgimi cekmisti.. Daha sonra ogrendimki bu gps sadece nokianin lisansli programinda calisiyormus.. Dider yukledigimiz programlarda gps tanimiyormuss.. Bu verdiginiz bilgiler dahilinde bu smart2go programini ve map loadre programini indirdim.. BUnlar vasitasiyla haritalarida indirdim.. Benim sorum 1 - Bu haritalar otomatik telefonami kaydoluyor yoksa pcden ekstra bisiler yapmam lazimmi 2 - Bu gps bu sefer bu haritalari tanicakmi Simdiden ilgilenenlere cok tesekkur ederim
eger birileri birşey diyorsa inceleyın sonra suclayın
espinho arkadasim bu hangi program ..smart2go degil kanimca teleatlas yaziyor sag altta ?benim kullandigim programla alakasi yok senin haritalarin teleatlastan alinma su n70 ile satilan teleatlas haritlar ile parali satilan smart2go haritalari bu sanirim..asagidaki resimde farki gorebilirsin..ben kendi sitesinden indirdim ve buraya upload ettim.sizin nerden aldiginiz bilemem..ayrica kimse kimseyi sucladigi yok .hadi sen resim koy dedim buraya benim yazimdan 1 ay a yakin bir sure sonra resim koyuyorsun.."attın sen kanimca" gibi bir laf ettim..o yaziyi ilk yazan arakadasada ..laf kalabaligi yapacagina senin gibi resim koyar daha o zaman bu konu cozulurdu..ayrica resimlerdeki farkliligi programi kullanan biri olarak daha o zaman uyanman lazimdi buraya 1 ton resim koydum..benim haritalarimda bak bakalim sag altta teleatlas yazisi varmi saygilar
Gördüğünüz gibi almışbaşını gidiyor arkadaş. Madem ki o kadar çok istiyorsun al sana ekran görüntüsü.Sanırım susman için yeterli
Bir de ben nette 20 saatimi harcamıyorum ki senin her dediğine cevap atayım anında.
once ne yazdigimi okusan gereksiz laf kalabaligi yapmaya devam etmezdin.alinti yaptigin resime bak altinda yazdiklarimi oku oncelikle..ama okumak sana uzak bir sey belliki orada kullandigimiz haritalar farkli diyorum sen hala gereksiz iletilere devam ediyorsun.hala kullandiginiz telefon ve harita programi nedir onu bile yazmadiniz..ben smart2go dan indirdim ve bendeki teleatlas haritalari degil n80 de kullaniyorum.kapiş anladi sen kanimca....
2 sorum olcak bir tanesi cc_man e yuklediğin dosyayı kurdum harita gayet güzel çalısıyor teşekkürler ama ses olayını becernmedim seceneklerde turkce yok ingilizce secsemde ses yok neden acaba
diger sorum ise rota belirleyip simulayon başlattıgımda sağ solu oku oynatırsam işareti takip etmeyi bırakıyor onu tekrar nasıl kilitleyebilirim yoksa kopo gidiyo benip joyistikle takip etmem gerekiyor umarım anlatabilmişimdir
2 dedim ama birşey daha ekliyim imlec her actıgımda berlinde baslıyor bunu istanbul olrak nasıl değiştircem teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 18 Ağustos 2007; 23:00:14 >
2 sorum olcak bir tanesi cc_man e yuklediğin dosyayı kurdum harita gayet güzel çalısıyor teşekkürler ama ses olayını becernmedim seceneklerde turkce yok ingilizce secsemde ses yok neden acaba
diger sorum ise rota belirleyip simulayon başlattıgımda sağ solu oku oynatırsam işareti takip etmeyi bırakıyor onu tekrar nasıl kilitleyebilirim yoksa kopo gidiyo benip joyistikle takip etmem gerekiyor umarım anlatabilmişimdir
2 dedim ama birşey daha ekliyim imlec her actıgımda berlinde baslıyor bunu istanbul olrak nasıl değiştircem teşekkürler
1-ses ile ilgili sorun bende de var hafiza karti bozuldu yenisini aldim yedeklerden geri yukledim simdi bendede ayarlar/genel/sesli rehber de turkceyi sectigimde bendede ses yok ama zaten telefona format atacagim o zaman sorunu cozebilirim yazarim bunu......... 2-joistige dokunma baska cözümü yok 3-egerki bir bluetooth GPS aleti alirsan o zaman bulundugun yer olarak makina kendisi degistiriyor standart berlin olarak cikar. saygilar
1-ses ile ilgili sorun bende de var hafiza karti bozuldu yenisini aldim yedeklerden geri yukledim simdi bendede ayarlar/genel/sesli rehber de turkceyi sectigimde bendede ses yok ama zaten telefona format atacagim o zaman sorunu cozebilirim yazarim bunu......... 2-joistige dokunma baska cözümü yok 3-egerki bir bluetooth GPS aleti alirsan o zaman bulundugun yer olarak makina kendisi degistiriyor standart berlin olarak cikar. saygilar
1.sorunun cevabini vereyim format attim az once yukledim tekrar..bir similasyon baslatmadan once sebeke kullanimina bir kez izin ver o sekilde baslasin simulasyon daha sonra kapatirsin sebekeyi.. sesli rehberde dil secebilmek icin sebeke ile baglandiktan sonra dil secimini onayliyor tanimli hale geliyor..sesli rehber calişiyor artik saygilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 19 Ağustos 2007; 19:03:02 >