cogunlukla ekleniyor ama maploaderden harita yuklenirken sorun yasaniyor bu konuda cok basitce ayrintili bir inceleme lazim hatta resimli olursa cok iyi olur
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
cogunlukla ekleniyor ama maploaderden harita yuklenirken sorun yasaniyor bu konuda cok basitce ayrintili bir inceleme lazim hatta resimli olursa cok iyi olur
peki işletim sisteminin (syambian,java,linux)farklı olması sorun yaratırmı tüm sistemlere yüklenebiliyormu??
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
emin degilim ama sen genede yukardaki isi bilen arkadaslara pm at
Dostum dediklerini yaptım ama olmadı önce rardan çıkan smartgoyu yükledim çalıştırdım sonra kart okuyucudan private klasörünü açtım ve 20001f63kalasörünü açıp rardan çıkan 20001f63klasörünü direk oruya kopyaladım(klasör halinde oldu gibi attım) ama açtımda yakınlaşınca göstermiyo sade wlandan önceden girilip yüklenmiş yerler görünüyo sade telefonum e60 ilgilenirsen sevinirim.herkese iyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: cc_man
ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil Dosya Download Linki: smart2go.rar http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor
Tamam dostum çok teşekkürler çalıştı hata 2000f63 klasörünü private klasörünün içindeki 2000f63ün içine atmamdı privatedeki 2000f63 silip senin verdiğini atınca çalıştı çok teşekkürler tekrardan.herkese iyi geceler.
quote:
Orjinalden alıntı: cc_man
benim verdigim linkteki dosya s60 v3rd icindir
arkadasim hafiza kartinin goruntusu bu sekilde olacak G:\private\20001f63
Ufaltılmış ön izleme resmi
eger sorun varsa maploader ile kendin yukle internet uzerinden n80 de calişiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxveyselxxxx -- 6 Temmuz 2007; 22:55:48 >