Şimdi Ara

Microsoft Xbox One X için kaçırılmayacak fırsat: 700 TL indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
11.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    E3 2017 fuarında tanıtılıp 7 Kasım itibariyle 2699 TL'den ülkemizde satışa çıkan Xbox One X, resmi satış fiyatından tamı tamına 700 TL indirimle Vatan Bilgisayar'da satışa sunulmuş durumda. 1999 TL'lik fiyatıyla yurt dışı fiyatının da bir hayli altında olan cihazı, 6 aya varan taksit imkanlarıyla kredi kartı seçeneğiyle alabilmek de mümkün. 
     
    Xbox One X'i 1999 TL'den satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.  
     
     







  • God of war güzel oyun eyvallah fakat oynanıp bitiyor sonuçta. Diri diri gömme ne alaka çözemedim adamlar pro diye 4k oynatamayan konsol cıkarttı hemen ardından ps5'i mi kakalayacaklar .Ps5'in 2020 den önce cıkacağını düşünmüyorum.Ayrıca 1 Ay sonra e3 var kimin ne tanıtacağı belli değil . Kinect de bir aparat sonuç olarak konsol ile kıyaslamak çok saçma olur
    ps4 sahibiyim. fanboy değilim. bi önceki nesilde xbox360 sahibiydim. şu an sanırım en güçlü konsol bu. fiyatı çok iyimiş. ps4'deki exclusive oyunlar tamam güzel ama hepsi de herkese hitap edecek diye bişey yok. mesela uncharted ve last of us ben bir türlü sevemedim. tr'de xbox one için 2. el oyun piyasası nasıl bilmiyorum. tr'de ps4 oyunlarının 2. el piyasası çok iyi. ps4 dijital hesapları forumdonanımda çok uygun fiyata satıyorlar. eğer xboxone'da da bu kadar yaygınsa 2. el oyun piyasası, bu fiyata xbox one x kesinlikle değerlendirilebilir.
    Oyun Yok dedin saydım Sonra Türkçe oyun Yok dedin Bir karar ver.Türkçe oyun olsa bu seferde arkadaş yok tr de dersin.. Hocam Almayacaksan Xbox indirim sayfasında vakit geçirme. Bence. Dünyada en çok oynanan (süre olarak) oyunlar Xbox ta mevcut bence.. Ben fifa 18 Gears of wars4 Bf4 bf1 gibi Akıcı Kaliteli Multi oyunları Tertemiz lagsız oynamayı Hiç bir şeye değişmem..

    Elimde 10 bin tl lik pc vardı Sattım dağıttım Şimdi Lg oled Tv ve Xbox one X scorpio edt ile Ea asses Game pass 1 er yıllık üyeliklerle 100 e yakın oyunum oldu.. Bence Bundan keyiflisi yok
  • Kimse almayınca.

  • İndirim 300TL beyler gaza gelip almayın.

  • Bu firmaları anlamak mümkün değil. Çıkış fiyatı bu olsaydı eğer bir sürü kişi alabilirdi, donanımı çok iyi. Yüksek fiyattan ürün çıkartıp daha sonra düşürme stratejisinin bu çağda işe yarayacağını düşünmek tam anlamıyla vizyonsuzluktur. God of War'un çıkışından önce pozisyon alarak insanların PS4 satın almasını engelleyebileceklerini düşünüyorlar fakat bu taktikler çok eskide kaldı. Yerelleşmeye ağırlık vereceklerine ne işlerle uğraşıyorlar. Oyunlara Türkçe dil desteği ver, sonra konsol nasıl satılır gör. Şu güzelim konsola yazık ettiler.

    Microsoft neyi doğru yapıyor ki bunu yapsın.
  • Media marktten % 10 indirim çekiyle aldım. 1950 liraya satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Türkiye ne yapmaya çalışıyor? Acaba hiç araştırma yapmıyorlar mı? Ayrıca Microsoft Xbox departmanı olarak komple manyak mı? Yani anlamadılar mı şimdiye kadar neden geride olduklarını?
  • 3 hafta önce 2400'e aldım. Şimdi 2000'e düşmüş. İndirim aldığına mı sevineyim yoksa istikrarsız politikaların verdiği sinire mi söveyim ne yapayım anlamadım. Az istikrarlı ol MS. Adam gibi fiyat belirle de sana destek çıkanları mağdur etme.

  • Şuanda kasa toplamaktan daha mantıklı alınır vallahi.



    Ekran kartı fiyatlrını uçurtanlar sağolsun.

  • Microsoft Vatan Bilgisayar'a özel fiyatlandırma yapmış belli yoksa Vatan'ın internette en düşük fiyatı verdiğine çok alışık değiliz. Konsol almaya niyeti olan varsa kaçırmasın tabi.

  • PS'deki gibi oyunlar olmadığı sürece neden alalım? Forza dışında oyun yok bana göre.

  • Bu bir kampanya mı yoksa şuandan itibaren resmi satış fiyatı 2000 olarak mı belirlendi bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    PS'deki gibi oyunlar olmadığı sürece neden alalım? Forza dışında oyun yok bana göre.
    Çok haklısın ama konsolun gücü malum. PC sini güncellemek isteyen varsa dolarda almış başını gitmiş. Bu konsol çok iyi bir alternatif.

    Dandik 1050 bile 1000 liradan fazla.
  • Bence bundan sonra fiyat hep 2000 tl olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık reklamlara Advenflfkss bile yazmaz oldunuz.

  • bunun yaptigini online oyunlarda 300-400 tl 2. el e düsen xbox one da yapiyor .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    Çok haklısın ama konsolun gücü malum. PC sini güncellemek isteyen varsa dolarda almış başını gitmiş. Bu konsol çok iyi bir alternatif.

    Dandik 1050 bile 1000 liradan fazla.

    Alıntıları Göster
    Evet ama 100 lira fazla koyar PS4 Pro alırım. İthalatçı garantili 1800.

    https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-pro-1-tb-oyun-konsolu-7216-b-sony-eurasia-turkce-menu-pm-HB00000234P5

    Konsolun gücünden çok oyunun gücü önemli. Öyle olmasa millet boşuna PS seçmezdi. PS Exc. oyunlar tanıtılırken (God Of War, Last Of Us vb.) millet boşuna çığlık atmıyor.




  • PS'de EXC var kafasını yaşamayan varsa kaçırmasın fiyat güzel , iki tane oyun tanıtıp kur artışınıda fırsata çeviren ps4 pro'ya 2100 vermeye gerek yok. 1060 kartlar 1650/1700 e satılırken bu cihaz tv'nin altında boşda eskise dahi alınır.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Olayı ps-xbox çekişmesine çekmek istemiyorum. zaten bende pro kullanıcısıyım. sözüm pc kullananlara.
  • heycan yaptim 700 TL yazisini gorunce fiyati 700 sandim yaaa bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speed001

    Bu mesaj silindi.
    2013 Te Her iki konsol Çıktığında Ps4 Ve xbox O Zaman siz ve sizin gibi düşünenler Oyun Değil 1080p 900p yarışına girmiştiniz.İlk çıkışında Gayet güzel çıkan oyun kütüphanesiyle xbox tu.Ama donanım zayıftı.Şimdi donanım değil oyun önemli oldu. Donanım her zaman donanımdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.