Şimdi Ara

Meizu, 22 Nisan'da akıllı hoparlörünü tanıtabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Meizu önceki gün Weibo aracılığıyla çok fazla detay içermeyen bir poster yayınladı. Şirketin ifadesine göre "tarif edilemez yeni bir ürün" geliyor. Paylaşılan görsel yapay zeka (AI) destekli bir cihaza, muhtemelen de akıllı hoparlöre işaret etmesine rağmen çok açıklayıcı değil. Gizemli cihaz, Meizu 15 serisi ile aynı tarihte 22 Nisan'da tanıtılacak.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 9'un kod adı ortaya çıktı
    Posterdeki en büyük ipucu ise "ihtiyacın olduğunda beni uyandır" yazısı. Yani bu da yapay zekalı bir ürünün yolda olduğunu gösteriyor. Ayrıca ışın kılıcını anımsatan iki lazer ışını da var. Star Wars temalı bir yapay zeka ürünü mü gelecek bilemiyoruz ancak fikir güzel görünüyor.

     

    Siz de yakın zamanlarda telefon veya elektronik eşya almayı düşünüyorsanız AleRabat’ta bulabileceğiniz indirim kodlarını kullanarak daha karlı çıkabilirsiniz. Ayrıca Alerabat’ta sadece elektronik eşyalar için değil, giyim ve diğer alışverişleriniz için de çok yararlı indirim kodları bulabilirsiniz  

     

    Her şey önümüzdeki hafta belli olacak



    Akıllı teknoloji pazarında, özellikle de büyük teknoloji şirketlerinin akıllı hoparlöre yönelmesiyle harekete geçme ihtiyacı duyan Meizu, kesinlikle rakiplerinden geri kalmak istemiyor. Meizu'nun sahneye nasıl bir ürün çıkaracağını net olarak bilmiyoruz ancak tam bir hafta sonra her şeyi öğrenmiş olacağız.

     








  • "Wake me when you need me." Halo isimli oyunda Cortana isimli yapay zeka karakterinin bir repliği. Microsoft - Meizu ortalığında Cortana destekli bir akıllı hoparlör geliyor. Onu belirtmek istemişler galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 16 Nisan 2018; 14:45:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.