Şimdi Ara

Gelir gider hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz muhasebe uygullaması: Para Yönetimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelir ve giderlerinizi kontrol altına alarak gereksiz bulduğunuz harcamalarınızı görüp, kendi cebinizde kısıtlama getirerek bütçenizde tasarruf sağlayabilirsiniz. Bunu eskiden defterlerde not alarak yapmaya çalışırken, artık başarılı bir uygulama sayesinde çok daha kolay gerçekleştirebileceksiniz. Güney Kore'li geliştiriciler tarafından hazrılanan, finansal uygulama kategorisinde oldukça sevilerek kullanılabilen açık ve net bir arayüze sahip Para Yönetimi uygulaması, sizin muhasebenizi tutan bir muhasebeci kadar yardımcı olacaktır. 
     

    Para Yönetimi 

    Uygulama sayesinde karışık bütçe hesaplamalarını çok daha basitleştirebileceksiniz. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı gün gün ve anlık olarak uygulamaya işlediğiniz taktirde, size kalan paranızı gösterip, giderleriniz konusunda da grafiksel ve ayrıntılı bir raporlama sunacaktır. Uygulama o kadar kapsamlı ki, dilerseniz yapmış olduğunuz harcamaların faturalarının fotoğrafını çekip, ihtiyaç duyduğunuz taktirde geri çağırabilirsiniz. Bu sayede fatura ibrazı gereken durumlarda faturanızı aramakla uğraşmamış olacaksınız. Ayrıca; banka hesaplarınızı, kredi kartı limitinizi ve ödemeleriniz, döviz cinsinden gelir ve giderlerinizi işleyebilir, bütçeniz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
     
     
     
    Mevduatlı hesabınız ve bu hesabınızda paranız varsa, mevduat faizini uygulamaya işlediğiniz taktirde, hesabınıza gelen faiz tutarları gelir hanenize otomatik olarak işlenecektir. Günlük merkez bankası döviz kurlarını takip ederek de, döviz cinsinden paralarınızın kar ve zararını takip edebiliyorsunuz.
     
    Uygulama sadece bireysel bütçe hesaplamaları için değil, firma bütçe kontrolü için de kullanılabilir. Eğer bir şirketin ön muhasebesini tutuyorsanız, Para Yönetimi uygulamasını kullanarak aylık grafiksel raporlamaları otomatik olarak elde edebilirsiniz. Uygulama içerisinde hesaplar arasında para transferini gerçekleştirebilir, verilerinizin kaybolmaması için de günlük olarak Cloud hesabınıza yedekleyebilirsiniz.
     
    Para Yönetimi: Google Play II Apple Store







  • 1000 2000 liranın nesini muhasebe edicez.

  • İki yıldır düzenli ve anlık olarak kullanıyorum. Bu şekilde ay ve yıl sonlarında neye ne kadar harcadığımı rahatlıkla görebiliyorum. Pro sürümü indirime girdiğinde almıştım. İlk birkaç ay ücretsiz versiyonunu kullandım. Uygulama hatasız ve kullanımı oldukça kolay. Güncelleme dönemleri belli olmasa da bazı bug düzeltmeleri ve performans geliştirmeleri yılda birkaç defa yapılıyor. Hesabını tutmak isteyenlere tavsiye ederim.

  • Bence masraf yönetimi uygulaması daha iyi. Grafik olarak neye daha çok harcama yaptığınızı, ne kadar gelir/gider olduğunu gösteren bir program. Eğer çok harcama yaptığınız şey size göre gereksizse görebiliyor ve buna göre harcama yönteminizi değiştiriyorsunuz. Burç Bey sizi de ayrıca tebrik ederim. Çeşitli uygulamaları tanıtıyorsunuz. Kliktag'ı kullanmaya başladım. Bokeh efekti olan uygulama da güzel ama tek kötü yanı İphone için olması. Sizden uygulama tanıtımı dışında da güzel haberler çıkacağını düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivesecond -- 15 Nisan 2018; 15:16:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz grafik modülü bu uygulama içerisinde de mevcut. I grafiklerden en çok neye harcama yaptığınızı görebiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nightdrive kullanıcısına yanıt
    Çok sürmez yaklaşık 1-2 yıl sonra en çok bu uygulamaya ihtiyaç duyulacak gibi gözüküyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk kızlarına çok lazım bu program :D

  • Bu uygulama zaten az kazanan için. Çok kazananın hesap yapmasına gerek yok ki

  • Ben kullanıyorum çok yararlı birşey. Her gün gider girişi yapmak herkese göre bir durum değil kime önerdiysem süper bir uygulaymış kullanırım diyip kullanmaktan vazgeçtiler.

  • Sıkıntı zaten 3'ün 5'in hesabını yapmadığımız için çıkıyor. Toplamda ne kadar harcadığımızı hesaplasak daha dikkatli oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hepi topu 3 kuruş paramız var onu da excelde, google tablolarda filan hesaplarız.

  • Gelir yok ki gider olsun canım kardeşim :-)

  • Evli adamlar için değil. Eve gidil yolunda ekmek alacaksın durup bunu mu yazacaksın iki saat. Ben de önceden birkaçını kullanmayı denedim sonunda pes ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesapKitap adlı bir uygulama vardı. Denediklerimin arasında en iyisiydi. Uygulama yıllardır geliştrilmedi ve şuan Google Play ve Windows marketlerden kalkmış, sadece iOS var.

  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Karttan takibi falan gerçekleştirse güzel olabilirmiş.
  • nakit para kullanmaz iseniz bankaların kendi uygulamaları daha pratik. programa kayıt girmenize gerek yok.

  • Defne sabunu,Misvak,Arko traş sabunu+Fırça(Porsuk kılı fırça tercihen)+Jiletli traş makinası,dışarıda yemek yemek yok evde kendiniz yapın,aklınıza gelen diğer ihtiyaçları araştırın.

  • Istekler ile ihtiyaclar arasindaki farki ogrenebildiyseniz bu uygulamalara ihtiyaciniz olmaz.

  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    O da olmaz. Sabah poğaça, börek alıyorsun. Ivır zıvır alıyoruz uğraşılmıyor gerçekten.



    Ayrıca bu tür uygulamalar bana insanı cimri yapıyor gibi geliyor. Çok hesap tutunca bir zamanlar beraber çalıştığım bir abiyi hatırlıyorum. Adamın bebeği doğmuştu da 6 aylıkken “Şimdiye kadar 10 bin harcadık.” demişti. Yani böyle adamların işi gibi geliyor bu programlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç boşuna yüklemeyin, demo işlem bu, 7 den fazla işlem türü seçilmiyor, adamın 5 tane kredi kartı varsa mesela işlem yapılamıyor, boşuna yüklemeyin, haa parası verilip alınabilecek kalitede bir yazılım o ayrı mesele

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.