Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 5700 XpressMusic

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 5700 XpressMusic Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_ultrAslan__izmir

23 Ağustos 2007; 15:22:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dediğin şekilde silebilirsin inş ;) FExplorer bu konuda yardımcı olur sanırım .... ama müzik eğer Z' nin içindeyse o biraz zor gibi çözebilirsen bize de haber verirsin demi

çakmaktaşşş

23 Ağustos 2007; 17:58:15 

ya bn 5700 almayı düşünüorm... Özellik bakımından çok ii buluorm ama biraz kaba gelio bana ne dersinizz???

alperturgay

24 Ağustos 2007; 17:06:41 

Neyseki konunun 5. sayfasında 5700'ı alan birileri çıktı .
Alan biri çıkmıştır, yorumlarını kaçırmayayım derken konu bitiyordu neredeyse.
Görüşlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.
Bende telefon hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Bu telefonu eşime alacağımız telefona karar vermeye çalışırken görmüştüm.
Eşim Nokia istiyordu, bendeki 6233 çok seviyordu ama tipten kaybettiği için ben onu 6300'a yönlendirmiştim.
Telefonun dış ses ve kulaklık sesinin de iyi olmasını istiyordu o yüzden bir telefon mağazasına gidip inceledik.
O sırada görevli arkadaş "dış ses olarak yüksek ses arıyorsanız en yüksek ses 5700 da" diye gaz vermişti ben de içimden "Bana 6233'ü çıkarttırma şimdi" dedim.
Neyse adamdan rica ettim 5700 da kayıtlı olan bir parçayı dinledik dış sesten ama pek yüksek değildi.
Ekolayzır ayarları yapılmamış olduğu içindir ya da telefondaki parçadan kaynaklanıyordur diye düşündüm ama onlar bile olsa 6233 kadar yüksek ses veremez demiştim.

Buradaki yorumlardan ve mobibag dergisinin incelemesinden şunu anladım.
Telefon piyasadaki en YÜKSEK sesi değil , en KALİTELİ sesi veriyormuş.

Ekranı gerçekten çok güzel, N serisinin geniş ama düşük çözünürlüklü ekranlarından olan 3250 den sonra bu telefona geçenler "Ohh be ekrana bak" diyecektir.

Direkt 3.5mm giriş olmaması bence kötü, A2DP desteklemesi çok iyi.

.
husnuweb

26 Ağustos 2007; 21:16:02 

Kulaklıkla ses kalitesi ve yüksekliğini bir mp3 çalarla kıyaslarsanız hangi markaya denk gelir ?

DH Ultima Online Grubu
**erwa**

28 Ağustos 2007; 1:38:34 

benim creative mp4 üm vardı 5700 da aldım keske mp4 e para vermeseydim dedim walla 5700 ın sesi daha güzel tabii ekranı da

ben 5700 ı arabistan dan aldım burda daha ucuz oluyo da 350 ytl ye fln gelio nese bnce ck güzel bi telefon ekranı 16 milyon renk! sesi mükemmel! ayrıca arkadasımda 3250 war kamerası 3250 den katkat daha güzel. fotolar da ve ya vidyolar da gündüz kırmızılık olmuo ama gece özellikle fotolarda kırmızılık oluyo ama o da ck belirgin diil bnce müzik severler için kaçırılmaz bi fırsat multitasking olduğu için müzik dinlerken her istediini yapa biliyosun.
bu tele fonu kaçırmayın derim

Reklamını gördüm, aşık oldum; araştırdım, hastası oldum; aldım manyaı oldum!! SüPeR Bi TeLeFoN NOKİA 5700
tnakreslorav

16 Eylül 2007; 16:38:44 

Tek kelime ile mükemmel bir telefon. N80 'imden den hemen her bakımdan üstün sadece wireless yok :). O kadarda olsun dimi. Fotograflarıda güzel çekiyor ve kamerası N80 den daha iyi ve akıcı çekimler yapıyor.

fatih_t

16 Eylül 2007; 17:20:00 

quote:

Orjinalden alıntı: tnakreslorav

Tek kelime ile mükemmel bir telefon. N80 'imden den hemen her bakımdan üstün sadece wireless yok :). O kadarda olsun dimi. Fotograflarıda güzel çekiyor ve kamerası N80 den daha iyi ve akıcı çekimler yapıyor.

Birkaç resim ekler misin?

ARIKAN

16 Eylül 2007; 21:32:50 

2 EYLÜLDE ALDIM VE KULLANIYORUM.MÜTHİŞ BİR ALET N95 DEN BİR TEK WRES EKSİK.ANÇAK ALANLARA VE KULLANANLARA BİR HATIRLATMAM VAR.BU TELEFONA PROĞRAM YÜKLERKEN KESİNLİKLE SYBİAN SİTESİNDEN SİGNET YAPIYORSUN.ANÇAK O ZAMAN PROĞRAMLAR YÜKLENİYOR.SERTEFİKA ALMADAN VE SİGNET ETMEDEN BU TELE.PROĞRAM YÜKLENMİYOR.BUNUN İÇİNDE SYBİANS SİTESİNE ÜYE OLMANIZ GEREKİYOR. BU TELDE SES MÜTHİŞ DIŞARI VERİYOR.BİR ANALAMDIĞIM KONU VAR O DA HÜÇRE MESAJINI YANLIZCA TARİH VE SAAT OLARAK ALIYOR.OKUNMUYOR.BÜTÜN AYARLARI YAPMAMA RAĞMEN ALANLAR ÇOK İYİ İŞ YAPMIŞLAR BEN PİYASADAN ALDIM600 YTL.KULLANMA ZEVKİNİ YAŞIYORUM.15 GÜNDEN BUYANA......SEVGİLER

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
ARIKAN

17 Eylül 2007; 19:49:09 

HERKESE TAVSİYE EDERİM. MÜTHİŞ BİR TELEFON.......HALA BU SİGNET KONUSUNU ÇÖZEMEDİM ÇÖZEL VARSA PAYLAŞALIM...SEVGİLER

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
apolloturk2
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Eylül 2007; 13:25:26 

tipten kaybediyor gibime geliyordu ama canlı görünce o kadarda kötü durmuyomuş hatta ii bile sayılabilir ama şu mavi çizgi şeklindeki düğmeler tek kelimeyle içine ediyor bence.onlar olmasa belki almayı düşünbilirdim birde yorumlarda biraz fazla abartı var gibime geldi n73 n80 hatta n95le bile kıyaslıyan olmuş dahada garibi wireless olsa bunlardan eksiği yok bile denmiş çok enteresan valla.sonuç olarak gittim gördüm n73 siparişi verdim
superbowl

18 Eylül 2007; 21:06:53 

bunun BLACK edition ı gelicek mi ya Türkiye ye haber var mı?

gngr1907

18 Eylül 2007; 21:48:42 

Ben 2 aya yakın oldu kullanıyorum 6333ten fazla ses veremiyo olabilir ama çok kaliteli ses çıkışı var kulaklık çıkışıda güzel ancak telle gelen kulaklıklara iğrenç bile diyebilirim kulakta durmuyor çabuk kirleniyor vs. Bana fiaytı çok pahalı olmayan bi kılaklık önerisi olabilecek biri yada birileri varsa özelden yazarsa çok mutlu olurum Telin kötü yanları yık gibi bişi ama bi teli altı müzik dinlemek için olan şekliyle kaparsanız tuşlar arkada kalmasına rahmen açtığınızda pini arkadan girebiliyorsunuz ancak o tuşları çevirmeden kullanamıyorsunuz

:A.N.T:

14 Ekim 2007; 9:14:31 

3.2 megapikseli çıkacak nokia 5710
quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

NOKIA 5700 Xpress Music

Şebeke: Quadband (UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900)
3G desteği: Var
EDGE desteği: Var
İşletim sistemi: Symbian OS v9.2
İşlemci, RAM, ROM: 369 MHz (ARM 11) / 64 MB SD RAM / 128 MB ROM
Boyut, hacim, ağırlık: 108 x 50 x 17 mm / 84 cc / 115 gram
Ekran: 2.2 inç 240x320 piksel 16 milyon renk TFT
Kamera: 2 Megapiksel, led flaş
Video kaydı: 320x240 piksel
Bluetooth: Var, V2.0
A2DP desteği: Var
Kızılötesi portu: Var
Batarya: Lityum iyon 900mAH (290 saate kadar bekleme / 3.5 saate kadar konuşma süresi)

Özellikler gayet başarılı...

neden 2mp neden neden nedennnnnn

Hayal kırıklığı...

ÖZLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, ÖZLÜYORSA ÖZLENEN. BEKLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GÜZEL ŞEYDİR, SEVİYORSA SEVİLEN...
XuRCuVaS

Sisteme Gözat

14 Ekim 2007; 23:09:47 

Hocam kim bnekliyecek 5710 u ben kardesime aldim 5700 bakalim nasil biseymis insallah sali gününe gelir

İlk ben kullanim biraz millet ses kalitesi duysun

:A.N.T: