Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 5700 XpressMusic

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 5700 XpressMusic Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2007; 15:31:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: dizanteri

Arkadaşalar bende bu telefonu almayı dusunuyorum.Fiyatı yuksek oldugu için şu an beklemek lazım.Yanlız en buyuk sorun ve en buyuk korkum cpu yani işlemci hızıyla alaklı.Daha önceden dediğim gibi bu telefonun 2 çeşidi var, bazılarında nokia kullanıcılarını hayal kırıklıgına uğratmış ve işlemcisini haber vermeden değiştirilmiş yada bi hata yapıldı?.Ben onu bunu bilmem dedicated müzik işlemcili ve 370 mhz telefon nere 180 yada 190 mhz nere. n73 un işelmcisi 212 - 220 mhz civarlarında artık siz karsilastırın 370 mhz ın ne demek oldugunu yanlız daha oncedende baska bır pm de yazdıgım gıbı şimdi size kullanıcı sorunlarını ıngılızce olarak aktarıyorum.Az cok ıngılızcesı olan bunları bıraz çevirebilirse anlar

Aynen aktarıyorum kullanıcı görüşleri;

hello my 5700 iz made in hungary .. and cpu is 192mgz not 369 ..
and have problems of soft .. yours were are made and have not problems?

-------------------------------------------------------------------------------

I thought its 369MHZ,I used X-plore to check the speed
it says 192MHZ.Anyone knows about this n plse reply?

-------------------------------------------------------------------------------

When I installed a *.sis file named PhoNetInfo which they distribute it for free from a website,
I found out that the processor speed of this phone as stated in the software is only 187MHz.
This is actually quite distubring as I am expecting it to be around 369MHz as in the specifications.
Is Nokia trying to trick us or somethin'?????

--------------------------------------------------------------------------------

I have installed a similar software to my previous N73 that detects processor speed and states
around 212MHz which is quite close to its spec processor speed of 220MHz.
I am not trying to destroy the reputation of Nokia, but can anyone explain this regarding N5700?!?!?!
It's really getting on my nerves!

Yani siz siz olun alırken bı sekılde yukarıda cocugun soyledıgı gıbı 192 mhz liklerden almayın.Gerçi daha ıkıcı elı bıle yok ama artık ıkıncı el alırken cocugun bırı X-plore adlı bı programdan bahsetmiş yukarda.Bir şekilde yanımızda bı bluetooth lu telefon goturup programı atıpmı bakıcaz napıcaz bende bılmıyorum.Herkese saygılar iyi forumlar.

dostum doğru olmuyabilir çünkü zaten simbiyan 9.2 3rd yi 187 MHZ gibi bi hızla çalıştırmak imkansızdır

32 MB ramla Vista yi çalıştırmak gibi bişi bu

youtubedende bakabilirsin hiç bi 5700 yavaş deyil hızlı çalışıyo bana bunları bulduğun linki atarsan sevinirim bi de ben bakim

''GALATASARAY İSMİNİN GEÇTİĞİ YERDE İMKANSIZ YOKTUR''
dizanteri

7 Temmuz 2007; 15:48:42 

Hocam haklısın bende telefon kotu yada yavas demıyorum telefonun ıkı cesıdı var yavas ve hızlı olanı.Youtube deki hızlı olan yanı 369 mhz olani olabılır lınkı ozel mesajla attım bakıp ınceleyebılırsın.

[2.9] İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, satıcını şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir.
[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler kesinlikle yasaktır.
mertkosova

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2007; 16:13:18 

o linki bide bana pm atar mısın

dizanteri

7 Temmuz 2007; 16:18:45 

Arkadaslar dırek buraya yazıyorum ozaman lınkı herkes baksın.Attığım lınkte ortalara dogru gelırsenız yazıyor.Bu teli alırken dıkkatlı olun.Kolay gelsın

http://www.gsmarena.com/nokia_5700-reviews-1936p10.php

[2.9] İkinci el bölümünde gereksiz "hayırlı işler, kolay gelsin, vs." türünde muhabbetler satıcıyı rahatsız ediyorsa yasaktır, satıcını şikayeti durumunda cezai işlem uygulanabilir. Unutmayınız ki burası konu dışı, gereksiz mesajlar bölümü değildir.
[2.5] İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler kesinlikle yasaktır.
dizanteri

7 Temmuz 2007; 16:24:42 

Arkadaşlar ruscası olan bırı yardım ederse yada bırı azcok anlıyorsa su sayfayı bıze tercume edebılırmı cunku sanırım 5700 -- n91 geçmiş.yanlız grafıksel tablolarda gecmış altta bı tablo daha var onda gecememıs? bunlar neyın grafıklerı yada grafıkte gecıyor normal tabloda gecemıyor bu nasıl oluyor. Buyrun;

http://mobile-review.com/review/nokia-5700.shtml

Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2007; 16:26:57 

beyler 5700 dada kırmızılık olduğu idda edilmişti bu doğrulayan bir video

http://www.youtube.com/watch?v=lsLJe3qwIF4

videoda herşey normal ama sonlara doğru kamerayı kullanıyor ekrana dikkatli bakarsanız kırmızılık olduğunu görürsünüz

bu video bu da videodan aldığım önemli caps

Ortadaki kırmızık az da olsa belli oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavuli -- 7 Temmuz 2007; 16:29:15 >

dizanteri

7 Temmuz 2007; 16:29:40 

Bunu alan zaten kamera için almamalı ve bu telefonun ederı bence 500 ytl en fazla.Oda sesine verilen para

Méxes

7 Temmuz 2007; 16:32:17 

quote:

Orjinalden alıntı: dizanteri

Bunu alan zaten kamera için almamalı ve bu telefonun ederı bence 500 ytl en fazla.Oda sesine verilen para

dostum sanırım bu karma bak buda 5700 la çekilmiş bir video

sanki hem sarı hemde kırmızılık var gibi camerada galatasaraylı kamera sanırım

http://www.youtube.com/watch?v=9faxhd4vt70

bundada var

http://www.youtube.com/watch?v=KFU3XIm31Ew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavuli -- 7 Temmuz 2007; 16:36:50 >

cªn

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2007; 17:10:37 

Güzelim 3250 yi ne hale sokmuşlar

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
aassdd

8 Temmuz 2007; 12:43:05 

arkadaşlar hala aranız da 5700 xpress music alan yokmu bide buluetooth kulaklık nekadar bilen varsa yazsın

Richy

11 Temmuz 2007; 2:36:01 

"made in hungary" olanların işlemcisi yavaş oluyor o halde, öyle mi?

Richy, 5 yıldır kullandığı N-Gage'ini satışa çıkarıyor: http://forum.donanimhaber.com/m_17150134/tm.htm

Atanatana.com | Intel Core 2 Duo 1.86 GHz | Kingston 1 GB DDR2 Dual Kit (533 MHz) | Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition | Seagate 160 GB SATA2 NCQ | Philips 170P7 | Asus EN7300GS 256 MB DDR2 | Nec 4550A 16X DVD-Writer | Asus 52x 24x 52x CD-Writer | US Robotics 9106 Wireless ADSL Modem | Sony Floppy | HP Deskjet 3650 | Creative Inspire T5400 5.1 | Creative Sound Blaster Live 5.1 | Nokia 5700 Xpress Music | Nokia N-Gage
knsk11

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2007; 7:37:33 

made in fınland olan ı herzaman parca garantısı var bence en ıyısı o benım dıkkat ettıgım noktalardan bırı o

Dreamboy

11 Temmuz 2007; 9:32:14